• Tudung Online Terkini

    TUDUNG TERBARU FULLY INSTANT 2019

    Dalam sebulan atau setiap minggu, mesti akan ada hari kita malas nak bersiap, nak cepat kan ? Sara faham, disebabkan itu Sara mendapat ilham untuk keluarkan koleksi “SARA SANDRA” Pertama kali Sara keluarkan koleksi Sara Sandra dimana rekaan yang agak berlainan sedikit daripada koleksi sebelum ini. Rekaan kali ini lebih unik dan lain dari yang lain. Setiap jahitan dijahit dengan sangat teliti dan kemas. Koleksi Sara Sandra ini dijahit dengan menggabungkan 2 material iaitu “High Quality chiffon” dan “Italian satin”. Yang penting Sara Sandra ini adalah “Pinless”. Koleksi tudung fully instant Sara Sandra sesuai untuk wanita yang nak cepat bersiap, malas nak lilit tudung dan tak suka pakai pin. Oh,…

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG FULLY INSTANT 2019

    Benda boleh sarung, buat apa nak lilit !Sara faham perasaan anda yang inginkan tudung express, tanpa lilit, tanpa perlukan masa yang lama untuk bersiap. Maka, tercetus lah idea untuk Sara keluarkan koleksi yang diberi nama SARA KATE PEARL. Pertama kali Sara menggunakan batu “pearl” untuk koleksi tudung Jelitasara kali ini. Kenapa ramai menyukai koleksi tudung fully instant Sara Kate Pearl ni ? Apa yang menarik mengenai tudung kali ini adalah, ianya hanya perlu disarung sahaja. Si pemakai hanya perlukan masa “5 saat” sahaja untuk kelihatan cantik. Tambahan pula boleh digayakan secara casual atau santai-santai. Jika digayakan ke “office”, anda akan kelihatan sangat “presentable”. Material yang digunakan sangat berkualiti tinggi iaitu…

  • Tudung Online Terkini

    KOLEKSI TUDUNG BUDAK 2019

    Ehhhh, manis nya bakal-bakal menantu Sara ni šŸ™‚ Oh, untuk tudung sarung Sara Eva Kids ni ada 10 warna yang available ye. Ada dari size XS dan S. Material sangat berkualiti tinggi dimana tak panas dan tak jarang. Ditambah pula sedikit perincian bunga yang akan menambahkan lagi kemanisan si comelĀ 😊 Harga ? Hanya RM49 untuk size XS, dan RM59 untuk size S Korang boleh dapatkanĀ KOLEKSI TERBARUĀ di : Website :Ā http://www.jelitasara.com/onlineshop/ Untuk info lanjut, follow social media kami di Facebook https://www.facebook.com/jelitasara/ Instagram https://www.instagram.com/jelitasara/

  • Tudung Online Terkini

    RAMAI ORANG PANDANG BILA PAKAI TUDUNG SARUNG DARI JELITASARA NI

    Siapa sini suka tudung yang express ? Senang cerita, nak sarung jer. Jangan risau, tudung baru Sara Eva Diamond ni kan adaĀ 😁 Perincian batu yang ditampal dengan teliti dibahagian depan akan menampakkan lagi keanggunan seseorang tu.Ā  Malahan material juga akan membuatkan si pemakai berasa sangat selesa sepanjang hari. Material double cotton digunakan untuk dibahagian depan muka. Memang mudah terbentuk. Sara Eva Diamond ini didatangkan dengan 9 warna yang cantik sangat. Boleh dikatakan jika grab sehelai memang tak cukup hehehehe Tudung sarung Sara Eva Diamond ni didatangkan dengan 9 warna yang sangat cantik. Ada dari size M dan juga L. Harga ? Untuk size M hanya RM69 , manakala size L…

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG FULLY INSTANT 2019, SEMPENA 10th YEARS ANNIVERSARY JELITASARA

    Nak cepat bersiap, tapi tudung tak sempat nak iron lah, nak kena tiup-tiup lah, susah nak bentuk lah šŸ™ Ha, meh sini Sara nak perkenalkan tudung baru iaitu tudung fully instant 2019. Kalau tengok gambar pun dh jatuh cinta, apatah lagi bila dah pakai. Nama diberi Sara Kate Diamond, jenis nya pula fully instant. Pakai skali, mesti jatuh cinta šŸ™‚ Apa yang best nya koleksi tudung fully instant ni ? Bagi koleksi tudung fully instant, uolls hanya perlu sarung sahaja.Ā Ada 7 warna yang available. Material pula sangat berkualiti tinggi iaitu material bubble chiffon. Dimana senang bentuk dan paling penting mudah dipakai. Tinggal sarung jer, terus kelihatan jelita uollsĀ 😙 Oh, untuk…

