BERITA TERBARU

Tag Archives: butik tudung

BAJU KURUNG PAHANG 2019 by JELITASARA

‘Sekarang susah la nak cari baju kurung yang simple, tapi masih lagi kelihatan cantik dan slim gitu’

Ini lah antara rungutan yang selalu Sara dengar daripada ramai wanita diluar sana. Jangan risau uolls, Sara ada penyelesaian nya. Meh Sara bagi tahu satu rahsia “)

Cantik sungguh bidadari Sara menggayakan Kurung Che’Rose ni. Simple, tapi dalam masa sama masih lagi memberikan effect slim kepada si pemakai dan kelihatan sungguh anggun sekali 🙂

Apa special nya Kurung Che’Rose ni ?
Kurung Che Rose ni diperbuat daripada material como crepe. Material yang sangat selesa, tak panas, tak jarang, dan paling best tak kejung. Si pemakai akan rasa sejuk je walaupun seharian pakai. Didatangkan dari size S-XL. Nak iron pun mudah sahaja. Pesak yang kembang dan hujung lengan juga kembang selain kain lipat dibahagian depan tetapi tidak belah ye. Ditambah pula sedikit perincian bunga yang dijahit kemas dan batu yang ditampal dengan teliti . Kurung Che’Rose ni memang mengikut syariah compliance, sopan dan ayu je bila dilihat 🙂
Kurung Che’Rose ni didatangkan dengan 10 pilihan warna yang cantik. Kurung Che’Rose merupakan pilihan yang paling tepat untuk hari raya pertama anda nanti 🙂 Jika kita tengok, ramai yang beranggapan baju kurung hanya boleh digayakan jika hendak ke kenduri sahaja. Tetapi tidak, Kurung Che’Rose ni sesuai digayakan ke majlis formal, ke pejabat, dinner dan lain lagi. Kalau pergi rumah bakal mak mertua, confirm terus jadi <3

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

Confirm Menjadi Dengan 7 Petua Penjagaan Rumah ini …

Berikut adalah 7 petua penjagaan rumah yang senang dan mudah. Hanya menggunakan barang-barang dirumah sahaja. Cuba lah !







Jom sama-sama amalkan tips penjagaan rumah tanpa menggunakan sabun atau pencuci bahan kimia yang terlalu kuat. Bukan saja boleh memudahkan kerja, malah selamat diamalkan dan tidak memberi kemudaratan pada kesihatan.

KOLEKSI TERBARU JELITASARA -PRE RAYA 2019

JELITASARA BOSSKU BIRTHDAY 🎉🎉

Alhamdulillah, tahun ini genap 41 tahun Bossku 🙂 .
Sara doakan semoga Bigboss dipanjangkan umur dalam kebaikan, dimurahkan rezeki yang halal & diberikan kesihatan yang berpanjangan.
Bersempena BOSSKU BIRTHDAY hari ni, Boss Sara mendapat inspirasi untuk keluarkan beberapa koleksi baru untuk fans JELITASARA semua, ni dikira PRE RAYA lah 🙂

Okey, apa koleksi yang ada ? Jom Sara tunjuk …


Koleksi ni diberi nama SARA NELLYSA . Terdapat 20 warna yang cantik dan didatangkan dengan perincian beads yang simple tapi masih lagi kelihatan Exclusive. Material pula sangat berkualiti tinggi iaitu material high quality chiffon. Sara Nellysa ni dikategori kan sebagai tudung semi instant. Kesayangan Sara boleh gayakan dengan pelbagai style tau . Harga berpatutan, hanya RM59 sahaja .




Kurung Melati nama diberi , didatangkan dengan 3 warna yang sangat menarik. Sangat sesuai dijadikan koleksi untuk raya nanti. pergi kenduri, rumah terbuka ke,  sesuai lah sangat pakai baju ni . Material sejuk, tak payah iron, ringan. Harga diberi hanya RM199 sahaja !






Ini pula koleksi Inner Sercope dimana didatangkan dengan 9 warna bagi dewasa dan 6 warna bagi kanak-kanak. Material yang digunakan sangat berkualiti iaitu Cotton Stretchable. Apa yang best nya , korang yang pakai inner ni tidak akan hadapi masalah sakit telinga ke, panas ke, dan lain-lain. Inner sercope ni memang terletak elok je nanti. Harga yang ditawarkan sangat berbaloi iaitu RM15 sahaja.

