• Tudung Online Terkini

    TREND BAJU KURUNG RAYA 2022

    Pasti kaum Wanita akan runsing tiap kali nak tibanya musim raya sebab kena mencari pakaian yang bersesuaian untuk dipakai bukan? Tidak kira lah jika anda ingin menonjol di antara adik beradik yang berpakaian mengikut tema ataupun inginkan sesuatu yang luar biasa, inilah masanya untuk bergaya lebih sikit dari biasa ! Koleksi baju kurung terbaru paling modern kini didatangkan dengan berbagai berwarna sehingga mampu memikat hati wanita untuk segera milikinya. Fesyen baju kurung panjang dan pendek pun tak luput dari perubahan design. Di hari raya boleh dikatakan hari untuk ‘fashion show’ baju-baju  raya yang unik, menarik dan gemerlapan jadi beli lah yang selesa untuk dipakai dan cantik mengikut citasara masing-masing di…

  • Tudung Online Terkini

    RAMAI ORANG PANDANG BILA PAKAI TUDUNG SARUNG DARI JELITASARA NI

    Siapa sini suka tudung yang express ? Senang cerita, nak sarung jer. Jangan risau, tudung baru Sara Eva Diamond ni kan ada 😁 Perincian batu yang ditampal dengan teliti dibahagian depan akan menampakkan lagi keanggunan seseorang tu.  Malahan material juga akan membuatkan si pemakai berasa sangat selesa sepanjang hari. Material double cotton digunakan untuk dibahagian depan muka. Memang mudah terbentuk. Sara Eva Diamond ini didatangkan dengan 9 warna yang cantik sangat. Boleh dikatakan jika grab sehelai memang tak cukup hehehehe Tudung sarung Sara Eva Diamond ni didatangkan dengan 9 warna yang sangat cantik. Ada dari size M dan juga L. Harga ? Untuk size M hanya RM69 , manakala size L…

  • Tudung Online Terkini

    KOLEKSI TUDUNG INSTANT 2019 JELITASARA

    Sempena anniversary Jelitasara yg ke 10, Sara ingin hadiahkan koleksi baru untuk peminat Jelitasara semua 🙂 Kali ini Sara adakan kelainan sikit bgai koleksi tudung instant yang baru. Sempena 10th years anniversary Jelitasara, Sara telah dapat inspirasi untuk keluarkan koleksi terbaru iaitu SARA SIGNATURE “J” & “S”. Special untuk peminat Jelitasara semua 😊 Koleksi Sara Singnature “J” dihasilkan dengan penuh teliti dan juga dijahit dengan penuh kasih sayang. Kenapa “J” ? J membawa maksud Jelita. Sara inginkan semua wanita yang pakai koleksi Jelitasara akan kelihatan jelita sentiasa. Kenapa “S” ? S ni Sara dapat ilham daripada nama “JELITA SARA” ini sendiri. Selain itu juga , “S” bermaksud SARA, sempena virtual character Jelitasara .…

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG INSTANT 2019

    TUDUNG RAYA LETOPSS 2019 KINI KEMBALI ‼️ Dalam banyak-banyak jenama yang ada, JELITASARA lah pilihan wanita sekarang. Design lain dari yg lain, material berkualiti , warna “rare” dan paling penting sesuai untuk semua peringkat usia. Yang dah berusia akan kelihatan lebih muda, yang muda, akan kelihatan makin muda , gituewww 😉 Nama yang menjadi pilihan Sara untuk koleksi tudung raya ni adalah Sara Elora. Didatangkan dengan 6 warna. Warna memang lain dari yang lain uolls. Dalam banyak2 warna , mana satu tema raya korang ? Material juga berkualiti tinggi iaitu “Korean Premium Chiffon”. Serius Sara bg tahu, memang senang bentuk, senang nak iron. Oh, size untuk Sara Elora ni “Free Size” tau.…

  • Tudung Online Terkini

    KOLEKSI TUDUNG BAWAL 2019

    Ramai tak  penggemar tudung bawal ? Ha, meh Sara cerita sikit koleksi tudung raya untuk bawal ni. Nama tudung ni Bawal Sara Swarovski. Nanti kalau datang butik Sara, ckp je “Dik, akak nak tudung bawal yg swarovksi tu” Ada 10 pilihan warna yang cantik. Apa yang best nya tudung bawal ni adalah senang bentuk, senang iron. Confirm kalau pakai terus jadi, tak payah nak tiup2 bagai uolls. Jimat lah masa korang nanti depan cermin tu ha. Kalau tak thu nak pakai tudung apa raya nanti, Sara memang syor kan tudung bawal swarovski ni. Apa yang best nya, dikeliling bawal tu dijahit dengan jahitan “eyelash”. Memang sweet sangat. Perincian batu Swarovski…

  • Tudung Online Terkini

    KOLEKSI TUDUNG RAYA BARU 2019

    MENGAPA PENING KEPALA CARI TUDUNG RAYA SEDANGKAN TUDUNG RAYA JELITASARA ADA ‼️‼️ “Aduh, tiap minggu ada je koleksi tudung raya baru. Jelitasara ni memang tak penat ke asyik keluar tudung baru je “ Ala korang, ni semua untuk korang. Penat Sara perah idea nak dapatkan design yg cantik semata nak tengok korang letopps masa hari raya nanti  Meh Sara cerita sikit koleksi baru ni iaitu Sara Jane (Instant Shawl). Dah nama pun unik, mesti lah deisgn pun unik. 5 hari 4 mlm Sara fikir nak keluarkan design Sara Jane ni tau. Design, material dan lace yg baru. Material yg berkualiti sahaja Sara akan gunakan tau iaitu Italian Satin Silk (Soft & Matte…

  • Koleksi Video JELITASARA,  Tudung Online Terkini

    Tudung Terkini JelitaSARA – Sara Amanda Exclusive

    Tudung Terkini JelitaSARA untuk Raya yang bakal menjelang tiba tahun 2015 ni…kami menampilkan Shawl Exclusive Sara Amanda. Shawl ini di berikan sentuhan dengan beads mewah yang sangat cantik apabila ianya di gayakan.   Shawl Sara Amanda merupakan Long Shawl yang menggunakan Material Chiffon High Grade yang mempunyai 2 kombinasi warna. Width 70cm dan length 160cm. SHawl ini di jual pada harga RM99 sahaja dan penghantaran Percuma 1 Malaysia. Untuk Panduan Tutorial Penggayaan Shawl ini boleh saksikan di bawah ini. :- Untuk Mendapatkan Shawl Exclusive Sara Amanda ini, JSfans boleh mendapatkan nya di Official web JelitaSARA iaitu di www.jelitasara.com ataupun di Butik JS di Bangi Gateway & 1Lagenda Melaka. Moga Dengan terhasilnya Tudung…