• Tudung Online Terkini

    KOLEKSI TUDUNG SARUNG KINI KEMBALI DENGAN CORAK YANG LEBIH MENARIK

    Iye, dengan koleksi tudung sarung Sara Lilian ni akan buatkan awak kelihatan lebih muda 10 tahun !! Koleksi tudung sarung Sara Lilian kali ini lebih menarik dengan pilihan corak yang sangat unik. Corak bunga halus di ketengah kan adalah pilihan yang sangat tepat dimana apabila si pemakai gayakan, anda akan kelihatan muda 10 tahun 🙂 Kenapa and perlu memilih tudung sarung Sara Lilian ?1. Semudah ABC Iye, sangat mudah dimana awak hanya perlu sarung sahaja, dh siap. Kalau ada kes yang tetamu tetiba datang rumah, boleh lah terus sarung tudung Sara Lilian ni tau. 2. Material berkualiti tinggi Material yang digunakan adalah “korean moss crepe” dimana ianya tidak jarang, nyaman…

  • Tudung Online Terkini

    JOM CANTIK DENGAN TUDUNG SARUNG EXPRESS DARI JELITASARA

    Makin lama, makin manis bila pakai koleksi tudung sarung express Sara Ellery dan tudung Sara Laurent Printed. Bila bercakap pasal tudung sarung, mesti di fikiran anda, “ala, org yg berusia je yg sesuai pakai tudung sarung ni”. Eh , NO !!!Sebenarnya, tudung sarung sesuai untuk semua peringkat umur. Bukan yg tua je, tapi orang muda pun boleh pakai. Sebab itu lah, Sara dan team sentiasa mencari idea baru untuk sentiasa mengolah tudung sarung supaya ia nya kelihatan menarik digayakan oleh semua peringkat umur. Dan, dalam banyak-banyak tudung sarung , ini antara yang paling ramai orang suka. Koleksi tudung sarung ni sesuai kalau awak nak bagi hadiah untuk yang tersayang. Mesti…

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG SARUNG PALING EXPRESS

    Kali ni Jelitasara keluarkan tudung sarung yang paling express dan lain dari yang lain. Jika sebelum ni asyik fikir je nak lilit tudung macam mana, awning tak jadi, dan malas nak iron, sila baca sampai habis. Koleksi tudung baru kali ni diberi nama Sara Ellery. Nama yang unik semesti nya tudung juga unik dan cantik. Apa yang menarik tentang tudung Sara Ellery ? ————————————————–TUDUNG SARUNG SARA ELLERY————————————————–👉 Awning mudah bentukTakut ke kalau pakai tudung sarung, awning tak jadi ?Kenapa perlu takut sedangkan tudung Sara Ellery kanada. Material yang digunakan untuk bahagian awningadalah “Moss Crepe Emboss”. Sangat senang bentuk.Paling best, awak hanya perlu sarung tanpa tengokcermin pun dah cantik 👉 IronlessMaterial kali ni…

  • Tudung Online Terkini

    BERSIAP HANYA 5 SAAT DENGAN KOLEKSI TUDUNG FULLY INSTANT

    “Bila pakai tudung sarung Jelitasara ni, husband selalu ajak keluar sama-sama ……..” 😊 Sebelum ni husband susah sangat nak ajak keluar. Tapi sejak saya pakai tudung koleksi tudung dari Jelitasara, husband selalu ajak keluar sama-sama. Suami saya puji tudung saya cantik dan saya pun dah tak bersiap lama-lama sekarang. Saya berterima kasih sangat dengan Jelitasara kerana memudahkan saya untuk bersiap dan sentiasa buatkan saya kelihatan cantik dihadapan suami.– Azza Siapa yang WAJIB grab tudung ni ?☑️ Orang yang malas nak lilit dan tak pandai nak lilit tudung☑️ Orang yang malas nak iron tudung☑️ Orang yang selalu kehilangan pin/brooch☑️ Orang yang nak bersiap cepat Apa yang menarik dengan koleksi tudung Sara Laurent Printed 3.0 ni ?✔️ Tudung…

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG FOR TRAVEL BY JELITASARA

    Pejam celik, pejam celik dah nak masuk hujung tahun. Bila dah masuk hujung tahun ni, mesti lah di fikiran kita, nak pergi “travel” kan 😅. Pergi travel dengan family, dengan yang tersayang, lepas tu ambil gambar OOTD cantik-cantik. Tapi, setiap kali pergi travel mesti ada sesuatu yang berada di fikiran kita 🤭 Apa tu ? Hahaha mesti lah fikir tudung jenis apa yang patut dibawa untuk pergi travel nanti. Tudung warna apa yang perlu dibawa, perlu ke bawa iron sendiri ? Ini semua antara persoalan yang terlintas di fikiran Sara setiap kali nak pergi travel. Tapi sebelum fikir tudung apa nak dibawa, baju juga perlu pilih yang bersesuaian tau. Tak…

