BERITA TERBARU

Tag Archives: tudung printed

KOLEKSI TUDUNG TERBARU JELITASARA 2019

Nak pakai tudung, tapi nak yg senang pakai ? Senang lilit ? Tak payah iron beria ? Material sejuk ? Tak panas ? Senang terbentuk ? Jika ciri2 ini yg anda cari, sila baca sampai habis 🙂


Nama diberi Sara Estelle . Senang pakai sebab hanya perlu sarung, lilit lah mcm mana pon, tetap jadi, meletopss !
Harga diberi sangat mampu milik , hanya RM59 sahaja 🙂 Ada 7 pilihan warna yang boleh dipilih. Material ? Sangat best, sangat sejuk dan berkualiti tinggi . Material yg digunkan adalah material Cotton.



Nama diberi Sara Daphne.  Koleksi ini juga sangat digemari peminat JELITASARA . Sebab apa ? Sebab korang hanya perlu sarung sahaja. Tak payah fikir nak lilit macam mana. Corak yg dikeluarkan pon sangat sweet2 gituu. Sesuai untuk semua peringkat umur . Ohh, nak bagi hadiah untuk yang tersayang pon boleh 🙂 Harga juga mampu milik , hanya RM59 sahaja 🙂

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

 

5 GAYA TUDUNG RINGKAS UNTUK KE PEJABAT

Assalamualaikum semua 🙂

Hari ni Sara nak kongsi beberapa gaya tudung ringkas yang korang boleh gayakan untuk ke pejabat. Mungkin selama ni korang selalu mengalami masalah untuk gayakan tudung ke pejabat kan ? Tak tahu style mcm mana lagi boleh buat kan ? Apatah lagi korang yang dah mula bekerja di office kan. Tidak dinafikan bahawa penampilan seseorang individu memainkan peranan yang amat besar di tempat kerja. Cara berpakaian atau penampilan seseorang pekerja biasanya menarik perhatian majikan mereka.

Takpa, kali ini Sara nak berkongsi gaya tudung ringkas untuk korang ke pejabat tapi dalam masa yang sama korang akan kelihatan lebih menarik dan elegen.

Macam mana ? Senang dan cantik kan. Selamat mencuba 🙂

Nah, Sara share kan koleksi tudung bawal yang korang boleh pilih untuk ke pejabat 🙂




Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

TREND TUDUNG 2019 (LAVISH EDITION)

Motif flora pada koleksi “Lavish” kali ni seperti memberi suntikan semangat baru kepada Sara, dan khasnya buat fans JELITASARA. Tampil yakin dengan koleksi “Lavish” yang bermaterialkan Satin Silk. Tidak terlalu licin, senang membentuk, dah cuba baru tahu 🙂

Diilhamkan dari “Rococo” di mana gaya perhiasan Barat yang menjadi popular pada abad ke-18, JELITASARA tampil untuk ketengahkan koleksi terbaru “Lavish” untuk sebatikan bersama elemen kemewahan dalam berfesyen.

Koleksi “Lavish”  didatangkan dengan 2 pilihan tudung iaitu LAVISH SQUARE dan LAVISH SEMI INSTANT .
Setiap satu koleksi didatangkan dengan 5 warna yg sangat cantik . Boleh dikatakan senang untuk mix and match dengan koleksi baju anda 🙂
Koleksi ini sesuai dijadikan sebagai hadiah kepada yang tersayang, hantaran. Boleh jugak kalau para suami nak suprise kan isteri tercinta ke, atau bonda tercinta ke. Dengan cara ini mereka akan rasa dihargai dan disayangi 🙂
 

       

NAME : LAVISH SQUARE
MATERIAL : SATIN SILK
COLOUR : 5 COLOUR 
PRICE : RM139



NAME : LAVISH SEMI INSTANT
MATERIAL : SATIN SILK
COLOUR : 5 COLOUR
PRICE : RM129

 

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/