BERITA TERBARU

Tag Archives: paypal payment

KOLEKSI TERBARU JELITASARA -PRE RAYA 2019

JELITASARA BOSSKU BIRTHDAY 🎉🎉

Alhamdulillah, tahun ini genap 41 tahun Bossku 🙂 .
Sara doakan semoga Bigboss dipanjangkan umur dalam kebaikan, dimurahkan rezeki yang halal & diberikan kesihatan yang berpanjangan.
Bersempena BOSSKU BIRTHDAY hari ni, Boss Sara mendapat inspirasi untuk keluarkan beberapa koleksi baru untuk fans JELITASARA semua, ni dikira PRE RAYA lah 🙂

Okey, apa koleksi yang ada ? Jom Sara tunjuk …


Koleksi ni diberi nama SARA NELLYSA . Terdapat 20 warna yang cantik dan didatangkan dengan perincian beads yang simple tapi masih lagi kelihatan Exclusive. Material pula sangat berkualiti tinggi iaitu material high quality chiffon. Sara Nellysa ni dikategori kan sebagai tudung semi instant. Kesayangan Sara boleh gayakan dengan pelbagai style tau . Harga berpatutan, hanya RM59 sahaja .




Kurung Melati nama diberi , didatangkan dengan 3 warna yang sangat menarik. Sangat sesuai dijadikan koleksi untuk raya nanti. pergi kenduri, rumah terbuka ke,  sesuai lah sangat pakai baju ni . Material sejuk, tak payah iron, ringan. Harga diberi hanya RM199 sahaja !






Ini pula koleksi Inner Sercope dimana didatangkan dengan 9 warna bagi dewasa dan 6 warna bagi kanak-kanak. Material yang digunakan sangat berkualiti iaitu Cotton Stretchable. Apa yang best nya , korang yang pakai inner ni tidak akan hadapi masalah sakit telinga ke, panas ke, dan lain-lain. Inner sercope ni memang terletak elok je nanti. Harga yang ditawarkan sangat berbaloi iaitu RM15 sahaja.

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

KOLEKSI TUDUNG TERBARU JELITASARA 2019

Nak pakai tudung, tapi nak yg senang pakai ? Senang lilit ? Tak payah iron beria ? Material sejuk ? Tak panas ? Senang terbentuk ? Jika ciri2 ini yg anda cari, sila baca sampai habis 🙂


Nama diberi Sara Estelle . Senang pakai sebab hanya perlu sarung, lilit lah mcm mana pon, tetap jadi, meletopss !
Harga diberi sangat mampu milik , hanya RM59 sahaja 🙂 Ada 7 pilihan warna yang boleh dipilih. Material ? Sangat best, sangat sejuk dan berkualiti tinggi . Material yg digunkan adalah material Cotton.



Nama diberi Sara Daphne.  Koleksi ini juga sangat digemari peminat JELITASARA . Sebab apa ? Sebab korang hanya perlu sarung sahaja. Tak payah fikir nak lilit macam mana. Corak yg dikeluarkan pon sangat sweet2 gituu. Sesuai untuk semua peringkat umur . Ohh, nak bagi hadiah untuk yang tersayang pon boleh 🙂 Harga juga mampu milik , hanya RM59 sahaja 🙂

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

 

5 GAYA TUDUNG RINGKAS UNTUK KE PEJABAT

Assalamualaikum semua 🙂

Hari ni Sara nak kongsi beberapa gaya tudung ringkas yang korang boleh gayakan untuk ke pejabat. Mungkin selama ni korang selalu mengalami masalah untuk gayakan tudung ke pejabat kan ? Tak tahu style mcm mana lagi boleh buat kan ? Apatah lagi korang yang dah mula bekerja di office kan. Tidak dinafikan bahawa penampilan seseorang individu memainkan peranan yang amat besar di tempat kerja. Cara berpakaian atau penampilan seseorang pekerja biasanya menarik perhatian majikan mereka.

