• Tudung Online Terkini

    TUDUNG SARUNG 2019

    “BILA PAKAI TUDUNG SARUNG BY JELITASARA NI, NAMPAK MAKIN MUDA LAH “ Sekarang ni kalau pakai tudung sarung by Jelitasara je , mesti ramai yang puji cantik, tak nampak macam mak cik2 dah. Ada yang puji awning nampak senang je bentuk…..– Sharifah Siapa yang wajib grab koleksi tudung sarung ni ? Jika anda seperti ciri dibawah , sila grab koleksi ni : * Awak yang tak pandai nak lilit2 shawl atau instant shawl * Selalu balik kampung, dan selalu kena tolong buat kerja2 rumah* Pin selalu hilang. 10 biji beli, tinggal 1 jerr Adakah semua ciri ini ada pada anda ? So awak patut tahu apa best nya Tudung Sarung…

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG TERBARU FULLY INSTANT 2019

    Dalam sebulan atau setiap minggu, mesti akan ada hari kita malas nak bersiap, nak cepat kan ? Sara faham, disebabkan itu Sara mendapat ilham untuk keluarkan koleksi “SARA SANDRA” Pertama kali Sara keluarkan koleksi Sara Sandra dimana rekaan yang agak berlainan sedikit daripada koleksi sebelum ini. Rekaan kali ini lebih unik dan lain dari yang lain. Setiap jahitan dijahit dengan sangat teliti dan kemas. Koleksi Sara Sandra ini dijahit dengan menggabungkan 2 material iaitu “High Quality chiffon” dan “Italian satin”. Yang penting Sara Sandra ini adalah “Pinless”. Koleksi tudung fully instant Sara Sandra sesuai untuk wanita yang nak cepat bersiap, malas nak lilit tudung dan tak suka pakai pin. Oh,…

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG FULLY INSTANT 2019

    Benda boleh sarung, buat apa nak lilit !Sara faham perasaan anda yang inginkan tudung express, tanpa lilit, tanpa perlukan masa yang lama untuk bersiap. Maka, tercetus lah idea untuk Sara keluarkan koleksi yang diberi nama SARA KATE PEARL. Pertama kali Sara menggunakan batu “pearl” untuk koleksi tudung Jelitasara kali ini. Kenapa ramai menyukai koleksi tudung fully instant Sara Kate Pearl ni ? Apa yang menarik mengenai tudung kali ini adalah, ianya hanya perlu disarung sahaja. Si pemakai hanya perlukan masa “5 saat” sahaja untuk kelihatan cantik. Tambahan pula boleh digayakan secara casual atau santai-santai. Jika digayakan ke “office”, anda akan kelihatan sangat “presentable”. Material yang digunakan sangat berkualiti tinggi iaitu…

  • Tudung Online Terkini

    KOLEKSI TUDUNG BUDAK 2019

    Ehhhh, manis nya bakal-bakal menantu Sara ni šŸ™‚ Oh, untuk tudung sarung Sara Eva Kids ni ada 10 warna yang available ye. Ada dari size XS dan S. Material sangat berkualiti tinggi dimana tak panas dan tak jarang. Ditambah pula sedikit perincian bunga yang akan menambahkan lagi kemanisan si comelĀ 😊 Harga ? Hanya RM49 untuk size XS, dan RM59 untuk size S Korang boleh dapatkanĀ KOLEKSI TERBARUĀ di : Website :Ā http://www.jelitasara.com/onlineshop/ Untuk info lanjut, follow social media kami di Facebook https://www.facebook.com/jelitasara/ Instagram https://www.instagram.com/jelitasara/

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG FULLY INSTANT 2019, SEMPENA 10th YEARS ANNIVERSARY JELITASARA

    Nak cepat bersiap, tapi tudung tak sempat nak iron lah, nak kena tiup-tiup lah, susah nak bentuk lah šŸ™ Ha, meh sini Sara nak perkenalkan tudung baru iaitu tudung fully instant 2019. Kalau tengok gambar pun dh jatuh cinta, apatah lagi bila dah pakai. Nama diberi Sara Kate Diamond, jenis nya pula fully instant. Pakai skali, mesti jatuh cinta šŸ™‚ Apa yang best nya koleksi tudung fully instant ni ? Bagi koleksi tudung fully instant, uolls hanya perlu sarung sahaja.Ā Ada 7 warna yang available. Material pula sangat berkualiti tinggi iaitu material bubble chiffon. Dimana senang bentuk dan paling penting mudah dipakai. Tinggal sarung jer, terus kelihatan jelita uollsĀ 😙 Oh, untuk…

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG RAYA SEDONDON IBU DAN ANAK by JELITASARA

