BERITA TERBARU

Tag Archives: koleksi raya 2019

TUDUNG INSTANT 2019

RAYA HAJI DAH DEKAT, TUDUNG RAYA HAJI DAH ADA KE BELUM TU ?Ā 

Meh sini Sara nak cerita skit tentang koleksi tudung instant baru ni. Nama diperkenalkan adalah Sara Sparkle. Bagi peminat tegar Jelitasara mesti dah tahu kan, sebenar nya sebelum ni Jelitasara pernah keluarkan koleksi Sara Sparkle ni. Disebabkan atas sambutan yang menggalakkan, Sara dan team telah bersetuju untuk keluarkan semula koleksi Sara Sparkle ni dengan warna yang lebih menarik tetapi ada sedikit kelainan dari segi beads yang digunakan.




Material yang digunakan masih lagi sama iaitu premium chiffon dimana sangat senang bentuk dan mudah untuk dijaga. Dari segi size adalah free size, tetapi anda masih lagi boleh ejas kelabuhan yang diinginkan. Untuk Sara Sparkle 2.0 ni ada 9 warna yang sangat cantik ye šŸ™‚
Harga ? Untuk Sara Sparkle, harga sangat berpatutan iaitu hanya RM79 sahaja !!!!




Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

Ā 

RAMAI ORANG PANDANG BILA PAKAI TUDUNG SARUNG DARI JELITASARA NI

Siapa sini suka tudung yang express ? Senang cerita, nak sarung jer.
Jangan risau, tudung baru Sara Eva Diamond ni kan adaĀ 😁

Perincian batu yang ditampal dengan teliti dibahagian depan akan menampakkan lagi keanggunan seseorang tu.Ā 
Malahan material juga akan membuatkan si pemakai berasa sangat selesa sepanjang hari. Material double cotton digunakan untuk dibahagian depan muka. Memang mudah terbentuk.
Sara Eva Diamond ini didatangkan dengan 9 warna yang cantik sangat. Boleh dikatakan jika grab sehelai memang tak cukup hehehehe









Tudung sarung Sara Eva Diamond ni didatangkan dengan 9 warna yang sangat cantik. Ada dari size M dan juga L.
Harga ?
Untuk size M hanya RM69 , manakala size L hanya RM79.

 

Korang boleh dapatkanĀ KOLEKSI TERBARUĀ di :

Website :Ā http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

TUDUNG FULLY INSTANT 2019, SEMPENA 10th YEARS ANNIVERSARY JELITASARA

Nak cepat bersiap, tapi tudung tak sempat nak iron lah, nak kena tiup-tiup lah, susah nak bentuk lah šŸ™
Ha, meh sini Sara nak perkenalkan tudung baru iaitu tudung fully instant 2019. Kalau tengok gambar pun dh jatuh cinta, apatah lagi bila dah pakai.

Nama diberi Sara Kate Diamond, jenis nya pula fully instant. Pakai skali, mesti jatuh cinta šŸ™‚
Apa yang best nya koleksi tudung fully instant ni ? Bagi koleksi tudung fully instant, uolls hanya perlu sarung sahaja.Ā Ada 7 warna yang available. Material pula sangat berkualiti tinggi iaitu material bubble chiffon. Dimana senang bentuk dan paling penting mudah dipakai. Tinggal sarung jer, terus kelihatan jelita uollsĀ 😙

Oh, untuk koleksi tudung fully instant ni, size Free Size tau dan uolls boleh juga ejas kelabuhan nya. Apa yang menarik nya lagi, perincian batu diamond yang ditampal dengan teliti menambahkan lagi kejelitaan si pemakai.

Harga ?
Harga sangat berbaloi uolls.Ā  Hanya RM89 sahaja.






Korang boleh dapatkanĀ KOLEKSI TERBARUĀ di :

Website :Ā http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

KOLEKSI TUDUNG INSTANT 2019 JELITASARA

Sempena anniversary Jelitasara yg ke 10, Sara ingin hadiahkan koleksi baru untuk peminat Jelitasara semua šŸ™‚
Kali ini Sara adakan kelainan sikit bgai koleksi tudung instant yang baru.

Sempena 10th years anniversary Jelitasara, Sara telah dapat inspirasi untuk keluarkan koleksi terbaru iaitu SARA SIGNATURE “J” & “S”. Special untuk peminat Jelitasara semuaĀ 😊

Koleksi Sara Singnature “J”Ā dihasilkan dengan penuh teliti dan juga dijahit dengan penuh kasih sayang.
Kenapa “J” ?
J membawa maksud Jelita. Sara inginkan semua wanita yang pakai koleksi Jelitasara akan kelihatan jelita sentiasa.

