• Tudung Online Terkini

    12.12 YEAR END SALE

    Tak sabar nak tunggu 12.12 YEAR END SALE esok, tak sabar nak shopping wehh 😍 Sara yakin mesti ramai yang tak sabar jugak kan nak bergaya dengan koleksi JELITASARA nanti. Harga untuk 12.12 nanti TERSANGAT LAH MURAH uolls !! Please jangan lepaskan peluang ni untuk menikmati penjimatan berganda pada 12.12. Get ready, Be prepared dan Save your money 😉 Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/ Untuk info lanjut, follow social media kami di Facebookhttps://www.facebook.com/jelitasara/ Instagramhttps://www.instagram.com/jelitasara/

  • Tudung Online Terkini

    JELITASARA YEAR END SALE 2019

    TAK SABAR NYA SARA NAK TUNGGU YEAR END SALE JELITASARA 2019😍Khas untuk semua peminat Jelitasara tau !! JELITASARA akan bagi harga istimewa dimana diskaun sehingga 70% bermula pada 2/12/2019-5/1/2020 Hujung-hujung tahun ni memang mood SALE kan ? Tambah pula nak shopping keperluan sekolah anak lagi. Time ni lah nak shopping kaw kaw sebelum tahun 2020. Dengar cerita, tudung, baju harga semua kaw kaw murah wehhhh. Awak semua dah ready ke ni untuk YEAR END SALE 2019 ?? So, korang aim nak beli apa ? Ce comment 😉 Sara – https://www.jelitasara.com/onlineshop/

  • Tudung Online Terkini

    KHIMAR 2019

    Ada yang cari tudung labuh atau khimar ke ? Nah, khimar by Jelitasara yang bakal disukai ramai. Nama diberi Hawa Khimar. Warna yang didatangkan ada 6 warna. Material pula mestilah yang berkualiti dan selesa dipakai sepanjang hari iaitu material high quality chiffonĀ  Untuk menambahkan lagi seri si pemakai, sedikit lace ditambah dibahagian bahu. Harga untuk Hawa Khimar ini sangat berpatutan iaitu hanya RM79 sahaja ! So, untuk awak-awak yang cari instant khimar tu, jangan pening-pening ye. Awak boleh grab Hawa Khimar ni sekarang sebelum terlambat šŸ™‚ Korang boleh dapatkanĀ KOLEKSI TERBARUĀ di : Website :Ā http://www.jelitasara.com/onlineshop/ Untuk info lanjut, follow social media kami di Facebook https://www.facebook.com/jelitasara/ Instagram https://www.instagram.com/jelitasara/

  • Tudung Online Terkini

    JUBAH TERKINI, KOLEKSI RAYA HAJI 2019

    Anda ada masalah susah cari jubah yang loose ? Jubah yang boleh pakai walaupun tengah mengandung ? Jubah yang simple tapi still look elegance ? Jubah yang tak mudah renyuk dan senang iron? Ha, baca ni sampai habis ! Nama diberi Daisy Jubah. Sara yakin anda pasti akan menyukai koleksi jubah baru ini. Daisy Jubah didatangkan dengan 3 warna yang wajib awak semua ada. Dari segi size ada dari size S-XXL. So, untuk awak yang mungkin agak berisi, jgn risau ye, sebab Daisy Jubah ada size besar. Material pula awak jangan risau, hanya material yang berkualiti sahaja Sara akan gunakan. Material yang digunakan ialah poly crepe. Yang penting tak panas,…

  • Tudung Online Terkini

    KOLEKSI BAJU KURUNG AIDILADHA 2019

    Ha, meh sini nak cerita skit koleksi baju raya aidiladha yang terbaru ni. Nama diberi Kurung Maryam. Nama cantik, mesti lah baju nya pun cantik šŸ™‚ Kurung Maryam didatangkan dengan 3 warna dengan corak yang sama. Corak kali ini agak unik dimana bermotif kan floral. Material yang digunakan sangat selesa, tak panas , tak jarang dan paling best tak perlu iron pun ! So, awak2 yang selalu bangun lambat ke, malas nak iron ke, tak payah pening-pening , grab je koleksi Kurung Maryam ni . Kurung Maryam didatangkan dari size S-XXl ye. Cutting moden yang diketengahkan memang sangat cantik dan bagi effect slim.   Korang boleh dapatkanĀ KOLEKSI TERBARUĀ di : Website…