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

ADAKAH KITA MASIH BERPELUANG UNTUK BERTEMU RAMADHAN KALI INI… APAKAH PERSIAPAN KITA ???


“Ku mengharapkan Ramadhan, Kali ini penuh makna”
“Agar dapat kulalui, Dengan sempurna”

Setiap kali masuk nya bulan Ramadhan, bulan mulia bagi umat Islam, pasti semua corong radio akan pasang lagu-lagu Islamik. Lagu “Harapan Ramadhan” paling kerap diputarkan bila masuk nya bulan mulia ini.
Sekarang, bukan soal lagu yang ingin dikongsikan, tetapi persediaan kita menyambut hari mulia ini. Adakah kita sudah bersedia ?

Apa itu puasa ? Puasa iaitu menahan diri dari lapar dan dahaga, juga perkara yang membatalkan puasa dari terbit fajar hingga Maghrib.
Lelaki atau perempuan bujang, yang menetap jauh dari keluarga tercinta, persediaan anda mungkin lebih ringan dan mudah jika dibandingkan dengan mereka yang sudah mempunyai keluarga. Mereka yang bujang ini hanya perlu fikirkan keperluan sendiri dan mereka masih mampu mengawal perbelanjaan harian berbanding dengan lelaki atau perempuan yang sudah berkahwin.
Persediaan awal dan perancangan haruslah dilakukan untuk menggelakkan daripada berlakunya pembaziran.
Sedar atau tidak, perbelanjaan semasa bulan Ramadhan lebih besar berbanding sebelum bermulanya puasa kerana nafsu ketika itu lebih besar terutamanya semasa berjalan untuk membeli makanan sewaktu berbuka.

Apa sebenarnya kelebihan bulan ramadhan ?
Kita wajib tahu apa kelebihan bulan ramadhan suapaya nanti anda berasa betapa ruginya orang-orang Islam yang tidak bersiap sedia untuk menghadapi bulan ramadhan.

Kelebihan Bulan Ramadhan :

  • Pintu Rahmat dibuka sepuluh malam pertama.
  • Pintu keampunan dibuka sepuluh  malam kedua.
  • Umat Islam yang terpilih akan diberi perlepasan daripada api neraka Allah SWT.
  • Terdapat malam Lailatula Qadar iaitu malam yang lebih baik daripada malam seribu bulan.
  • Bermula sahaja maghrib di Bulan Ramadhan, pintu langit dibuka luas dan waktu ini sangatlah mustajab untuk berdoa.
  • Pahala dilipat gandakan setiap amal soleh sekurang-kurangnya 70 kali ganda dan banyak lagi.

Tetapi, sayangnya, bukan semua orang-orang Islam yang akan mendapatkan kelebihan di tersebut.
4 golongan orang yang terkecuali daripada segala kelebihan bulan Ramadhan di atas adalah :

1. Golongan yang derhaka kepada ibu bapa
2. Golongan yang ketagih arak
3. Golongan yang bermusuhan sesama Islam
4. Golongan yang memutuskan silaturrahim

Selama bertahun-tahun kita melalui bulan Ramadhan, pernah tak kita terfikir kenapa momentum ibadah yang kita lakukan didalam bulan Ramadhan, kita tidak lakukan secara berterusan selepas Ramadhan berakhir ?

Contoh :
“Berapa ramai orang yang boleh mendirikan solat Isyak berjemaah di masjid pada bulan Ramadan dan berhenti          melakukannya selepas Ramadan berakhir”
Kenapa dan mengapa kita tidak teruskan perubahan ini meskipun berakhirnya Ramadhan ?
Umum nya, manusia suka memulakan perubahan apabila sesuatu peristiwa berlaku. Benar kan ?

