• Tudung Online Terkini

    BAJU RAYA 2019

    “Eh Minah, dah besar anak kau sekarang kan. Cantik pulak tu. Dah ada yang berpunya ke belum tu ? Kerja mana sekarang ?” Eh jap, skrg kau nak puji anak aku ke, kau nak puji baju anak aku yang cantik ni hahahaha Awak-awak semua dah ada baju raya ke belum ? Ni ha, Sara nak tunjukkan koleksi baju raya 2019 utk uolls. Aihh, memang letopss uolls. Korang tak nak ke melaram dipagi raya ?? Koleksi baju raya 2019 ni dinamakan Adriana Peplum. Aihh, memang trend skrg lah pakai peplum. Paling best, memang akan nampka effect kurus tau. Material pun confirm rasa macam ada kipas dalam  baju tau iaitu material moss…

  • Tudung Online Terkini

    BAJU RAYA SEDONDON IBU DAN ANAK 2019

    “WEH, TENGOK ORANG SEBELAH TU, BUKAN MAIN LAWA LAGI DIA PAKAI BAJU IBU DAN ANAK” 😍😍 Susah kan nak cari koleksi baju raya ibu dan anak ?  Jangan risau, Clara Mini Kurung dan Clara Dress Kids boleh bantu anda melaram dipagi bersama si comel. Tahun ni Sara confirm korang memang raya sakan lah dengan koleksi baju raya Jelitasara 😉😉 Meh Sara cerita sikit apa yang special nya tentang baju raya Clara Mini Kurung dan Clara Dress Kids ni. Deisgn tak payah cakap lah, memang lawa. Untuk ibu , silang dihadapan. Anak pula ala2 dress princess gitu. Baru lah letopss uolls. Bab material pula, hanya material yang tak payah iron jer Sara gunakan. Ye…

  • Tudung Online Terkini

    BAJU RAYA 2019

    DAH MASUK BULAN RAMADHAN, TAPI MASIH BELUM ADA BAJU RAYA? KENAPA PERLU PENING KEPALA SEDANGKAN KOLEKSI BAJU RAYA 2019 JELITASARA ADA 😁 Alhamdulillah, raya tahun ni dapat lagi pakai koleksi Kurung Melati, tetapi dengan design yang baru 😊 Design kali ini lebih bewarna-warni dan lebih cantik. Kurung Melati memang sesuai sangat dipakai sepanjang hari kerana material yang digunakan sangat berkualiti tinggi. Material yang digunakan adalah material moss crepe. Yang best nya, tak perlu bangun awal pagi untuk iron baju lagi 👏. Raya kan sebulan, so boleh la grab semua warna 😉 . Pastikan raya 2019 anda meriah dengan koleksi raya dari Jelitasara tau. Didatangkan dengan sedikit perincian bunga yang dijahit kemas dan taburan batu…

  • Buletin JelitaSARA

    BAJU KURUNG MODEN RAYA JELITASARA FLORAYA 2018

    JELITASARA FLORAYA 2018 🌸 🌸 __________________________ Dengan berbaki beberapa hari sahaja lagi sebelum tibanya Ramadhan, mesti dah ramai yang dah pun mula nak cari koleksi untuk raya kan.. iyalah senang kan, nanti dah masuk Ramadhan, boleh fokus untuk beribadah kan, sebulan setahun je kita berjumpa dengan bulan yang penuh barakah ni. So grab lah peluang yang ada sekarang ni untuk kumpul koleksi raya 😉 Untuk koleksi raya JELITASARA FLORAYA 2018, JELITASARA keluarkan 2 design baju kurung moden yang pertama, Kurung Emelie & Sabrina Peplum. Setiap koleksi baju ni ada 3 warna letops tau.. meh Sara share dengan awak semua serba sedikit mengenai konsep raya tahun ini! .   Membawa inspirasi…

  • Dari Meja Admin JelitaSARA

    Tudung Raya JelitaSARA

    InsyaALLAH dalam masa lebih kurang 3 minggu lagi semua umat islam akan menyambut bulan ramadhan dan ini sekaligus membuatkan kehangatan koleksi tudung raya akan mula di rasai.. Apakah pilihan anda untuk tudung raya tahun ini? sudah pasti sudah bermain di fikiran kan… Kami di pihak JelitaSARA sedang bertungkus lumus menyediakan tudung yang terkini lagi eksklusif sempena Raya tahun ini. Terima kasih kami ucapkan di atas feedback yang kami terima dari fans JelitaSARA yang memberikan idea2 bernas untuk tudung raya tahun ini. Adakah tudung chiffon akan menjadi pilihan tahun ini? tunggu keluaran tudung raya daripada JelitaSARA yang sememang nya kami rahsiakan sehinggalah bulan puasa menjelang… Antara ciri-ciri tudung raya tahun ini…