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG INSTANT 2019

    RAYA HAJI DAH DEKAT, TUDUNG RAYA HAJI DAH ADA KE BELUM TU ?Ā  Meh sini Sara nak cerita skit tentang koleksi tudung instant baru ni. Nama diperkenalkan adalah Sara Sparkle. Bagi peminat tegar Jelitasara mesti dah tahu kan, sebenar nya sebelum ni Jelitasara pernah keluarkan koleksi Sara Sparkle ni. Disebabkan atas sambutan yang menggalakkan, Sara dan team telah bersetuju untuk keluarkan semula koleksi Sara Sparkle ni dengan warna yang lebih menarik tetapi ada sedikit kelainan dari segi beads yang digunakan. Material yang digunakan masih lagi sama iaitu premium chiffon dimana sangat senang bentuk dan mudah untuk dijaga. Dari segi size adalah free size, tetapi anda masih lagi boleh ejas kelabuhan…

  • Tudung Online Terkini

    RAMAI ORANG PANDANG BILA PAKAI TUDUNG SARUNG DARI JELITASARA NI

    Siapa sini suka tudung yang express ? Senang cerita, nak sarung jer. Jangan risau, tudung baru Sara Eva Diamond ni kan adaĀ 😁 Perincian batu yang ditampal dengan teliti dibahagian depan akan menampakkan lagi keanggunan seseorang tu.Ā  Malahan material juga akan membuatkan si pemakai berasa sangat selesa sepanjang hari. Material double cotton digunakan untuk dibahagian depan muka. Memang mudah terbentuk. Sara Eva Diamond ini didatangkan dengan 9 warna yang cantik sangat. Boleh dikatakan jika grab sehelai memang tak cukup hehehehe Tudung sarung Sara Eva Diamond ni didatangkan dengan 9 warna yang sangat cantik. Ada dari size M dan juga L. Harga ? Untuk size M hanya RM69 , manakala size L…

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG FULLY INSTANT 2019, SEMPENA 10th YEARS ANNIVERSARY JELITASARA

    Nak cepat bersiap, tapi tudung tak sempat nak iron lah, nak kena tiup-tiup lah, susah nak bentuk lah šŸ™ Ha, meh sini Sara nak perkenalkan tudung baru iaitu tudung fully instant 2019. Kalau tengok gambar pun dh jatuh cinta, apatah lagi bila dah pakai. Nama diberi Sara Kate Diamond, jenis nya pula fully instant. Pakai skali, mesti jatuh cinta šŸ™‚ Apa yang best nya koleksi tudung fully instant ni ? Bagi koleksi tudung fully instant, uolls hanya perlu sarung sahaja.Ā Ada 7 warna yang available. Material pula sangat berkualiti tinggi iaitu material bubble chiffon. Dimana senang bentuk dan paling penting mudah dipakai. Tinggal sarung jer, terus kelihatan jelita uollsĀ 😙 Oh, untuk…

  • Tudung Online Terkini

    KOLEKSI TUDUNG INSTANT 2019 JELITASARA

    Sempena anniversary Jelitasara yg ke 10, Sara ingin hadiahkan koleksi baru untuk peminat Jelitasara semua šŸ™‚ Kali ini Sara adakan kelainan sikit bgai koleksi tudung instant yang baru. Sempena 10th years anniversary Jelitasara, Sara telah dapat inspirasi untuk keluarkan koleksi terbaru iaitu SARA SIGNATURE “J” & “S”. Special untuk peminat Jelitasara semuaĀ 😊 Koleksi Sara Singnature “J”Ā dihasilkan dengan penuh teliti dan juga dijahit dengan penuh kasih sayang. Kenapa “J” ? J membawa maksud Jelita. Sara inginkan semua wanita yang pakai koleksi Jelitasara akan kelihatan jelita sentiasa. Kenapa “S” ? S ni Sara dapat ilham daripada nama “JELITA SARA” ini sendiri. Selain itu juga , “S”Ā bermaksud SARA, sempena virtual character Jelitasara .…

  • Tudung Online Terkini

    BAJU RAYA 2019

    “Eh Minah, dah besar anak kau sekarang kan. Cantik pulak tu. Dah ada yang berpunya ke belum tu ? Kerja mana sekarang ?” Eh jap, skrg kau nak puji anak aku ke, kau nak puji baju anak aku yang cantik ni hahahaha Awak-awak semua dah ada baju raya ke belum ? Ni ha, Sara nak tunjukkan koleksi baju raya 2019 utk uolls. Aihh, memang letopss uolls. Korang tak nak ke melaram dipagi raya ?? Koleksi baju raya 2019 ni dinamakan Adriana Peplum. Aihh, memang trend skrg lah pakai peplum. Paling best, memang akan nampka effect kurus tau. Material pun confirm rasa macam ada kipas dalamĀ  baju tau iaitu material moss…