Contohnya,

“Saya akan mulakan Qiamullail apabila masuk 10 malam terakhir”

“Saya akan mula membaca Al-quran apabila Ramadan tiba”

“Saya akan solat awal waktu pada bulan Ramadhan”

Pemikiran sebegini tidak akan membawa sebarang perubahan seandainya kita melakukan sesuatu disebabkan ransangan sekeliling semata-mata. Sebab bulan Ramadan, sebab Lailatul Qadar dan bukan dengan kefahaman kita mengenai hikmah Ramadhan dan Lailatul Qadar itu sendiri.
Jika keadaan ini masih berterusan, kita sebenar nya belum bersedia untuk menghadapi Ramadhan. Kita hanya ikut sahaja dan mengharapkan perubahan berlaku. Tetapi, malang seribu kali malang, perubahan itu tidak berlaku atau berlaku tetapi hanya sementara.

Pernah tak kita terdetik untuk jadikan Ramadhan yang bakal ini sebagai tempat untuk kita lakukan perubahan atau transformasi dalam hidup kita ?
Jom amalkan 6 tips ini agar Ramadhan yang bakal datang ini berjaya tingkatkan kualiti diri dan membawa perubahan yang positif

Tip 1– Buat Ramadhan ‘Count Down’
Contoh nya kita letakkan kalendar “Count Down” Ramadhan di tempat yang terbuka seperti ruang tamu. Selain itu, kita sentiasa bercakap soal Ramadhan dengan orang sekeliling atau mengingatkan kawan-kawan di media social tentang kehadiran Ramadhan.

Tip 2– Memahami hikmah di sebalik Ramadhan
Antara cara lain yang boleh kita buat ialah memahami apa hikmah Ramadhan. Dengan cara ini boleh tingkatkan semangat kita untuk bertemu dengan bulan Ramadhan. Fahami apa hikmah berpuasa, kenapa ibadah tarawih hanya wujud di bulan Ramadhan.

Tip 3– Rancang Ramadhan kita
Tetapkan perancangan seperti berapa kali qiamullail kita dalam seminggu, siapa yang akan dijemput untuk berbuka puasa, rancang bajet perbelanjaan untuk beli barang dapur , dan sebagainya. Dengan ada nya perancangan, kita akan tahu sasaran yang kita ingin capai.

Tip 4– Bersedia dengan sebarang kemungkinan
Pastikan ibadah kita di bulan puasa tidak terganggu oleh apa-apa aktiviti yang berlaku sepanjang Ramadhan.
Contohnya, kebiasaan di akhir Ramadhan umat Islam akan sibuk dengan persiapan hari raya seperti mencari baju raya, sibuk menyiapkan kuih muih dan sebagai nya. Disebabkan itu, ada baiknya kita membuat persiapan raya sebelum Ramadan. Kita akan rugi sekiranya kita sia-sia kan ibadah pada bulan Ramadhan semata memfokuskan pada persiapan raya terutama akhir-akhir Ramadhan. Sesungguh nya akhir Ramadhan adalah malam yang lebih baik dari seribu bulan.

Tip 5– Aktifkan persediaan rohani
Para wanita, adakah anda sudah ganti puasa ?
Sudahkan kita menghayati puasa-puasa sunat, bersedekah, perbanyakkan bacaan al-quran . Adalah lebih baik seandainya kita memperbaiki bacaan al-quran kita sebelum masukkan nya bulan Ramadhan. Sebelum Ramdhan, Nabi Muhammad SAW dan para sahabat memperbanyakkan puasa dibulan Rejab dan Syaaban.  Ibadah ini dibuat supaya mereka lebih bersedia menghadapi Ramadan.

Tip 6– Ucapkan selamat tinggal untuk tabiat buruk
Tanya diri sendiri, apa tabiat buruk dalam diri kita ? Adakah sering lewatkan solat ? Adakah sering mengumpat? Berubah lah sebelum masuk nya bulan yang mulia ini. Jika sebelum ini kita sering lewatkan solat, maka solat lah di awal waktu. Jika selama ini mulut kita sering mengeluarkan kata-kata yang tidak elok, maka tahan lah diri anda daripada mengeluarkan kata -kata yang boleh melukakan hati orang. Perbanykkan diri anda dengan membaca buku-buku berfaedah yang boleh memotivasikan diri untuk menempuhi Ramadhan.

Tanya pada diri anda, adakah anda sudah bersedia menghadapi bulan Ramadhan yang bakal tiba ini? Sejauh mana persediaan yang sudah anda lakukan? Tepuk dada, tanya hati.
Kita hanya bertemu bulan yang mulia ini setahun sekali dalam hidup. Terdapat banyak rahmat Allah, keampunan-Nya dan pembebasan daripada api neraka seandainya kita bersungguh menghayati nya . Maka rebut lah peluang untuk kita kumpul sebanyak mungkin pahala.

