• Tudung Online Terkini

    TUDUNG BAWAL INSTANT DENGAN CORAK YANG LEBIH CANTIK DAN MELETOPS

    “ SUKA SUNGGUH SAYA DENGAN MATERIAL KALI NI, SANGAT SELESA DAN EXCLUSIVE ” [10 WARNA BARU MENANTI ANDA] Jika sebelum ini Sara Pamela 1.0 didatangkan dengan 8 warna, kali ni untuk Sara Pamela 2.0 sebanyak 10 warna dikeluarkan. Sara, ada beza ke dari segi material ?Ye, ada awak. Sara dan team telah membuat sedikit perubahan terhadap material yang digunakan kali ini. Ia nya lebih berkualiti tinggi. Sara Pamela adalah antara koleksi yang paling digemari oleh semua peminat bawal instant. Ia nya mudah digayakan, ironless dan senang terbentuk di bahagian muka. Tudung bawal instant ini juga boleh bagi effect runcing di bahagian pipi. Best kan 🙂 Apa kelebihan tudung bawal instant…

  • Tudung Online Terkini

    JOM CANTIK DENGAN TUDUNG SARUNG EXPRESS DARI JELITASARA

    Makin lama, makin manis bila pakai koleksi tudung sarung express Sara Ellery dan tudung Sara Laurent Printed. Bila bercakap pasal tudung sarung, mesti di fikiran anda, “ala, org yg berusia je yg sesuai pakai tudung sarung ni”. Eh , NO !!!Sebenarnya, tudung sarung sesuai untuk semua peringkat umur. Bukan yg tua je, tapi orang muda pun boleh pakai. Sebab itu lah, Sara dan team sentiasa mencari idea baru untuk sentiasa mengolah tudung sarung supaya ia nya kelihatan menarik digayakan oleh semua peringkat umur. Dan, dalam banyak-banyak tudung sarung , ini antara yang paling ramai orang suka. Koleksi tudung sarung ni sesuai kalau awak nak bagi hadiah untuk yang tersayang. Mesti…

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG SARUNG PALING EXPRESS

    Kali ni Jelitasara keluarkan tudung sarung yang paling express dan lain dari yang lain. Jika sebelum ni asyik fikir je nak lilit tudung macam mana, awning tak jadi, dan malas nak iron, sila baca sampai habis. Koleksi tudung baru kali ni diberi nama Sara Ellery. Nama yang unik semesti nya tudung juga unik dan cantik. Apa yang menarik tentang tudung Sara Ellery ? ————————————————–TUDUNG SARUNG SARA ELLERY————————————————–👉 Awning mudah bentukTakut ke kalau pakai tudung sarung, awning tak jadi ?Kenapa perlu takut sedangkan tudung Sara Ellery kanada. Material yang digunakan untuk bahagian awningadalah “Moss Crepe Emboss”. Sangat senang bentuk.Paling best, awak hanya perlu sarung tanpa tengokcermin pun dah cantik 👉 IronlessMaterial kali ni…

  • Tudung Online Terkini

    POSITIVE FEEDBACK JELITASARA

    Alhamdulillah banyak sangat positive feedback yang Sara terima dari fans Jelitasara. Terima kasih kerana shopping dengan Jelitasara 🙂 Insyallah Jelitasara akan sentiasa keluarkan produk yang bermutu tinggi setanding dengan harga yang ditawarkan. Kami sentiasa ingin berikan yang terbaik buat anda semua. Jom kita tengok apa kata mereka 🙂 Bukan dari segi produk je kami tekan kan, tapi customer service juga kami amat titik beratkan. Insyallah team kami akan sentiasa berikan yang terbaik untuk semua peminat Jelitasara 🙂 So, ingat tudung, ingat Jelitasara !! Sara – https://www.jelitasara.com/onlineshop/new-products

  • Tudung Online Terkini

    KOLEKSI TUDUNG FULLY INSTANT SARA LAURENT PRINTED DATANG LAGI DENGAN DESIGN & CORAK BARU !!!

    Setiap wanita perlu ada tudung ni. Sebab, sangat mudah, ringkas dan express. Bak kata org putih “effortless”. Semua peringkat umur boleh pakai tudung ni. Sangat sesuai dijadikan tudung untuk pergi travel. Sebab kenapa awak WAJIB grab tudung Sara Laurent Printed 2.0 ni : 1) Material berkualiti tinggi Material untuk Sara Laurent Printed 2.0 kali ni agak berbeza iaitu material “Korean Moss Crepe”. Ia nya tidak panas, tak jarang langsung. 2) Ironless, Sara Laurent Printed 2.0 sesuai untuk dijadikan sebagai tudung “travel”. Please save to iron, more time to make up. 3) Anti Kedut Material ni anti kedut tau. Serius, awak lipat lah macam mana pun, memang tak kedut langsung. Sebab…

