BERITA TERBARU

Tag Archives: tudung terbaru

TUDUNG RAYA SEDONDON IBU DAN ANAK by JELITASARA

BENDA BOLEH SEDONDON, JOM LA SEDONDON UOLLS !!

Ramai yang mintak Sara keluarkan tudung sedondon ibu dan anak ni. Nah, Sara tunaikan permintaan anda semua.
Everly Kate Embroidery nama diberi, sungguh cantik tidak terperi. hehehe



Didatangkan dengan 7 pilihan warna. Gabungan lace yang diketengahkan memang lawa sangat. Untuk koleksi anak, Sara jahit sedikit perincian bunga bagi menambahkan lagi seri si comel.
Material pula berkualiti tinggi iaitu bubble chiffon dimana si comel tidak akan berasa panas atau jarang. Paling best senang bentuk dan senang nak iron.




Apa tunggu lagi ? Grab sekarang sebelum terlambat !!
Untuk si comel ada 2 size iaitu M dan L manakala untuk dewasa Free Size .

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

TUDUNG INSTANT 2019

TUDUNG RAYA LETOPSS 2019 KINI KEMBALI ‼️

Dalam banyak-banyak jenama yang ada, JELITASARA lah pilihan wanita sekarang. Design lain dari yg lain, material berkualiti , warna “rare” dan paling penting sesuai untuk semua peringkat usia. Yang dah berusia akan kelihatan lebih muda, yang muda, akan kelihatan makin muda , gituewww 😉






Nama yang menjadi pilihan Sara untuk koleksi tudung raya ni adalah Sara Elora. Didatangkan dengan 6 warna. Warna memang lain dari yang lain uolls. Dalam banyak2 warna , mana satu tema raya korang ?
Material juga berkualiti tinggi iaitu “Korean Premium Chiffon”. Serius Sara bg tahu, memang senang bentuk, senang nak iron.
Oh, size untuk Sara Elora ni “Free Size” tau. Ala, jangan risau sebab korang masih boleh ejas kelabuhan nya.

Apa yang sepcial lagi ?
Yang special nya Sara Elora ni, adalah perincian batu diamond dengan bunga yang dijahit tangan tu. Uihh, memang ambil masa yang lama untuk siapkan sehelai tudung ni tau. Sara sangat2 mementingkan kualiti setiap helaian tudung yang dikeluarkan. Harga pula sangat berpatutan iaitu “RM99” sahaja !

 

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

KOLEKSI TUDUNG BAWAL 2019

Ramai tak  penggemar tudung bawal ?
Ha, meh Sara cerita sikit koleksi tudung raya untuk bawal ni. Nama tudung ni Bawal Sara Swarovski. Nanti kalau datang butik Sara, ckp je “Dik, akak nak tudung bawal yg swarovksi tu”










Ada 10 pilihan warna yang cantik. Apa yang best nya tudung bawal ni adalah senang bentuk, senang iron. Confirm kalau pakai terus jadi, tak payah nak tiup2 bagai uolls. Jimat lah masa korang nanti depan cermin tu ha.

Kalau tak thu nak pakai tudung apa raya nanti, Sara memang syor kan tudung bawal swarovski ni. Apa yang best nya, dikeliling bawal tu dijahit dengan jahitan “eyelash”. Memang sweet sangat. Perincian batu Swarovski akan menyerlahkan lagi kejelitaan anda. So, apa korang tunggu lagi ? Grab sekarang sebelum SOLD OUT uolls !!

 

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

KOLEKSI TUDUNG RAYA BARU 2019

MENGAPA PENING KEPALA CARI TUDUNG RAYA SEDANGKAN TUDUNG RAYA JELITASARA ADA ‼️‼️

“Aduh, tiap minggu ada je koleksi tudung raya baru. Jelitasara ni memang tak penat ke asyik keluar tudung baru je “ Ala korang, ni semua untuk korang. Penat Sara perah idea nak dapatkan design yg cantik semata nak tengok korang letopps masa hari raya nanti 

Meh Sara cerita sikit koleksi baru ni iaitu Sara Jane (Instant Shawl). Dah nama pun unik, mesti lah deisgn pun unik.



