BERITA TERBARU

Tag Archives: poslaju

KOLEKSI TERBARU JELITASARA -PRE RAYA 2019

JELITASARA BOSSKU BIRTHDAY 🎉🎉

Alhamdulillah, tahun ini genap 41 tahun Bossku 🙂 .
Sara doakan semoga Bigboss dipanjangkan umur dalam kebaikan, dimurahkan rezeki yang halal & diberikan kesihatan yang berpanjangan.
Bersempena BOSSKU BIRTHDAY hari ni, Boss Sara mendapat inspirasi untuk keluarkan beberapa koleksi baru untuk fans JELITASARA semua, ni dikira PRE RAYA lah 🙂

Okey, apa koleksi yang ada ? Jom Sara tunjuk …


Koleksi ni diberi nama SARA NELLYSA . Terdapat 20 warna yang cantik dan didatangkan dengan perincian beads yang simple tapi masih lagi kelihatan Exclusive. Material pula sangat berkualiti tinggi iaitu material high quality chiffon. Sara Nellysa ni dikategori kan sebagai tudung semi instant. Kesayangan Sara boleh gayakan dengan pelbagai style tau . Harga berpatutan, hanya RM59 sahaja .




Kurung Melati nama diberi , didatangkan dengan 3 warna yang sangat menarik. Sangat sesuai dijadikan koleksi untuk raya nanti. pergi kenduri, rumah terbuka ke,  sesuai lah sangat pakai baju ni . Material sejuk, tak payah iron, ringan. Harga diberi hanya RM199 sahaja !






Ini pula koleksi Inner Sercope dimana didatangkan dengan 9 warna bagi dewasa dan 6 warna bagi kanak-kanak. Material yang digunakan sangat berkualiti iaitu Cotton Stretchable. Apa yang best nya , korang yang pakai inner ni tidak akan hadapi masalah sakit telinga ke, panas ke, dan lain-lain. Inner sercope ni memang terletak elok je nanti. Harga yang ditawarkan sangat berbaloi iaitu RM15 sahaja.

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

TREND TUDUNG 2019 (LAVISH EDITION)

Motif flora pada koleksi “Lavish” kali ni seperti memberi suntikan semangat baru kepada Sara, dan khasnya buat fans JELITASARA. Tampil yakin dengan koleksi “Lavish” yang bermaterialkan Satin Silk. Tidak terlalu licin, senang membentuk, dah cuba baru tahu 🙂

Diilhamkan dari “Rococo” di mana gaya perhiasan Barat yang menjadi popular pada abad ke-18, JELITASARA tampil untuk ketengahkan koleksi terbaru “Lavish” untuk sebatikan bersama elemen kemewahan dalam berfesyen.

Koleksi “Lavish”  didatangkan dengan 2 pilihan tudung iaitu LAVISH SQUARE dan LAVISH SEMI INSTANT .
Setiap satu koleksi didatangkan dengan 5 warna yg sangat cantik . Boleh dikatakan senang untuk mix and match dengan koleksi baju anda 🙂
Koleksi ini sesuai dijadikan sebagai hadiah kepada yang tersayang, hantaran. Boleh jugak kalau para suami nak suprise kan isteri tercinta ke, atau bonda tercinta ke. Dengan cara ini mereka akan rasa dihargai dan disayangi 🙂
 

       

NAME : LAVISH SQUARE
MATERIAL : SATIN SILK
COLOUR : 5 COLOUR 
PRICE : RM139



NAME : LAVISH SEMI INSTANT
MATERIAL : SATIN SILK
COLOUR : 5 COLOUR
PRICE : RM129

 

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

KOLEKSI TERBARU JELITASARA 2019



SARA EVA PRINTED 

Koleksi tudung sarung JELITASARA yang menjadi kegilaan para wanita untuk tampil ringkas bersiap dengan masa yang minima. Nak pergi beriadah ke, jalan jalan ke, senang terus sarung je dah siap cantik. Material Moss Crepe  & awning dari Double Cotton, ianya strachable dengan potongan dibawah tulang pipi. Bahagian muka akan menampakkan muka seperti bujur sirih.
Sara Eva Printed
sangat menjimatkan masa awak semua, tak perlu iron. Nak bawa pergi travel, Sara Eva Printed wajib dijadikan koleksi yang patut dibawa bersama.