Kenapa “S” ?
S ni Sara dapat ilham daripada nama “JELITA SARA” ini sendiri. Selain itu juga , “S”Ā bermaksud SARA, sempena virtual character Jelitasara .
Sebab tu Sara keluarkan 2 koleksi Sara Signature iaitu “J” dan “S”. So, korang wajib grab dua2 koleksi ni, kalau korang betul2 peminat setia Jelitasara šŸ™‚

Koleksi Sara Signature “J” & “S” didatangkan dgn 4 warna bagi setiap design tau. Material pula berkualiti tinggi iaitu material premium chiffon. Memang sangat senang nak bentuk dan senang untuk dipakai.
Batu diamond yang ditampal untuk setiap tudung, ditampal dengan penuh teliti. Sara akan memastikan setiap output yang dikeluarkan akan terjamin kualiti nya.

Koleksi tudung instant ini boleh digayakan untuk banyak peringkat umur disamping boleh digayakan ke pejabat, rumah terbuka, majlis formal dan banyak lagi.

Korang boleh dapatkanĀ KOLEKSI TERBARUĀ di :

Website :Ā http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

BAJU RAYA 2019

“Eh Minah, dah besar anak kau sekarang kan. Cantik pulak tu. Dah ada yang berpunya ke belum tu ? Kerja mana sekarang ?”
Eh jap, skrg kau nak puji anak aku ke, kau nak puji baju anak aku yang cantik ni hahahaha




Awak-awak semua dah ada baju raya ke belum ? Ni ha, Sara nak tunjukkan koleksi baju raya 2019 utk uolls. Aihh, memang letopss uolls. Korang tak nak ke melaram dipagi raya ?? Koleksi baju raya 2019 ni dinamakan Adriana Peplum. Aihh, memang trend skrg lah pakai peplum. Paling best, memang akan nampka effect kurus tau. Material pun confirm rasa macam ada kipas dalamĀ  baju tau iaitu material moss crepe. Yang penting skali, apa yg Sara suka Adriana Peplum ni, Sara tak payah iron langsung . Jangan risau balik kampung lupa bawak iron . kalau pakai Adriana Peplum confirm tak renyuk.

Adriana Peplum didatangkan dari size S-XXL tau. Selain itu jugak, korang boleh pilih antara 3 warna yg ada. Aih, memang cantik2 semua warna. Corak pun simple dan korang akan kelihatan elegance gitu šŸ™‚
So apa tunggu lagi ? Jom dapatkan sekarang koleksi baju raya 2019 dari Jelitasara !!

 

Korang boleh dapatkanĀ KOLEKSI TERBARUĀ di :

Website :Ā http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

TUDUNG INSTANT 2019

TUDUNG RAYA LETOPSS 2019 KINI KEMBALIĀ ā€¼ļø

Dalam banyak-banyak jenama yang ada, JELITASARA lah pilihan wanita sekarang. Design lain dari yg lain, material berkualiti , warna “rare” dan paling penting sesuai untuk semua peringkat usia. Yang dah berusia akan kelihatan lebih muda, yang muda, akan kelihatan makin muda , gituewwwĀ 😉






Nama yang menjadi pilihan Sara untuk koleksi tudung raya ni adalah Sara Elora. Didatangkan dengan 6 warna. Warna memang lain dari yang lain uolls. Dalam banyak2 warna , mana satu tema raya korang ?
Material juga berkualiti tinggi iaitu “Korean Premium Chiffon”. Serius Sara bg tahu, memang senang bentuk, senang nak iron.
Oh, size untuk Sara Elora ni “Free Size” tau. Ala, jangan risau sebab korang masih boleh ejas kelabuhan nya.

Apa yang sepcial lagi ?
Yang special nya Sara Elora ni, adalah perincian batu diamond dengan bunga yang dijahit tangan tu. Uihh, memang ambil masa yang lama untuk siapkan sehelai tudung ni tau. Sara sangat2 mementingkan kualiti setiap helaian tudung yang dikeluarkan. Harga pula sangat berpatutan iaitu “RM99” sahaja !

 

Korang boleh dapatkanĀ KOLEKSI TERBARUĀ di :

Website :Ā http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

KOLEKSI TUDUNG BAWAL 2019

Ramai takĀ  penggemar tudung bawal ?
Ha, meh Sara cerita sikit koleksi tudung raya untuk bawal ni. Nama tudung ni Bawal Sara Swarovski. Nanti kalau datang butik Sara, ckp je “Dik, akak nak tudung bawal yg swarovksi tu”










Ada 10 pilihan warna yang cantik. Apa yang best nya tudung bawal ni adalah senang bentuk, senang iron. Confirm kalau pakai terus jadi, tak payah nak tiup2 bagai uolls. Jimat lah masa korang nanti depan cermin tu ha.

Kalau tak thu nak pakai tudung apa raya nanti, Sara memang syor kan tudung bawal swarovski ni. Apa yang best nya, dikeliling bawal tu dijahit dengan jahitan “eyelash”. Memang sweet sangat. Perincian batu Swarovski akan menyerlahkan lagi kejelitaan anda. So, apa korang tunggu lagi ? Grab sekarang sebelum SOLD OUT uolls !!