Takpa, kali ini Sara nak berkongsi gaya tudung ringkas untuk korang ke pejabat tapi dalam masa yang sama korang akan kelihatan lebih menarik dan elegen.

Macam mana ? Senang dan cantik kan. Selamat mencuba 🙂

Nah, Sara share kan koleksi tudung bawal yang korang boleh pilih untuk ke pejabat 🙂




Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

TREND TUDUNG 2019 (LAVISH EDITION)

Motif flora pada koleksi “Lavish” kali ni seperti memberi suntikan semangat baru kepada Sara, dan khasnya buat fans JELITASARA. Tampil yakin dengan koleksi “Lavish” yang bermaterialkan Satin Silk. Tidak terlalu licin, senang membentuk, dah cuba baru tahu 🙂

Diilhamkan dari “Rococo” di mana gaya perhiasan Barat yang menjadi popular pada abad ke-18, JELITASARA tampil untuk ketengahkan koleksi terbaru “Lavish” untuk sebatikan bersama elemen kemewahan dalam berfesyen.

Koleksi “Lavish”  didatangkan dengan 2 pilihan tudung iaitu LAVISH SQUARE dan LAVISH SEMI INSTANT .
Setiap satu koleksi didatangkan dengan 5 warna yg sangat cantik . Boleh dikatakan senang untuk mix and match dengan koleksi baju anda 🙂
Koleksi ini sesuai dijadikan sebagai hadiah kepada yang tersayang, hantaran. Boleh jugak kalau para suami nak suprise kan isteri tercinta ke, atau bonda tercinta ke. Dengan cara ini mereka akan rasa dihargai dan disayangi 🙂
 

       

NAME : LAVISH SQUARE
MATERIAL : SATIN SILK
COLOUR : 5 COLOUR 
PRICE : RM139



NAME : LAVISH SEMI INSTANT
MATERIAL : SATIN SILK
COLOUR : 5 COLOUR
PRICE : RM129

 

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

KOLEKSI TUDUNG TERBARU JELITASARA 2019 (JAN 2019)

“Dinda, cepat lah, kata nak keluar !” ” Berapa jam nak lilit tudung tu ?”

Begini lah drama suami isteri setiap kali nak keluar , betul ke wahai si isteri semua ? hehehehe
Disebab kan kanda asyik nak bebel je dinda siap lambat, kali ni dinda Sara nak bg thu yang dinda Sara keluarkan koleksi tudung yang sangat mudah , cepat dan pantas !

Nama diberi SARAH BASIC .
Material pula sangat berkualiti tinggi iaitu Bubble Chiffon . Yang best nya awak tak perlu ambil masa yang lama utk iron tau . Saraa suka sebab tak panas dan tak jarang 🙂 Oh, yang syok nya lagi, SARAH BASIC hanya perlu sarung sahaja sebab ianya fully instant .
Harga diberi adalah RM69 (Size M), RM79 (Size L) . Yang best nya ada 6 warna yg boleh dipilih tau 🙂

 



Ha, yg ni nama diberi EVERLY KATE .
Material juga sangat berkualiti tinggi iaitu Bubble Chiffon. Yang paling best nya lagi, tak jarang, tak panas, dan juga tak perlu ambil masa yang lama nak iron. Paling syok Sara tak perlu lilit pon, cuma perlu sarung sahaja.
Harga juga sangat berpatutan iaitu RM99 sahaja tau ! Detailing yang sangat kemas kerana dijahit dengan terperinci dgn tangan . Memang sangat cantik. Sara yakin kalau awak gayakan pergi kenduri, confirm banyak mata tak jemu memandang 🙂




Ehhhh, bukan fully instant sahaja yg ada, semi instant pon ada tau . Cantik pulak tu .
Cuba teka nama apa diberi ?
Ha, nama diberi adalah SARA CECELIA. Harga pula sangat berpatutan iaitu RM75 sahaja.
Senang je nak pakai, just lilit skali je. Terus meletop . Yang best nya koleksi ni , ianya ada 2 layer tau dekat bahagian bawah dan ada juga taburan diamond yang cantik !
Material yang digunakan adalah Premium Chiffon dimana ianya sangat berkualiti tinggi . Yang penting tak jarang dan tak panas 🙂

