• Tudung Online Terkini

    5 GAYA TUDUNG RINGKAS UNTUK KE PEJABAT

    Assalamualaikum semua ­čÖé Hari ni Sara nak kongsi beberapa gaya tudung ringkas yang korang boleh gayakan untuk ke pejabat. Mungkin selama ni korang selalu mengalami masalah untuk gayakan tudung ke pejabat kan ? Tak tahu style mcm mana lagi boleh buat kan ? Apatah lagi korang yang dah mula bekerja di office kan.┬áTidak dinafikan bahawa penampilan seseorang individu memainkan peranan yang amat besar di tempat kerja.┬áCara berpakaian atau penampilan seseorang pekerja biasanya menarik perhatian majikan mereka. Takpa, kali ini Sara nak berkongsi gaya tudung ringkas untuk korang ke pejabat tapi dalam masa yang sama korang akan kelihatan lebih menarik dan elegen. Macam mana ? Senang dan cantik kan. Selamat mencuba…

  • Tudung Online Terkini

    TREND TUDUNG 2019 (LAVISH EDITION)

    Motif flora pada koleksi “Lavish” kali ni seperti memberi suntikan semangat baru kepada Sara, dan khasnya buat fans JELITASARA. Tampil yakin dengan koleksi “Lavish” yang bermaterialkan Satin Silk. Tidak terlalu licin, senang membentuk, dah cuba baru tahu ­čÖé Diilhamkan dari “Rococo” di mana gaya perhiasan Barat yang menjadi popular pada abad ke-18, JELITASARA tampil untuk ketengahkan koleksi terbaru “Lavish” untuk sebatikan bersama elemen kemewahan dalam berfesyen. Koleksi “Lavish”┬á┬ádidatangkan dengan 2 pilihan tudung iaitu LAVISH SQUARE dan LAVISH SEMI INSTANT . Setiap satu koleksi didatangkan dengan 5 warna yg sangat cantik . Boleh dikatakan senang untuk mix and match dengan koleksi baju anda ­čÖé Koleksi ini sesuai dijadikan sebagai hadiah kepada…