5 hari 4 mlm Sara fikir nak keluarkan design Sara Jane ni tau. Design, material dan lace yg baru.
Material yg berkualiti sahaja Sara akan gunakan tau iaitu Italian Satin Silk (Soft & Matte Satin). Untuk tambahkan lagi seri, Sara datangkan dengan sedikit perincian bunga yg dijahit tangan dan perincian batu diamond. Ni kira nya bila jodoh tgk, terus jatuh cinta agak nya . Sara Jane ni adalah semi instant tau, tak perlu lilit banyak kali uolls.

Selain tu jugak, Sara Jane ada 6 pilihan warna yang cantik2. So , dah ade 6 warna tu , rasa nya cukup kot untuk 6 hari raya berturut. hahaha
Harga pulak sangat berkuaiti tinggi iaitu RM89 sahaja.
So korang, apa lagi ? Ingat raya ingat Jelitasara 



Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

TUDUNG RAYA 2019

“BENDA BOLEH MATCH DENGAN ANAK, KENAPA TAK NAK MATCH PULAK?”

Confirm nanti, sampai je rumah mertua, semua pandang. Ipar, biras, sedara mara memang tak berkelip lah tengok nanti sebab tudung awak lain dari yg lain. Tambah pula boleh match dgn anak, lagi lah diorang jealous. hehehehe





Nama diberi Tiara Kate Exclusive. Confirm orang yang pakai koleksi ini akan kelihatan elegance, ayu gituu. Material pula memang sangat best iaitu vintage crepe. Senang iron, senang bentuk. Kalau si comel pakai, memang tak rasa rimas langsung. Didatangkan pula dengan perincian lace dan batu diamond untuk menambahkan lagi seri ibu dan anak 😝😝 Oh, yang best nya lagi, korang tinggal sarung sahaja. Sebab Tiara Kate Exclusive ni adalah fully instant.

Harga yang diberi memang sangat berpatutan. Untuk si ibu hanya RM99 , manakala si comel didatangkan dgn dua size iaitu RM59(M), dan RM69(L)

 

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

TREND TUDUNG RAYA 2019

NAK CEPAT? TAK NAK BAGI BUDAK RASA RIMAS PAKAI TUDUNG LAMA-LAMA? MAKA WAJIB BACA POST INI SAMPAI HABIS ! 

Ramai yang bg tahu Sara, susah lah nak cari tudung yg boleh match terus dengan tudung mak. Jangan risau, masalah anda boleh selesai dengan tudung raya EverlyKate Embroidery ni.
So nanti, korang cuma perlu sarung sahaja dekat anak korang. Terus cantik uolls. Tak payah pening-pening lah nak lilit bagai. Tudung ni hanya perlu sarung sahaja.
Masalah budak rimas pakai tudung juga selesai. Para ibu juga tak perlu risau kalau nak cepat dipagi raya nanti 😁






Material yang digunakan tidak akan membuatkan anak anda rasa panas atau rimas sepanjang hari. Didatangkan dengan 6 pilihan warna yang begitu cantik sekali. Everly Kate ini Sara attach kan pula dengan kain lace dan taburan diamond bagi menambahkan lagi seri tudung tersebut.

Harga ?
Untuk dewasa RM109. Manakala untuk budak hanya RM69(M), RM79(L)

 

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

KOLEKSI TUDUNG BUDAK 2019

Ibu-ibu kat luar sana mesti nak mix and match tudung raya dengan anak kan raya tahun ni
Jangan risau, ingat raya , ingat Jelitasara. Tahun ini Sara datangkan koleksi tudung bawal instant dimana ibu dan anak boleh pakai dipagi raya nanti. Bawal instant ini sangat senang dipakai, selain didatangkan dengan 5 warna yang cantik. Korang tema apa tahun ni ?





Bawal instant ini diberi nama Kids Sara Estelle Exclusive. Jangan risau, budak-budak tidak akan rasa rimas . Sebelum ni kita tengok ramai budak-budak yang rasa rimas kalau pakai tudung kan. Kadang2 pergi rumah terbuka, tak sampai 5minit pun terus buang tudung tu kan. Tapi jangan risau, confirm dengan Sara Estelle ini, budak2 rasa selesa sepanjang raya.

Untuk tudung bawal instant ini hanya perlu sarung dan boleh digayakan dengan pelbagai gaya.
Material stretchable cotton jacket. Harga yang diberi hanya RM49 sahaja tau.