 


Nama diberi SARA ROSALYNJuga merupakan semi instant dimana awak hanya perlu lilit sekali sahaja disamping boleh digayakan dengan pelbagai style .
Material juga sangat best dan berkualiti tinggi iaitu High Grade Chiffon. Ada 5 pilihan warna diberi .
Harga juga sangat berpatutan iaitu RM69 sahaja 🙂

 

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

 

KOLEKSI TERBARU JELITASARA 2019



SARA EVA PRINTED 

Koleksi tudung sarung JELITASARA yang menjadi kegilaan para wanita untuk tampil ringkas bersiap dengan masa yang minima. Nak pergi beriadah ke, jalan jalan ke, senang terus sarung je dah siap cantik. Material Moss Crepe  & awning dari Double Cotton, ianya strachable dengan potongan dibawah tulang pipi. Bahagian muka akan menampakkan muka seperti bujur sirih.
Sara Eva Printed
sangat menjimatkan masa awak semua, tak perlu iron. Nak bawa pergi travel, Sara Eva Printed wajib dijadikan koleksi yang patut dibawa bersama.

 

SARA NELLYSA 7.0 (INSTANT SHAWL)

Koleksi HOT SELLING JELITASARA iaitu Sara Nellysa datang lagi untuk edisi 7.0 😱 Dapatkan hari ini dengan harga mampu milik. Didatangkan dengan warna baru dan design beads yang baru. Tahun 2019 ni mesti dah mula dapat banyak kad undangan majlis perkahwinan kan, boleh la gayakan Sara Nellysa ni nanti 🙂

 


SATIN SHAWL BY SARA (LONG SHAWL) 

Koleksi long shawl JELITASARA untuk gegadis menggayakan tudung harian dengan bebas. Selain itu untuk wanita bekerjaya yang nak bergaya dengan pelbagai cara, Satin Shawl by Sara perlu masukkan dalam list awak semua! Material Maria Satin yang merupakan material Matte Satin, sangat mudah terbentuk, flowy & senang untuk digayakan. Didatangkan dengan 13 warna yang sangat cantik

SHAWL BY SARA (LONG SHAWL)

Koleksi wajib yang Sara dah grab semua warna adalah Shawl By Sara . Bukan apa, Shawl by Sara ni sangat memudahkan Sara tau. Dah la material yang berkualiti tinggi iaitu High Quality Chiffon dimana ianya sangat senang digayakan dan akan menampakkan effect flowy gitu. Korang juga boleh gayakan dengan pelbagai style tau . Awal bulan mcm ni selalu nya banyak kenduri kan, ha Shawl by Sara ni sangat lah sesuai digunakan 🙂

Korang boleh dapatkan di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

KOLEKSI TERBARU JELITASARA BAGI PENUTUP 2018

Ni merupakan koleksi terbaru JELITASARA bagi penutup 2018. Sara dan team mendapat satu inspirasi untuk menghasilkan koleksi terbaru sebelum kita melabuh kan tirai 2018. Sara keluarkan 5 koleksi terbaru antara nya 3 jenis Sara Kate, Sara Eva Printed untuk ibu dan anak,  dan juga Luna Dress

Nama diberi LUNA DRESS
Size : Free Size (Fit S-M)
Material : Crepe
Price : RM99

 

Nama diberi SARA KATE BASIC
Material :Bubble Chiffon
Price : RM85
Colour : 5 colour available

Nama diberi SARA KATE PREMIUM SWAROVSKI
Material :Bubble Chiffon
Price : RM139
Colour : 5 colour available

Nama diberi SARA KATE LUX SWAROVSKI
Material :Bubble Chiffon
Price : RM129
Colour : 3 colour available