Selamat menyambut bulan mulia yang akan tiba nanti 🙂

 

ALHAMDULILLAH HIDUP SAYA LEBIH TENANG SELEPAS SAYA AMALKAN SUNNAH INI…….

 

Kita sebagai manusia mesti tak lari daripada melakukan kesilapan kan. Kadang-kadang kesilapan yang kita buat tu kita sedar, kadang-kadang kita tak sedar pun. Perbuatan yang tidak elok seperti imaginasi kotor, mengumpat, membawang, adalah antara penyebab mengapa kita selalunya semakin jauh dengan Allah SWT. Tetapi, sudah menjadi lumrah manusia tak lari dari kesilapan dan sesungguhnya Allah selalu membuka pintu taubat kepada kita semua supaya kita dapat meneruskan perjalanan menuju ke akhirat dengan lebih berkat.

Alangkah bagus nya jika kita selalu menjaga 7 Sunnah ini setiap hari dalam kehidupan seharian kita. Insyallah kita mesti terhindar daripada melakukan kesilapan atau lalai.

PERTAMA
Tahajjud, kerana kemuliaan seorang mukmin terletak pada tahajjudnya. Pastinya doa mudah termakbul dan menjadikan kita semakin hampir dengan Allah. Sebaik-baiknya dilakukan pada waktu satu pertiga malam(kira-kira jam 3 pagi) hingga ke fajar.

KEDUA
Membaca Al-Qur’an
sebelum terbit matahari, alangkah baiknya sebelum mata melihat dunia, sebaiknya mata membaca Al-Qur’an terlebih dahulu dengan penuh pemahaman. Sekurang nya bacalah ayat 3Qul atau ayat kursi jika sibuk atau tidak sempat.

KETIGA
Jangan tinggalkan masjid terutama di waktu subuh. Sebelum melangkah kemana pun langkahkan kaki ke masjid, kerana masjid merupakan pusat keberkahan, bukan kerana panggilan muadzin tetapi panggilan Allah yang mencari orang beriman untuk memakmurkan masjid Allah.

KEEMPAT
Jaga solat dhuha
, kerana kunci rezeki terletak pada solat dhuha. Yakinlah, kesan solat dhuha sangat dasyat dalam mendatangkan rezeki. Solat sunat dhuha dilakukan apabila matahari telah naik pada waktu pagi sekadar satu galah tingginya. Iaitu sekitar 20-30 minit selepas terbit matahari.

KELIMA
Jaga sedekah
setiap hari. Allah sangat menyukai orang yang suka bersedekah, dan malaikat Allah selalu mendoakan kepada orang yang bersedekah setiap hari. Percayalah, sedekah yang diberikan akan dibalas oleh Allah berlipat kali ganda.

KEENAM
Jaga wudhu’
terus menerus kerana Allah menyayangi hamba yang berwudhu’.
Kata khalifah Ali bin Abu Thalib, “Orang yang selalu berwudhu’ sentiasa ia akan merasa selalu solat walau ia sedang tidak solat, dan dijaga oleh malaikat dengan dua doa, ampuni dosa dan sayangi dia ya Allah”.

KETUJUH
Amalkan istighfar
setiap saat. Dengan istighfar masalah yang terjadi kerana dosa kita akan dijauhkan oleh Allah. Zikir adalah bukti syukur kita kepada Allah. Bila kita kurang bersyukur, maka kita kurang berzikir. Zikir juga merupakan makanan rohani yang paling bergizi, dan dengan zikir berbagai kejahatan dapat dielakkan sehingga jauhlah umat manusia dari sifat-sifat yang tidak baik.