 

SARA NELLYSA 7.0 (INSTANT SHAWL)

Koleksi HOT SELLING JELITASARA iaitu Sara Nellysa datang lagi untuk edisi 7.0 😱 Dapatkan hari ini dengan harga mampu milik. Didatangkan dengan warna baru dan design beads yang baru. Tahun 2019 ni mesti dah mula dapat banyak kad undangan majlis perkahwinan kan, boleh la gayakan Sara Nellysa ni nanti 🙂

 


SATIN SHAWL BY SARA (LONG SHAWL) 

Koleksi long shawl JELITASARA untuk gegadis menggayakan tudung harian dengan bebas. Selain itu untuk wanita bekerjaya yang nak bergaya dengan pelbagai cara, Satin Shawl by Sara perlu masukkan dalam list awak semua! Material Maria Satin yang merupakan material Matte Satin, sangat mudah terbentuk, flowy & senang untuk digayakan. Didatangkan dengan 13 warna yang sangat cantik

SHAWL BY SARA (LONG SHAWL)

Koleksi wajib yang Sara dah grab semua warna adalah Shawl By Sara . Bukan apa, Shawl by Sara ni sangat memudahkan Sara tau. Dah la material yang berkualiti tinggi iaitu High Quality Chiffon dimana ianya sangat senang digayakan dan akan menampakkan effect flowy gitu. Korang juga boleh gayakan dengan pelbagai style tau . Awal bulan mcm ni selalu nya banyak kenduri kan, ha Shawl by Sara ni sangat lah sesuai digunakan 🙂

Korang boleh dapatkan di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

JELITASARA GRAND WAREHOUSE SALE (22 DEC 2018)

Wahhh, mesti semua tak sabar nak tunggu 22 Dec 2018 ni kan ? Sara pon sama lah

6 SEBAB kenapa awak semua kene hadir memeriahkan lagi JELITASARA Grand Warehouse SALE Sabtu ini;

❤️ Pesta makan – Sambil menunggu isteri, ibu, kakak, adik tengah shopping, cik abang semua boleh lah makan makan duluuuu!
❤️ Koleksi terbaru – Ada 5 koleksi terbaru yang akan launch Sabtu ini tauuu..
❤️ Percuma koleksi eksklusif – Fans JELITASARA yang terawal akan mendapat percuma koleksi eksklusif dari JELITASARA.
❤️ Cabutan Bertuah – Tangan tangan bertuah akan mendapat hadiah lumayan khas untuk fans JELITASARA!
❤️ Hadiah misteri – Menanti anda semua ketika hari kejadian untuk fans JELITASARA yang bertuah..
❤️ Koleksi serendah RM5 !! – Iya awakkk, ada koleksi JELITASARA yang serendah RM5 sahaja!!

 

Kak Jah pun dah mula berebut koleksi terbaru JELITASARA yang akan launch Sabtu ini 22 Disember 2018 chuolssss. Habislah botak kepala Bang Leman!

SAVE YOUR MONEY, SAVE THE DATE!

BE READY 

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

TUDUNG SARUNG JELITASARA – SARA EVA PRINTED

HOT SELLING – Sara Eva Printed by JELITASARA 2018 
____

SARA EVA PRINTED koleksi terbaru JELITASARA masih lagi menjadi rebutan. Apa yang best dengan SARA EVA PRINTED kali ini? Meh Sara kongsikan..

SOFT AWNING – Awning yang dperbuat dari material Scuba & Double Cotton memang menepati citarasa si pemakai untuk tampil selesa. Senang terbentuk, tak perlu risau awning komot atau patah.

LOWERED SOFT AWNING – Awning sehingga ke hujung bawah pipi, memberi efek muka kelihatan tirus. ANTI TEMBAM 

MOSS CREPE MATERIAL – Material IRONLESS & anti renyuk ni memang memudahkan kita semua. Walaupun baru ambil dari bakul baju, tak renyuk tau boleh terus pakai.

PIPING FINISHING – Dikemaskan dengan jahitan “piping”, menyempurnakan penyudahan dalam menghasilkan SARA EVA PRINTED dengan jahitan yang kemas.

Tunggu apa lagi, jom dapatkan dengan hanya RM 69 (M) RM79 (L). Klik http://www.jelitasara.com/onlineshop/453-sara-eva untuk info produk & pembelian online.

Butik JELITASARA;

JELITASARA, Jln Lagenda, Melaka.
Jelitasara Boutique Bangi Gateway
Jelitasarabangisentral

Tudung Sarung Express 2018 JELITASARA

SARA EVA PRINTED kembali lagi dengan corak yang berbeza kali ini yang lebih mengancam! Untuk koleksi SARA EVA PRINTED yang sebelum ini dah ada yang SOLD OUT tauu.. dan Sara jamin untuk koleksi terbaru ni mesti ramai yang berebut untuk dapatkan juga.

Apa yang best dengan SARA EVA PRINTED dari JELITASARA ni, material Moss Crepe yang tak perlu iron pun tauu.. dengan pilihan corak yang eksklusif memang mnjadi pilihan. Paling penting terus sarung je tak payah nak belit belit lagi dah cantik! Dapatkan di website JELITASARA & Butik JELITASARA.

MOOD REPUBLIK TOUR PERAK “SEPTEMBER 2018”

JELITASARA MOOD REPUBLIK TOUR PERAK 2018 💃
_____

SIAP SEDIA warga Perak semuaaa untuk gelombang besar Mood Republik di negeri PERAK DARUL RIDZUAN!

SAVE THE DATE SAVE YOUR MONEY untuk peasta jualan akhir tahun paling menggila dalam sejarah kewujudan negeri Perak!