  • Tudung Online Terkini

    MUKA NAMPAK SLIM DENGAN KOLEKSI TUDUNG SARUNG BERDAGU JELITASARA 2019

    Tudung sarung Sara Elysse merupakan tudung express yang didatangkan dengan 2 ciri iaitu berlapik dagu dan tanpa berlapik dagu. Sara Elysse ini direka dengan menampilkan ciri-ciri muslimah moden kontemporari. Ia nya ringkas dan tidak sarat. Masih lagi kekalkan kesesuaian untuk “travel”. Koleksi tudung sarung Sara Elysse ni sesuai untuk semua muslimah dan peringkat umur. Si pemakai boleh tampil anggun bergaya syariat terpelihara. Apa kelebihan tudung sarung Sara Elysse :* Material baru iaitu “comfort knit” dimana ia nya sangat selesa dan     lembut * Ironless * Awning yang tahan lasak, tidak lembik, kemas terbentuk * Mudah untuk solat, dan sesuai untuk dibawa travel * Berlapik dagu (effect kurus di muka)* Di datangkan…

  • Tudung Online Terkini

    CANTIK DENGAN KOLEKSI TUDUNG SARUNG DARI JELITASARA

    MASIH LAGI CARI TUDUNG SARUNG YANG SELESA ?SARUNG DAN TERUS SIAP 😁.. ” Saya suka sangat koleksi tudung sarung Sara Sandra kali ni. Boleh dikatakan tudung sarung Sara Sandra ni sebagai penyelamat saya”– Farhana Ramai yang dah jatuh cinta dengan koleksi tudung sarung Sara Sandra ni. Bagi Sara, setiap wanita perlu ada tudung sarung Sara Sandra ni. Tudung sarung ni perlu ada sekurang-kurang nya sehelai. Kadang-kadang kita tak tahu bila orang nak datang rumah kan. Sebab tu tudung sarung Sara Sandra ni awak wajib letak atau gantung siap-siap kat belakang pintu.Hujung minggu pun awak boleh sarung je kalau nak pergi jogging je kat taman 🏃🏻‍♀️ ———————————–TUDUNG SARUNG SARA SANDRA :———————————–☑️ Material sangat nyaman,…

  • Tudung Online Terkini

    KOLEKSI TUDUNG BAWAL INSTANT JELITASARA 2019

    BAWAL INSTANT YANG SANGAT MUDAH & EXPRESS !!!..Kenapa perlu buang masa nak iron ? Nak tiup-tiup awning ?Kenapa perlu stress ? Bawal instant kan ada ☺️ MUDAH DIPAKAI, SEMESTI NYA MUDAH DIGAYAKAN. Cuba lah bawal instant Sara Pamela ni, confirm AWNING ON POINT.Apa yang menarik dengan Sara Pamela ni ? ☑️ BAWAL INSTANTBawal instant Sara Pamela ni awak hanya perlu sarung je. Lepas tu awak lilit lah macam mana pun, confirm cantik jerr. ☑️ AWNING DARIPADA MATERIAL SENANG BENTUKAda 3 jenis awning yg digunakan. Lain corak lain awning. Antara awning yg digunakan adalah poly cotton, double cotton, soft scuba. Semua awning sangat senang bentuk. Memang bila pakai tu terus terbentuk elok ikut muka.…

  • Tudung Online Terkini

    KENAPA PERLU “SHOPPING” DIRECT DI WEBSITE ???

    Sekarang ni kan zaman moden, zaman teknologi canggih seperti smartphone, laptop dan lain-lain. Dengan phone pintar, anda boleh dapatkan macam-macam maklumat. Ramai orang yang menjual produk mereka di Facebook dan juga Instagram. Dan Jelitasara juga tidak lepaskan peluang untuk mempromosikan produk di platform tersebut. Dan Jelitasara juga ada platform “online shopping”dimana semua orang di dalam atau luar boleh shopping terus ke website Jelitasara di www.jelitasara.com. Online shopping diwebsite bukanlah sesuatu yang asing lagi dalam kalangan kita. Eh sebelum tu, kenapa perlu online shopping dengan Jelitasara ?Antara kelebihan shopping di website Jelitasara adalah awak boleh kumpul point dengan setiap pembelian yang dilakukan. So nanti bila point dah banyak, awak boleh tebus…

  • Tudung Online Terkini

    MENCARI TUDUNG FULLY INSTANT 2019 YANG PALING LETOP ??

    ” Kak ana suka lah tudung sarung yang terbaru ni. Tak susah pun nak pakai. Sebelum ni pernah jumpa tudung sarung biasa je, tapi ni tudung sarung ala-ala shawl gitu. Dibahagian tepi tu ada 2 layer tapi berlainan material. Kan best kalau dapat grab semua warna hehehehe “ Ha, nampak tak betapa cantik dan selesa nya tudung sarung baru ni. Nama diberi Sara Laurent Plain. Apa yang menarik nya tudung ni adalah material yang digunakan. Pertama kali material “Poly Cotton” digabungkan dengan “Premium Chiffon”. Sesuai sangat dengan keadaan cuaca yang panas lit lit sekarang. Jahitan bertulang di bahagian awning adalah untuk memastikan tudung anda maintain sepanjang hari. Tak payah lah…