Jom kita share ilmu ini agar dapat dimanfaatkan oleh semua orang 🙂

TUDUNG INSTANT 2019 – JELITASARA

‘Sebelum ni saya selalu kena adjust tudung, lilit banyak kali, tetapi lepas gayakan koleksi tudung dari JELITASARA, saya dah tak perlu ambil masa yang lama untuk bersiap ‘ ‘Bila pakai je, terus nampak terletak dan flowy je’
– Customer Puan Aminah

Jom kita tengok koleksi apa yang memudahkan urusan Puan Aminah ni 🙂


   Hazel Kate merupakan antara koleksi yang paling laju je stock habis. Tiap kali launching , mesti semua warna akan SOLD OUT. Mana tak nya, koleksi ni merupakan koleksi favourite semua wanita . Tinggal sarung je, dah terletak cantik gitu. Untuk keluaran Hazel Kate kali ni, ada sedikit kelainan tau. Dibahagian atas ada sedikit pleated yang membuatkan si pemakai lebih anggun beserta dengan perincian batu yang cantik.

HAZEL KATE (FULLY INSTANT)
Material : Bubble Chiffon
Price : RM99
Colour : 6 colours available

 

       

Koleksi  ini boleh dijadikan salah satu koleksi yang boleh digayakan pada hari raya nanti tau . Sangat sweet design yang dikeluarkan . Kali ini, ada 3layer disebelah kanan, menampakkan lagi exclusive. Yang paling best, bila sarung je, dah tak perlu susah nak ejas apa2 . Cuma perlu ejas kelabuhan sahaja 🙂

SARA CAMILLE (FULLY INSTANT)
Material : Bubble & Printed Chiffon
Price : RM85
Colour : 7 colours available

           Ha, yg ni memang kalau pakai, orang sebelah confirm jeling je selalu !
Tak percaya ? Grab lah satu skrg 🙂

SARA FREYA (FULLY INSTANT)
Material : Cotton Strechable
Price : RM69(M), RM79(L)
Colour : 7 colours available

 

       

Apa yang best nya  ni, ianya didatangkan dengan inner tau. Untuk koleksi ni anda tak perlu fikir nak match dengan inner yg mana, tak perlu risau inner hilang ke apa . Korang perlu sarung dan lilit sahaja , sangat senang dan yang pasti meletopss gitu !

SARA IRIS INSTANT 
Material : Georgette + Inner
Price : RM59
Colour : 6 colours available

 

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

KOLEKSI TUDUNG TERBARU JELITASARA 2019

Nak pakai tudung, tapi nak yg senang pakai ? Senang lilit ? Tak payah iron beria ? Material sejuk ? Tak panas ? Senang terbentuk ? Jika ciri2 ini yg anda cari, sila baca sampai habis 🙂


Nama diberi Sara Estelle . Senang pakai sebab hanya perlu sarung, lilit lah mcm mana pon, tetap jadi, meletopss !
Harga diberi sangat mampu milik , hanya RM59 sahaja 🙂 Ada 7 pilihan warna yang boleh dipilih. Material ? Sangat best, sangat sejuk dan berkualiti tinggi . Material yg digunkan adalah material Cotton.



Nama diberi Sara Daphne.  Koleksi ini juga sangat digemari peminat JELITASARA . Sebab apa ? Sebab korang hanya perlu sarung sahaja. Tak payah fikir nak lilit macam mana. Corak yg dikeluarkan pon sangat sweet2 gituu. Sesuai untuk semua peringkat umur . Ohh, nak bagi hadiah untuk yang tersayang pon boleh 🙂 Harga juga mampu milik , hanya RM59 sahaja 🙂

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

 

5 GAYA TUDUNG RINGKAS UNTUK KE PEJABAT

Assalamualaikum semua 🙂

Hari ni Sara nak kongsi beberapa gaya tudung ringkas yang korang boleh gayakan untuk ke pejabat. Mungkin selama ni korang selalu mengalami masalah untuk gayakan tudung ke pejabat kan ? Tak tahu style mcm mana lagi boleh buat kan ? Apatah lagi korang yang dah mula bekerja di office kan. Tidak dinafikan bahawa penampilan seseorang individu memainkan peranan yang amat besar di tempat kerja. Cara berpakaian atau penampilan seseorang pekerja biasanya menarik perhatian majikan mereka.

Takpa, kali ini Sara nak berkongsi gaya tudung ringkas untuk korang ke pejabat tapi dalam masa yang sama korang akan kelihatan lebih menarik dan elegen.