🎪 MOOD REPUBLIK TOUR PERAK

📍 AMANJAYA CONVENTION CENTRE, CASUARINA HOTEL

📆 29 & 30 SEPTEMBER 2018

🕙 10 PAGI – 12 TENGAH MALAM

 

   

Jangan lupa WARGA PERAK, klik “GOING” di https://www.facebook.com/events/249143205803416/?active_tab=about

dan temui kami di Ipoh Perak nanti 😉

Baju Kurung Cotton Sara by JELITASARA

Baju Kurung Cotton mula digilai wanita zaman kini. Tak kira peringkat umur, penerimaan Baju Kurung Cotton daripada orang ramai di Malaysia mendapat sambutan yang menggalakkan. Tidak umum kepada kaum Melayu sahaja, kaum lain di Malaysia juga gemar menggayakan Baju Kurung Cotton, dan mengikut fesyen semasa Baju Kurung Cotton yang tidak terhad kepada Baju Kurung sahaja. Bagi yang sukakan penggayaan yang lebih “trendy” ini, mereka memilih untuk tampil dengan potongan Peplum & Kebaya menggunakan material Cotton.

Pelbagai busana rekaan moden yang kini telah muncul dan diterima oleh masyarakat. Umumnya kita menerima pengaruh moden dalam pakaian harian, akan tetapi baju kurung tetap menjadi pilihan kaum wanita untuk digayakan, dan yang trending kini, Baju Kurung Cotton. Cuma perbezaannya pada rekaan baju kurung sekarang yang lebih kontemporari. Namun begitu, masih mengekalkan ciri-ciri keasliannya.

Walaupun Baju Kurung Cotton telah mengalami evolusi dalam rekaannya, selaras dengan perubahan masa dan citarasa kepada pemakai, namun nilainya masih sama.  Tetap selesa dan manis dipakai selain menampakkan kesopanan gadis Timur dan keunggulan budaya di Malaysia. Tidak mahu ketinggalan dalam evolusi ini, JELITASARA tampil menghasilkan Baju Kurung Cotton Sara mengikut potongan labuh, sesuai dipakai untuk semua golongan wanita.

Baju Kurung Cotton sesuai digayakan untuk menghadiri majlis perkahwinan, majlis agama, dan majlis rasmi. Senang kata, selesa dipakai kemana sahaja. Dengan cuaca di Malaysia ni, pemilihan material Cotton adalah pilihan terbaik untuk penyerapan peluh. Tak lah melekit sangat badan tu kan. Bergantung kepada jenis material Cotton, ada yang tak perlu iron pun tau.. terus pakai aje dah gojes!

Nak dapatkan Kurung Sara Cotton by JELITASARA 2018 ni? Klik www.jelitasara.com 😉

Koleksi Terbaru JELITASARA 2018

Koleksi yang ditunggu-tunggu hari ni dah available di website JELITASARA! Kurung Cotton Sara dihadirkan dengan 4 warna yang memang buat awak rambang mata nak pilih.. dengar kata ada size yang dah SOLD out pun tauuu. Baik cepat cepat grab di website JELITASARA & Butik JELITASARA Melaka.

Jangan lupa untuk dapatkan SARA TIHANEY Instant Shawl juga dengan 17 warna pilihan di website JELITASARA & Butik JELITASARA Melaka, Bangi Sentral & Bnagi Gateway okay 😉

 

MYCYBERSALE 2018 – EXTENDED!

Mesti ada yang terkejut kan JELITASARA extend MYCYBERSALE 2018 sehingga 11 September 2018? Ini adalah untuk beri peluang kepada awak semua yang masih belum sempat atau belum puas shopping dengan HARGA RUNTUH di JELITASARA! Tambah pula kita semua bertemu hujung minggu yang panjang kali ini.. cuti kaw kaw sehingga 11 September 2018 kann so JELITASARA bagi peluang untuk awak semua shopping waktu cuti cuti nii 😉

Yang masih belum berpeluang untuk join LOGO HUNT CONTEST pun masih boleh join sehingga 11 September 2018. Ramai fans JELITASARA yang dah pun hantarkan penyertaan! Awak jangan ketinggalan okay..

NAK MENANG CINCIN EMAS 916? Setiap pembelian RM500 & ke atas awak semua berpeluang untuk join LUCKY DRAW! Masih juga berlangsung sehingga 11 September 2018.. so jom shopping banyak banyak okay 😉

FREE GIFT pun ada tauuuu untuk awak semuaa so shopping ler sampai pengsan sehingga 11 September 2018 ni okay 😉

Untuk yang nak walk in ke Butik JELITASARA waktu cuti hujung minggu yang panjang ni, ada HARGA SPECIAL juga di Butik JELITASARA Melaka, Bangi Sentral & Bangi Gateway!

Apa tunggu lagi semuaaa? JOM SHOPPING SAMPAI PENGSAN CUTI INIIII