 

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

TUDUNG BAWAL INSTANT 2019

Anda mesti mengimpikan tudung yang senang dipakai, tak perlu ambil masa untuk iron, senang bentuk, pelbagai gaya boleh digayakan. Kalau semua ciri ini yang anda cari, maka Sara Estelle Exclusive wajib jadi pilihan anda. Didatangkan dengan 5 warna yang cantik. Material pula sangat berkualiti tinggi iaitu material stretchable cotton jacket. Sarung, ejas sikit bahagian muka, lilit satu kali, dah boleh terus pergi beraya nanti 😁





Confirm semudah 1 2 3. Oh, tak lupa juga bawal ini ditaburi dengan perincian diamond. Memang letops lah korang raya nanti
Harga juga sangat berpatutan, hanya RM89 sahaja. Bukan sahaja untuk dewasa, tapi boleh match dengan anak juga.

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

KOLEKSI TUDUNG LEBARAN 2019

RAYA ANDA PASTI LEBIH  INDAH DENGAN JELITASARA 

Korang yang suka tudung 5 saat , memang wajib grab koleksi tudung CLASSIC QAISARA ni tau. Sarung je, dah boleh pergi beraya. Senang kan 😁



Oh, tak lama lagi dh nak masuk Hari ibu. Memang sesuai sangat kalau korang hadiah kan Classic Qaisara untuk ibu korang. Mesti diorang happy , boleh dijadikan koleksi untuk raya nanti 

Koleksi Classic Qaisara ni didatangkan dengan 6 warna tau. Gabungan warna yang diketengahkan memang cantik sangat. Awning yang digunakan adalah double cotton, so memang senang nak bentuk. Semua bentuk muka boleh gayakan tudung ni.
Harga?
Classic Qaisara didatangkan dengan 2 size tau, untuk size M hanya RM129, manakala size L hanya RM139 jerr

 

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

 

KOLEKSI TUDUNG RAYA 2019 – JELITASARA

Anda rasa anda ada masa ke nak lilit tudung ? Ada masa nak mengadap cermin lama2 ? Kalau anda sayangkan masa emas anda , baca sampai habis 🙂

Meh Sara nak cerita sikit tudung raya 2019 yang Sara keluarkan ni.
Sebelum tu Sara nak tanya, korang dah ada tudung raya belum?
Raya tahun ni kena lah melaram sikit uolls, baru lah meriah raya korang. hehehehe

Okey, tudung pertama yang Sara nak perkenalkan adalah koleksi Everly Kate. Untuk pengetahuan korang, koleksi tudung ni paling ramai wanita diluar sana suka tau , termasuk lah Sara 🙂
Apa yang best nya koleksi ni ? Yang best nya, masa korang nak mengadap cermin kurang. Sarung, dah terus elok je.
Material ? Memang awesome ! Sara menggunakan material bubble chiffon dimana si pemakai akan rasa selesa, tak panas dan paling penting tak jarang ye. Sesuai dipakai ke semua majlis, seperti ke pejabat, rumah terbuka, dating, atau ke tempat kerja pon boleh 🙂
Didatangkan dengan 5 warna yang cantik tau.




Koleksi raya 2019 yang seterusnya dinamakan Sara Quinn. Unik kan nama nya ? Nama yang unik, cantik seperti koleksi nya 🙂

Sara Quinn ni merupakan instant shawl tau atau dipanggil tudung satu muka. Juga merupakan koleksi paling cepat stock habis. Kali ni Sara Quinn didatangkan dengan 7 pilihan warna yang memikat hati. Kain premium chiffon yang digunakan menampkkan lagi tudung tersebut kelihatan lebih exclusive. Tidak perlu lilit banyak kali, malah hanya perlu lilit sekali sahaja. Satu tudung tapi pelbagai gaya boleh digayakan. Perincian bunga dan batu yang dijahit , ditampal dengan teliti. Jahitan yang kemas mampu membuktikan Sara Quinn adalah pilihan paling tepat untuk anda gayakan dihari raya nanti 🙂

Gambar dibawah adalah antara warna yang ada :


Jom Sara tunjukkan 5 cara mudah menggayakan tudung instant , Sara Quinn ni 🙂
Selamat mencuba !

 

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/