Macam mana ? Senang dan cantik kan. Selamat mencuba 🙂

Nah, Sara share kan koleksi tudung bawal yang korang boleh pilih untuk ke pejabat 🙂




Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

TREND TUDUNG 2019 (LAVISH EDITION)

Motif flora pada koleksi “Lavish” kali ni seperti memberi suntikan semangat baru kepada Sara, dan khasnya buat fans JELITASARA. Tampil yakin dengan koleksi “Lavish” yang bermaterialkan Satin Silk. Tidak terlalu licin, senang membentuk, dah cuba baru tahu 🙂

Diilhamkan dari “Rococo” di mana gaya perhiasan Barat yang menjadi popular pada abad ke-18, JELITASARA tampil untuk ketengahkan koleksi terbaru “Lavish” untuk sebatikan bersama elemen kemewahan dalam berfesyen.

Koleksi “Lavish”  didatangkan dengan 2 pilihan tudung iaitu LAVISH SQUARE dan LAVISH SEMI INSTANT .
Setiap satu koleksi didatangkan dengan 5 warna yg sangat cantik . Boleh dikatakan senang untuk mix and match dengan koleksi baju anda 🙂
Koleksi ini sesuai dijadikan sebagai hadiah kepada yang tersayang, hantaran. Boleh jugak kalau para suami nak suprise kan isteri tercinta ke, atau bonda tercinta ke. Dengan cara ini mereka akan rasa dihargai dan disayangi 🙂
 

       

NAME : LAVISH SQUARE
MATERIAL : SATIN SILK
COLOUR : 5 COLOUR 
PRICE : RM139



NAME : LAVISH SEMI INSTANT
MATERIAL : SATIN SILK
COLOUR : 5 COLOUR
PRICE : RM129

 

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

KOLEKSI TUDUNG TERBARU JELITASARA 2019 (JAN 2019)

“Dinda, cepat lah, kata nak keluar !” ” Berapa jam nak lilit tudung tu ?”

Begini lah drama suami isteri setiap kali nak keluar , betul ke wahai si isteri semua ? hehehehe
Disebab kan kanda asyik nak bebel je dinda siap lambat, kali ni dinda Sara nak bg thu yang dinda Sara keluarkan koleksi tudung yang sangat mudah , cepat dan pantas !

Nama diberi SARAH BASIC .
Material pula sangat berkualiti tinggi iaitu Bubble Chiffon . Yang best nya awak tak perlu ambil masa yang lama utk iron tau . Saraa suka sebab tak panas dan tak jarang 🙂 Oh, yang syok nya lagi, SARAH BASIC hanya perlu sarung sahaja sebab ianya fully instant .
Harga diberi adalah RM69 (Size M), RM79 (Size L) . Yang best nya ada 6 warna yg boleh dipilih tau 🙂

 



Ha, yg ni nama diberi EVERLY KATE .
Material juga sangat berkualiti tinggi iaitu Bubble Chiffon. Yang paling best nya lagi, tak jarang, tak panas, dan juga tak perlu ambil masa yang lama nak iron. Paling syok Sara tak perlu lilit pon, cuma perlu sarung sahaja.
Harga juga sangat berpatutan iaitu RM99 sahaja tau ! Detailing yang sangat kemas kerana dijahit dengan terperinci dgn tangan . Memang sangat cantik. Sara yakin kalau awak gayakan pergi kenduri, confirm banyak mata tak jemu memandang 🙂




Ehhhh, bukan fully instant sahaja yg ada, semi instant pon ada tau . Cantik pulak tu .
Cuba teka nama apa diberi ?
Ha, nama diberi adalah SARA CECELIA. Harga pula sangat berpatutan iaitu RM75 sahaja.
Senang je nak pakai, just lilit skali je. Terus meletop . Yang best nya koleksi ni , ianya ada 2 layer tau dekat bahagian bawah dan ada juga taburan diamond yang cantik !
Material yang digunakan adalah Premium Chiffon dimana ianya sangat berkualiti tinggi . Yang penting tak jarang dan tak panas 🙂

 


Nama diberi SARA ROSALYNJuga merupakan semi instant dimana awak hanya perlu lilit sekali sahaja disamping boleh digayakan dengan pelbagai style .
Material juga sangat best dan berkualiti tinggi iaitu High Grade Chiffon. Ada 5 pilihan warna diberi .
Harga juga sangat berpatutan iaitu RM69 sahaja 🙂

 

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/