• Tudung Online Terkini

    ALHAMDULILLAH HIDUP SAYA LEBIH TENANG SELEPAS SAYA AMALKAN SUNNAH INI…….

      Kita sebagai manusia mesti tak lari daripada melakukan kesilapan kan. Kadang-kadang kesilapan yang kita buat tu kita sedar, kadang-kadang kita tak sedar pun. Perbuatan yang tidak elok seperti imaginasi kotor, mengumpat, membawang, adalah antara penyebab mengapa kita selalunya semakin jauh dengan Allah SWT. Tetapi, sudah menjadi lumrah manusia tak lari dari kesilapan dan sesungguhnya Allah selalu membuka pintu taubat kepada kita semua supaya kita dapat meneruskan perjalanan menuju ke akhirat dengan lebih berkat. Alangkah bagus nya jika kita selalu menjaga 7 Sunnah ini setiap hari dalam kehidupan seharian kita. Insyallah kita mesti terhindar daripada melakukan kesilapan atau lalai. PERTAMA Tahajjud, kerana kemuliaan seorang mukmin terletak pada tahajjudnya. Pastinya doa…

  • Tudung Online Terkini

    TREND TUDUNG 2019 (LAVISH EDITION)

    Motif flora pada koleksi “Lavish” kali ni seperti memberi suntikan semangat baru kepada Sara, dan khasnya buat fans JELITASARA. Tampil yakin dengan koleksi “Lavish” yang bermaterialkan Satin Silk. Tidak terlalu licin, senang membentuk, dah cuba baru tahu šŸ™‚ Diilhamkan dari “Rococo” di mana gaya perhiasan Barat yang menjadi popular pada abad ke-18, JELITASARA tampil untuk ketengahkan koleksi terbaru “Lavish” untuk sebatikan bersama elemen kemewahan dalam berfesyen. Koleksi “Lavish”Ā Ā didatangkan dengan 2 pilihan tudung iaitu LAVISH SQUARE dan LAVISH SEMI INSTANT . Setiap satu koleksi didatangkan dengan 5 warna yg sangat cantik . Boleh dikatakan senang untuk mix and match dengan koleksi baju anda šŸ™‚ Koleksi ini sesuai dijadikan sebagai hadiah kepada…

  • Tudung Online Terkini

    JELITASARA 2019 PLANNER

    Korang dah ada buku planner ke belum ? Tahun 2019 ni mesti banyak goal, plan dan dreams ? So kita mesti ada satu buku untuk kita noted kan semua tu . Korang wajib grab JELITASARA 2019 PLANNER ni tau šŸ™‚ Banyak section yg menarik yang korang boleh gunakan. Awak nak tak ? Mesti semua nak kan ? Sila baca terma & syarat dibawah untuk memenangi CASH RM200 ni ! Terma dan Syarat : 1) Dapatkan JELITASARA PLANNER book 2) Upload gambar kreatif di IG bersama JELITASARA PLANNER book 3) Tag @jelitasara beserta #jelitasara10tahun #jelitasaraplanner2019 #10yearswithjelitasara Selamat mencuba !   Korang boleh dapatkan JELITASARA 2019 PLANNER di : Website :Ā http://www.jelitasara.com/onlineshop/ Untuk…

  • Tudung Online Terkini

    PREMIUM DEALS 12.12

    Aduhh, esok dah nak start PREMIUM DEALS 12.12 , tak sabar betul Sara nak shopping šŸ™‚ Mesti ramai tak sabar nak dapatkan koleksi JELITASARA pada 12.12 nnti kan ? Sara pon lagiĀ lah tak sabar nak tengok awak semua bergaya dengan koleksi JELITASARA nanti šŸ™‚ Harga untuk 12.12 nnti TERSANGAT LAH MURAH uollss ! Jangan lepaskan peluang untuk nikmati penjimatan berganda pada 12.12 ini !! SAVE THE DATE !! GET READY !! BE PREPARED !! SAVE YOUR MONEY! !! Website :Ā http://www.jelitasara.com/onlineshop/ Untuk info lanjut, follow social media kami di Facebook https://www.facebook.com/jelitasara/ Instagram https://www.instagram.com/jelitasara/

  • Tudung Online Terkini

    BUTIK TUDUNG JELITASARA DI BANGI SENTRAL

    Alhamdulillah operasi butikĀ keĀ 3 di Bangi Sentral telah bermula sejak bulan June lagi iaitu seminggu sebelum umat Islam menyambut Ramadhan 2016. JELITASARA amat berbangga dengan pencapaian 9 tahun sepanjang JELITASARA ditubuhkan. Walaupun sehingga hari ini terdapat banyak persaingan, tetapi JELITASARA tetap yakin bahawa JELITASARA masih lagi gah dan menjadi nombor 1 di hati peminat JELITASARA sendiri. JELITASARA mempunyai perancangan untuk mengembangkan lagi produkĀ  di bawah label JELITASARA sendiri. Banyak yang perlu dititikberatkan sebelum pelbagai lagi produk dikeluarkan iaitu dari segi material, pemasaran, dan sebagainya. Antara koleksi yang boleh didapati di butik Bangi Sentral adalah : Sara Victoria sangat sesuai dibawa atau digayakan untuk mood travel yang akan datang tau. Koleksi ini…