 

Korang boleh dapatkanĀ KOLEKSI TERBARUĀ di :

Website :Ā http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

KOLEKSI TUDUNG RAYA BARU 2019

MENGAPA PENING KEPALA CARI TUDUNG RAYA SEDANGKAN TUDUNG RAYA JELITASARA ADAĀ ā€¼ļøā€¼ļø

“Aduh, tiap minggu ada je koleksi tudung raya baru. Jelitasara ni memang tak penat ke asyik keluar tudung baru je “Ā Ala korang, ni semua untuk korang. Penat Sara perah idea nak dapatkan design yg cantik semata nak tengok korang letopps masa hari raya nantiĀ 

Meh Sara cerita sikit koleksi baru ni iaitu Sara Jane (Instant Shawl). Dah nama pun unik, mesti lah deisgn pun unik.



5 hari 4 mlm Sara fikir nak keluarkan design Sara Jane ni tau. Design, material dan lace yg baru.
Material yg berkualiti sahaja Sara akan gunakan tau iaitu Italian Satin Silk (Soft & Matte Satin). Untuk tambahkan lagi seri, Sara datangkan dengan sedikit perincian bunga yg dijahit tangan dan perincian batu diamond. Ni kira nya bila jodoh tgk, terus jatuh cinta agak nyaĀ . Sara Jane ni adalah semi instant tau, tak perlu lilit banyak kali uolls.

Selain tu jugak, Sara Jane ada 6 pilihan warna yang cantik2. So , dah ade 6 warna tu , rasa nya cukup kot untuk 6 hari raya berturut. hahaha
Harga pulak sangat berkuaiti tinggi iaitu RM89 sahaja.
So korang, apa lagi ? Ingat raya ingat JelitasaraĀ 



Korang boleh dapatkanĀ KOLEKSI TERBARUĀ di :

Website :Ā http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

BAJU RAYA SEDONDON IBU DAN ANAK 2019

“WEH, TENGOK ORANG SEBELAH TU, BUKAN MAINĀ LAWA LAGI DIA PAKAI BAJU IBU DAN ANAK”Ā 😍😍

Susah kan nak cari koleksi baju raya ibu dan anak ?Ā 
Jangan risau, Clara Mini Kurung dan Clara Dress Kids boleh bantu anda melaram dipagi bersama si comel. Tahun ni Sara confirm korang memang raya sakan lah dengan koleksi baju raya JelitasaraĀ 😉😉


Meh Sara cerita sikit apa yang special nya tentang baju raya Clara Mini Kurung dan Clara Dress Kids ni. Deisgn tak payah cakap lah, memang lawa. Untuk ibu , silang dihadapan. Anak pula ala2 dress princess gitu. Baru lah letopss uolls.
Bab material pula, hanya material yang tak payah iron jer Sara gunakan. Ye lah, Sara faham ibu2 kat luar sana mesti busy kan dipagi raya, mana sempat nak iron2 baju bagai. So, material yg Sara gunakan ini adalah material moss crepe, memang tak payah iron ! Senang kan….. Oh, kedua2 koleksi ibu dan anak ni ada 3 warna yang letopss tau.

Untuk Clara Mini Kurung bagi ibu, didatangkan dari size S-XL. Manakalah Clara Dress Kids pula dari size S-L. Dari segi harga memang sangat berpatutan, dimana harga untuk koleksi ibu hanya RM229 , dan untuk si comel hanya RM129. Pilihan ditangan anda, jika tak nak menyesal, grab sekarangĀ 😉😉

 

Korang boleh dapatkanĀ KOLEKSI TERBARUĀ di :

Website :Ā http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

BAJU RAYA 2019

DAH MASUK BULAN RAMADHAN, TAPI MASIH BELUM ADA BAJU RAYA? KENAPA PERLU PENING KEPALA SEDANGKAN KOLEKSI BAJU RAYA 2019 JELITASARA ADAĀ 😁




Alhamdulillah, raya tahun ni dapat lagi pakai koleksi Kurung Melati, tetapi dengan design yang baruĀ 😊
Design kali ini lebih bewarna-warni dan lebih cantik.

Kurung Melati memang sesuai sangat dipakai sepanjang hari kerana material yang digunakan sangat berkualiti tinggi. Material yang digunakan adalah material moss crepe. Yang best nya, tak perlu bangun awal pagi untuk iron baju lagiĀ 👏. Raya kan sebulan, so boleh la grab semua warnaĀ 😉 . Pastikan raya 2019 anda meriah dengan koleksi raya dari Jelitasara tau.

Didatangkan dengan sedikit perincian bunga yang dijahit kemas dan taburan batu diamond yang ditampal dengan teliti. Ada 3 pilihan warna yang boleh dipilih dan size yang available adalah dari XS-XL.
Harga yang diberi sangat berpatutan iaitu RM229.

 

Korang boleh dapatkanĀ KOLEKSI BAJU RAYA 2019Ā Ā di :

Website :Ā http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/