  • Tudung Online Terkini

    POSITIVE FEEDBACK JELITASARA

    Alhamdulillah banyak sangat positive feedback yang Sara terima dari fans Jelitasara. Terima kasih kerana shopping dengan Jelitasara 🙂 Insyallah Jelitasara akan sentiasa keluarkan produk yang bermutu tinggi setanding dengan harga yang ditawarkan. Kami sentiasa ingin berikan yang terbaik buat anda semua. Jom kita tengok apa kata mereka 🙂 Bukan dari segi produk je kami tekan kan, tapi customer service juga kami amat titik beratkan. Insyallah team kami akan sentiasa berikan yang terbaik untuk semua peminat Jelitasara 🙂 So, ingat tudung, ingat Jelitasara !! Sara – https://www.jelitasara.com/onlineshop/new-products

  • Tudung Online Terkini

    KOLEKSI TUDUNG FULLY INSTANT SARA LAURENT PRINTED DATANG LAGI DENGAN DESIGN & CORAK BARU !!!

    Setiap wanita perlu ada tudung ni. Sebab, sangat mudah, ringkas dan express. Bak kata org putih “effortless”. Semua peringkat umur boleh pakai tudung ni. Sangat sesuai dijadikan tudung untuk pergi travel. Sebab kenapa awak WAJIB grab tudung Sara Laurent Printed 2.0 ni : 1) Material berkualiti tinggi Material untuk Sara Laurent Printed 2.0 kali ni agak berbeza iaitu material “Korean Moss Crepe”. Ia nya tidak panas, tak jarang langsung. 2) Ironless, Sara Laurent Printed 2.0 sesuai untuk dijadikan sebagai tudung “travel”. Please save to iron, more time to make up. 3) Anti Kedut Material ni anti kedut tau. Serius, awak lipat lah macam mana pun, memang tak kedut langsung. Sebab…

  • Tudung Online Terkini

    APAKAH PERISTIWA TERBESAR PADA BULAN REJAB?

    Apabila tibanya bulan Rejab, semestinya kita akan mendengar imam di masjid mula mendoakan                                                             اللَّهُمَّ بَارِكْ لَنَا فِيْ رَجَبَ وَشَعْبَانَ وَبَلِّغْنَا رَمَضَانَ “Ya Allah, berkatilah kami pada bulan Rejab dan bulan Sya’ban dan pertemukanlah kami dengan bulan Ramadlan.” Doa itu lah yang selalu kita dengarkan apabila bulan Rejab tiba, apakah kelebihan bulan Rejab ini sehinggakan kita mendoakan untuk diberkati pada bulan Rejab dan kita meminta supaya pertemukan kita pada bulan Ramadhan? Sebenarnya bulan Rejab, Sya’ban dan Ramadhan merupakan bulan-bulan Islam yang…

  • Tudung Online Terkini

    PROGRAM KASIH JELITASARA

    PROGRAM ‘KASIH’ by JELITASARA “Apa yang kita pakai akan hancur, apa yang kita makan akan jadi najis, apa yang kita sedekah akan kekal” Alhamdulillah pada 21 Mac 2019 , team JELITASARA berpeluang untuk beramah mesra dan berkongsi rezeki dengan insan yang sangat memerlukan. Program ini memberi kesedaran kepada team kami agar sentiasa bersyukur dengan nikmat yang Allah SWT beri sekarang. INSPIRASI PROGRAM ‘KASIH’ Di inspirasikan oleh founder Jelitasara sendiri atas dasar rasa tanggungjawab dalam membantu dan mengamalkan konsep SEDEKAH dalam kehidupan seharian pada masa yang sama dapat membantu insan yang memerlukan. Program ini adalah sebuah program yang melibatkan semua staff Jelitasara dan juga semua pelanggan setia Jelitasara. 10 tahun Jelitasara…

  • Tudung Online Terkini

    5 Peristiwa Penting Dalam Bulan Rejab Yang Mungkin Ramai Tak Tahu

    Setiap kali masuk bulan Rejab,  mesti terlintas di fikiran kita , iaitu bulan Rejab adalah bulan Isra’ Mikraj. Sedangkan selain peristiwa bersejarah tersebut, terdapat peristiwa lain yang juga sangat bersejarah dan memberikan perubahan bagi kehidupan kita. Apa peristiwa tersebut ? 1- Kelahiran Imam Syafie RH Beliau adalah salah seorang dari empat imam mazhab yang besar dalam dunia Feqah dan pengasas pada Mazhab Imam Syafie. Peninggalan beliau yang paling berharga adalah kitab hasil karyanya, iaitu Al-Umm. Kebijaksanaan Iman Syafie dalam bidang keilmuan sangat dikagumi oleh semua orang termasuk guru-gurunya sendiri. Imam Ahmad bin Hanbal pernah berkata; “Imam Syafie itu ibarat matahari bagi dunia.” 2- Hijrah Pertama ke Habsyah Hijrah pertama ke Habsyah berlaku…