    BENDA BOLEH SEDONDON, JOM LA SEDONDON UOLLS !! Ramai yang mintak Sara keluarkan tudung sedondon ibu dan anak ni. Nah, Sara tunaikan permintaan anda semua. Everly Kate Embroidery nama diberi, sungguh cantik tidak terperi. hehehe Didatangkan dengan 7 pilihan warna. Gabungan lace yang diketengahkan memang lawa sangat. Untuk koleksi anak, Sara jahit sedikit perincian bunga bagi menambahkan lagi seri si comel. Material pula berkualiti tinggi iaitu bubble chiffon dimana si comel tidak akan berasa panas atau jarang. Paling best senang bentuk dan senang nak iron. Apa tunggu lagi ? Grab sekarang sebelum terlambat !! Untuk si comel ada 2 size iaitu M dan L manakala untuk dewasa Free Size .…

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG RAYA 2019

    “BENDA BOLEH MATCH DENGAN ANAK, KENAPA TAK NAK MATCH PULAK?” Confirm nanti, sampai je rumah mertua, semua pandang. Ipar, biras, sedara mara memang tak berkelip lah tengok nanti sebab tudung awak lain dari yg lain. Tambah pula boleh match dgn anak, lagi lah diorang jealous. hehehehe Nama diberi Tiara Kate Exclusive. Confirm orang yang pakai koleksi ini akan kelihatan elegance, ayu gituu. Material pula memang sangat best iaitu vintage crepe. Senang iron, senang bentuk. Kalau si comel pakai, memang tak rasa rimas langsung. Didatangkan pula dengan perincian lace dan batu diamond untuk menambahkan lagi seri ibu dan anakĀ 😝😝Ā Oh, yang best nya lagi, korang tinggal sarung sahaja. Sebab Tiara Kate Exclusive…

  • Tudung Online Terkini

    TREND TUDUNG RAYA 2019

    NAK CEPAT? TAK NAK BAGI BUDAK RASA RIMAS PAKAI TUDUNG LAMA-LAMA? MAKA WAJIB BACA POST INI SAMPAI HABIS !Ā  Ramai yang bg tahu Sara, susah lah nak cari tudung yg boleh match terus dengan tudung mak. Jangan risau, masalah anda boleh selesai dengan tudung raya EverlyKate Embroidery ni. So nanti, korang cuma perlu sarung sahaja dekat anak korang. Terus cantik uolls. Tak payah pening-pening lah nak lilit bagai. Tudung ni hanya perlu sarung sahaja. Masalah budak rimas pakai tudung juga selesai. Para ibu juga tak perlu risau kalau nak cepat dipagi raya nantiĀ 😁 Material yang digunakan tidak akan membuatkan anak anda rasa panas atau rimas sepanjang hari. Didatangkan dengan 6…

  • Tudung Online Terkini

    KOLEKSI TUDUNG BUDAK 2019

    Ibu-ibu kat luar sana mesti nak mix and match tudung raya dengan anak kan raya tahun ni Jangan risau, ingat raya , ingat Jelitasara. Tahun ini Sara datangkan koleksi tudung bawal instant dimana ibu dan anak boleh pakai dipagi raya nanti. Bawal instant ini sangat senang dipakai, selain didatangkan dengan 5 warna yang cantik. Korang tema apa tahun ni ? Bawal instant ini diberi nama Kids Sara Estelle Exclusive. Jangan risau, budak-budak tidak akan rasa rimas . Sebelum ni kita tengok ramai budak-budak yang rasa rimas kalau pakai tudung kan. Kadang2 pergi rumah terbuka, tak sampai 5minit pun terus buang tudung tu kan. Tapi jangan risau, confirm dengan Sara Estelle…

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG BAWAL INSTANT 2019

    Anda mesti mengimpikan tudung yang senang dipakai, tak perlu ambil masa untuk iron, senang bentuk, pelbagai gaya boleh digayakan. Kalau semua ciri ini yang anda cari, maka Sara Estelle Exclusive wajib jadi pilihan anda. Didatangkan dengan 5 warna yang cantik. Material pula sangat berkualiti tinggi iaitu material stretchable cotton jacket. Sarung, ejas sikit bahagian muka, lilit satu kali, dah boleh terus pergi beraya nantiĀ 😁 Confirm semudah 1 2 3. Oh, tak lupa juga bawal ini ditaburi dengan perincian diamond. Memang letops lah korang raya nanti Harga juga sangat berpatutan, hanya RM89 sahaja. Bukan sahaja untuk dewasa, tapi boleh match dengan anak juga. Korang boleh dapatkanĀ KOLEKSI TERBARUĀ di : Website :Ā http://www.jelitasara.com/onlineshop/ Untuk…