  • Tudung Online Terkini

    BUTIK TUDUNG JELITASARA DI MELAKA

    Pada mulanya hanya satu cubaan, tapi alhamdulillah cubaan yang diiringi restu ibu ayah, serta ahli keluarga yang lain ada keberkatannya. JELITASARA memulakan langkahnya hanya dengan 20 helai tudung pada kali pertama diupload ke website. Sedikit demi sedikit, JELITASARA mula mendapat perhatian ramai hingga saat post ini ditulis. JELITASARAĀ diasaskan pada tahun 2009 dan bermula dengan konsep bisnesĀ SMALL OFFICE HOME OFFICE (SOHO)Ā di Melaka. PermulaanĀ JELITASARAĀ ialah memasarkanĀ ‘Tudung Instant’Ā secara online melalui platform websiteĀ www.jelitasara.com. Alhamdulillah pada tahun 2012, butik pertama JELITASARA telah mula beroperasi di Melaka, diikuti butik ke 2 terletak di Bangi Gateway dan butik ke 3 terletak di Bangi Sentral. JenamaĀ JELITASARAĀ telah mula berkembang dan mula dikenali ramai sebagai antara peloporĀ Muslimah Online Brand di Malaysia.…

  • Tudung Online Terkini

    KOLEKSI BAJU TERBARU JELITASARA (OCTOBER 2018)

    NAK PERGI OFFICE? NAK PERGI DATING? NAK PERGI JALAN-JALAN? TAPI ADA MASALAH NAK PILIH BAJU ?? . Jangan risau, Sara adaĀ solution untuk masalah anda semua tau . Ha, jomĀ Sara perkenalkanĀ beberapaĀ koleksi yang Sara keluarkan šŸ™‚ Nama diberiĀ SARA NATALIEĀ TOP . SARA NATALIE TOP ni, sangatĀ selesa dan sesuai digayakan ke pejabat, dinner, dating, jalan-jalan dan macama-macam lagi tau. Design yang diketengahkan adalah mengikut trend terkini tau. . Material yang digunakan sangat selesa, tidak panas, dan tidak jarang tau šŸ™‚ SARA NATALIE TOP ni didatangkan dengan 3 corak yang berbeza tau ! Memang sangat cantik.Ā  Boleh digayakan dengan skirt, palazo atau jeans tau, ikut keselesaan masing-masing. *Sara suka gayakan dengan seluar palazo, so nampak…

  • Tudung Online Terkini

    KOLEKSI TUDUNG TERBARU JELITASARA (OCTOBER 2018)

    “JEMPUTAN UNTUK KENDURI KAHWIN DAH LA BANYAK, TAPI TAK TAHU NAK PAKAI BAJU DAN TUDUNG APA!!” . Anda rasa SARA tak fikir ke masalah awak semua ? Jangan risau, dengan koleksi terbaru SARA ni, awak semua dh tak payah pening nak fikir kena pakai tudung apa, baju apa. Antara koleksi terbaru SARA adalah : Ha, nama diberi adalah “SARA PANSY” ! Jujur SARA bagi tahu, kalua awak semua gayakan SARA PANSY ni ke majlis keraiaan apa -apa pon, confirm tak berkelip mata orang lain pandang . Hehehe Kenapa SARA cakap mcm tu ? Hey, awak tahu tak, SARA PANSY ni tersangat lah senang nak pakai, dah la didatangkan dengan beads…

  • Buletin JelitaSARA

    Koleksi Terbaru JELITASARA 2018

    Koleksi yang ditunggu-tunggu hari ni dah available di website JELITASARA! Kurung Cotton Sara dihadirkan dengan 4 warna yang memang buat awak rambang mata nak pilih.. dengar kata ada size yang dah SOLD out pun tauuu. Baik cepat cepat grab di website JELITASARA & Butik JELITASARA Melaka. Jangan lupa untuk dapatkan SARA TIHANEY Instant Shawl juga dengan 17 warna pilihan di website JELITASARA & Butik JELITASARA Melaka, Bangi Sentral & Bnagi Gateway okay šŸ˜‰  

  • Buletin JelitaSARA

    Top JMEN Kurta by JELITASARA Aidiladha 2018

    SURPRISE untuk para isteri fans JELITASARA! Top JMEN Kurta edisi JELITASARA Aidiladha 2018 khas buat suami tercinta <3 Pemilihan fabrik High Quality Cotton yang “highly breathable” iaitu tidak panas, memberi jaminan keselesaan kepada si pemakai. Dalam pembikinan Kurta JMEN ini, JELITASARA mencabar keupayaan yang ada pada “In-house Fashion Designer” dan juga “Team Tailor” untuk menghasilkan produk untuk kaum Adam pula. Siapa kata lelaki ni asal boleh je pakai apa yang ada? Tanpa kita sedari mereka punya citarasa sendiri yang memerlukan perincian dalam setiap aspek dalam memenuhi citarasa mereka.     Dengan 9 warna pilihan yang dikeluarkan, boleh lah para isteri sedondon dengan suami di Hari Raya Aidiladha nanti šŸ˜‰ Kene…