Nama diberi SARA EVA PRINTED
Size : M & L
Material : Moss Crepe
Price : RM69

Nama diberi SARA EVA PRINTED KIDS
Material : Moss Crepe
Price : RM39

 

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

 

JELITASARA SINGLE DAY SALE (11.11)

Mesti ramai tak sabar nak dapatkan koleksi JELITASARA pada 11.11 nnti kan ?
Sara pon lagi lah tak sabar nak tengok awak semua bergaya dengan koleksi JELITASARA nanti 🙂

Untuk pengetahuan semua, bersempena 11.11 nanti, team Sara akan mengadakan “SINGLE DAY SALE”  tau. Tinggal lagi 2 hari je sebelum kesayangan semua terus menerus serbu semua butik dan website JELITASARA dengan HARGA TERLEBIH RUNTUH iaitu bermula pada RM11.11, Tambah lagi FREE POSTAGE untuk pembelian RM110 ke atas !!!!
Memang Sara nak kasi licin je semua 🙂

Sara nak kongsi 1 tips untuk awak semua supaya pada 11.11 awak dah tak payah kalut nak pilih koleksi yang awak nak tu.
So, tips nya adalah :
1) Awk pilih koleksi apa yang awak nak beli pada 11.11 ni, pilih size dan warna yang awak nak
2) Klik koleksi yg awak nak, seterusnya klik pada ruangan “Add to Wishlist”
3) Pada 11.11 nanti, awak hanya perlu pergi ke ruangan Wishlist semula, dan klik pada “Add Cart”

Jangan lepaskan peluang untuk nikmati penjimatan berganda pada 11.11 ini !!
SAVE THE DATE !!
GET READY !!
BE PREPARED !!
SAVE YOUR MONEY! !!

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

 

TUDUNG SARUNG JELITASARA – SARA EVA PRINTED

HOT SELLING – Sara Eva Printed by JELITASARA 2018 
____

SARA EVA PRINTED koleksi terbaru JELITASARA masih lagi menjadi rebutan. Apa yang best dengan SARA EVA PRINTED kali ini? Meh Sara kongsikan..

SOFT AWNING – Awning yang dperbuat dari material Scuba & Double Cotton memang menepati citarasa si pemakai untuk tampil selesa. Senang terbentuk, tak perlu risau awning komot atau patah.

LOWERED SOFT AWNING – Awning sehingga ke hujung bawah pipi, memberi efek muka kelihatan tirus. ANTI TEMBAM 

MOSS CREPE MATERIAL – Material IRONLESS & anti renyuk ni memang memudahkan kita semua. Walaupun baru ambil dari bakul baju, tak renyuk tau boleh terus pakai.

PIPING FINISHING – Dikemaskan dengan jahitan “piping”, menyempurnakan penyudahan dalam menghasilkan SARA EVA PRINTED dengan jahitan yang kemas.

Tunggu apa lagi, jom dapatkan dengan hanya RM 69 (M) RM79 (L). Klik http://www.jelitasara.com/onlineshop/453-sara-eva untuk info produk & pembelian online.

Butik JELITASARA;

JELITASARA, Jln Lagenda, Melaka.
Jelitasara Boutique Bangi Gateway
Jelitasarabangisentral

Tudung Sarung Express 2018 JELITASARA

SARA EVA PRINTED kembali lagi dengan corak yang berbeza kali ini yang lebih mengancam! Untuk koleksi SARA EVA PRINTED yang sebelum ini dah ada yang SOLD OUT tauu.. dan Sara jamin untuk koleksi terbaru ni mesti ramai yang berebut untuk dapatkan juga.

Apa yang best dengan SARA EVA PRINTED dari JELITASARA ni, material Moss Crepe yang tak perlu iron pun tauu.. dengan pilihan corak yang eksklusif memang mnjadi pilihan. Paling penting terus sarung je tak payah nak belit belit lagi dah cantik! Dapatkan di website JELITASARA & Butik JELITASARA.