  • Tudung Online Terkini

    KOLEKSI TUDUNG INSTANT 2019 JELITASARA

    Sempena anniversary Jelitasara yg ke 10, Sara ingin hadiahkan koleksi baru untuk peminat Jelitasara semua šŸ™‚ Kali ini Sara adakan kelainan sikit bgai koleksi tudung instant yang baru. Sempena 10th years anniversary Jelitasara, Sara telah dapat inspirasi untuk keluarkan koleksi terbaru iaitu SARA SIGNATURE “J” & “S”. Special untuk peminat Jelitasara semuaĀ 😊 Koleksi Sara Singnature “J”Ā dihasilkan dengan penuh teliti dan juga dijahit dengan penuh kasih sayang. Kenapa “J” ? J membawa maksud Jelita. Sara inginkan semua wanita yang pakai koleksi Jelitasara akan kelihatan jelita sentiasa. Kenapa “S” ? S ni Sara dapat ilham daripada nama “JELITA SARA” ini sendiri. Selain itu juga , “S”Ā bermaksud SARA, sempena virtual character Jelitasara .…

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG RAYA SEDONDON IBU DAN ANAK by JELITASARA

    BENDA BOLEH SEDONDON, JOM LA SEDONDON UOLLS !! Ramai yang mintak Sara keluarkan tudung sedondon ibu dan anak ni. Nah, Sara tunaikan permintaan anda semua. Everly Kate Embroidery nama diberi, sungguh cantik tidak terperi. hehehe Didatangkan dengan 7 pilihan warna. Gabungan lace yang diketengahkan memang lawa sangat. Untuk koleksi anak, Sara jahit sedikit perincian bunga bagi menambahkan lagi seri si comel. Material pula berkualiti tinggi iaitu bubble chiffon dimana si comel tidak akan berasa panas atau jarang. Paling best senang bentuk dan senang nak iron. Apa tunggu lagi ? Grab sekarang sebelum terlambat !! Untuk si comel ada 2 size iaitu M dan L manakala untuk dewasa Free Size .…

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG INSTANT 2019

    TUDUNG RAYA LETOPSS 2019 KINI KEMBALIĀ ā€¼ļø Dalam banyak-banyak jenama yang ada, JELITASARA lah pilihan wanita sekarang. Design lain dari yg lain, material berkualiti , warna “rare” dan paling penting sesuai untuk semua peringkat usia. Yang dah berusia akan kelihatan lebih muda, yang muda, akan kelihatan makin muda , gituewwwĀ 😉 Nama yang menjadi pilihan Sara untuk koleksi tudung raya ni adalah Sara Elora. Didatangkan dengan 6 warna. Warna memang lain dari yang lain uolls. Dalam banyak2 warna , mana satu tema raya korang ? Material juga berkualiti tinggi iaitu “Korean Premium Chiffon”. Serius Sara bg tahu, memang senang bentuk, senang nak iron. Oh, size untuk Sara Elora ni “Free Size” tau.…

  • Tudung Online Terkini

    KOLEKSI TUDUNG BAWAL 2019

    Ramai takĀ  penggemar tudung bawal ? Ha, meh Sara cerita sikit koleksi tudung raya untuk bawal ni. Nama tudung ni Bawal Sara Swarovski. Nanti kalau datang butik Sara, ckp je “Dik, akak nak tudung bawal yg swarovksi tu” Ada 10 pilihan warna yang cantik. Apa yang best nya tudung bawal ni adalah senang bentuk, senang iron. Confirm kalau pakai terus jadi, tak payah nak tiup2 bagai uolls. Jimat lah masa korang nanti depan cermin tu ha. Kalau tak thu nak pakai tudung apa raya nanti, Sara memang syor kan tudung bawal swarovski ni. Apa yang best nya, dikeliling bawal tu dijahit dengan jahitan “eyelash”. Memang sweet sangat. Perincian batu Swarovski…

  • Tudung Online Terkini

    KOLEKSI TUDUNG RAYA BARU 2019

    MENGAPA PENING KEPALA CARI TUDUNG RAYA SEDANGKAN TUDUNG RAYA JELITASARA ADAĀ ā€¼ļøā€¼ļø “Aduh, tiap minggu ada je koleksi tudung raya baru. Jelitasara ni memang tak penat ke asyik keluar tudung baru je “Ā Ala korang, ni semua untuk korang. Penat Sara perah idea nak dapatkan design yg cantik semata nak tengok korang letopps masa hari raya nantiĀ  Meh Sara cerita sikit koleksi baru ni iaitu Sara Jane (Instant Shawl). Dah nama pun unik, mesti lah deisgn pun unik. 5 hari 4 mlm Sara fikir nak keluarkan design Sara Jane ni tau. Design, material dan lace yg baru. Material yg berkualiti sahaja Sara akan gunakan tau iaitu Italian Satin Silk (Soft & Matte…