BERITA TERBARU

Tag Archives: baju raya

BAJU RAYA 2019

“Eh Minah, dah besar anak kau sekarang kan. Cantik pulak tu. Dah ada yang berpunya ke belum tu ? Kerja mana sekarang ?”
Eh jap, skrg kau nak puji anak aku ke, kau nak puji baju anak aku yang cantik ni hahahaha




Awak-awak semua dah ada baju raya ke belum ? Ni ha, Sara nak tunjukkan koleksi baju raya 2019 utk uolls. Aihh, memang letopss uolls. Korang tak nak ke melaram dipagi raya ?? Koleksi baju raya 2019 ni dinamakan Adriana Peplum. Aihh, memang trend skrg lah pakai peplum. Paling best, memang akan nampka effect kurus tau. Material pun confirm rasa macam ada kipas dalam  baju tau iaitu material moss crepe. Yang penting skali, apa yg Sara suka Adriana Peplum ni, Sara tak payah iron langsung . Jangan risau balik kampung lupa bawak iron . kalau pakai Adriana Peplum confirm tak renyuk.

Adriana Peplum didatangkan dari size S-XXL tau. Selain itu jugak, korang boleh pilih antara 3 warna yg ada. Aih, memang cantik2 semua warna. Corak pun simple dan korang akan kelihatan elegance gitu ūüôā
So apa tunggu lagi ? Jom dapatkan sekarang koleksi baju raya 2019 dari Jelitasara !!

 

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

BAJU RAYA SEDONDON IBU DAN ANAK 2019

“WEH, TENGOK ORANG SEBELAH TU, BUKAN MAIN¬†LAWA LAGI DIA PAKAI BAJU IBU DAN ANAK”¬†😍😍

Susah kan nak cari koleksi baju raya ibu dan anak ? 
Jangan risau, Clara Mini Kurung dan Clara Dress Kids boleh bantu anda melaram dipagi bersama si comel. Tahun ni Sara confirm korang memang raya sakan lah dengan koleksi baju raya Jelitasara¬†😉😉


Meh Sara cerita sikit apa yang special nya tentang baju raya Clara Mini Kurung dan Clara Dress Kids ni. Deisgn tak payah cakap lah, memang lawa. Untuk ibu , silang dihadapan. Anak pula ala2 dress princess gitu. Baru lah letopss uolls.
Bab material pula, hanya material yang tak payah iron jer Sara gunakan. Ye lah, Sara faham ibu2 kat luar sana mesti busy kan dipagi raya, mana sempat nak iron2 baju bagai. So, material yg Sara gunakan ini adalah material moss crepe, memang tak payah iron ! Senang kan….. Oh, kedua2 koleksi ibu dan anak ni ada 3 warna yang letopss tau.

Untuk Clara Mini Kurung bagi ibu, didatangkan dari size S-XL. Manakalah Clara Dress Kids pula dari size S-L. Dari segi harga memang sangat berpatutan, dimana harga untuk koleksi ibu hanya RM229 , dan untuk si comel hanya RM129. Pilihan ditangan anda, jika tak nak menyesal, grab sekarang¬†😉😉

 

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

BAJU RAYA 2019

DAH MASUK BULAN RAMADHAN, TAPI MASIH BELUM ADA BAJU RAYA? KENAPA PERLU PENING KEPALA SEDANGKAN KOLEKSI BAJU RAYA 2019 JELITASARA ADA¬†😁




Alhamdulillah, raya tahun ni dapat lagi pakai koleksi Kurung Melati, tetapi dengan design yang baru¬†😊
Design kali ini lebih bewarna-warni dan lebih cantik.

Kurung Melati memang sesuai sangat dipakai sepanjang hari kerana material yang digunakan sangat berkualiti tinggi. Material yang digunakan adalah material moss crepe. Yang best nya, tak perlu bangun awal pagi untuk iron baju lagi¬†👏. Raya kan sebulan, so boleh la grab semua warna¬†😉 . Pastikan raya 2019 anda meriah dengan koleksi raya dari Jelitasara tau.

Didatangkan dengan sedikit perincian bunga yang dijahit kemas dan taburan batu diamond yang ditampal dengan teliti. Ada 3 pilihan warna yang boleh dipilih dan size yang available adalah dari XS-XL.
Harga yang diberi sangat berpatutan iaitu RM229.

 

Korang boleh dapatkan KOLEKSI BAJU RAYA 2019  di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

BAJU KURUNG MODEN RAYA JELITASARA FLORAYA 2018

JELITASARA FLORAYA 2018 🌸 🌸
__________________________

Dengan berbaki beberapa hari sahaja lagi sebelum tibanya Ramadhan, mesti dah ramai yang dah pun mula nak cari koleksi untuk raya kan.. iyalah senang kan, nanti dah masuk Ramadhan, boleh fokus untuk beribadah kan, sebulan setahun je kita berjumpa dengan bulan yang penuh barakah ni. So grab lah peluang yang ada sekarang ni untuk kumpul koleksi raya ūüėČ Untuk koleksi raya JELITASARA FLORAYA 2018, JELITASARA keluarkan 2 design baju kurung moden yang pertama, Kurung Emelie & Sabrina Peplum. Setiap koleksi baju ni ada 3 warna letops tau.. meh Sara share dengan awak semua serba sedikit mengenai konsep raya tahun ini!

.

 

Membawa inspirasi dari konsep “Flora”, JELITASARA 2018 ingin mengetengahkan elemen bunga-bunga cinta untuk Raya 2018 ini. Umum mengetahui bunga sangat sinonim dengan perwatakan seorang wanita yang feminim, lemah-lembut, sopan-santun serta kelihatan ayu. Idea flora itu pula dibawa untuk mendekatkan jiwa wanita dengan “nature” alam semula jadi. Dari situlah bermulanya suntikan pertama yang membawa kepada JELITASARA FLORAYA 2018. Mengekalkan penggunaan material Moss Crepe, Sara yakin pilihan fabrik ini adalah yang terbaik yang pernah JELITASARA hasilkan.. elemen kurus-mulus selim-melim diutamakan untuk memberi efek kelihatan lebih langsing kepada wanita yang ingin jelita bersama JELITASARA. Fabrik yang sangat flowy, tidak jarang dan Sara jamin tidak panas. Sangat sesuai dipakai untuk Hari Raya Aidilfitri yang bakal menjelma tidak lama lagi!

.

Oh sebelum terlupaaa, JELITASARA ada packaging baru tauu.. kalau awak semua nak hadiahkan kepada orang tersayang pun sesuai sangat! Warna kombinasi yang digunakan sweet-sweet gituh sesuai untuk jiwa seorang wanita yang lemah-lambut tuu ūüėČ

 

===============

KURUNG EMILIE

===============

 

 

=================

SABRINA PEPLUM

================

 

Sara yakin, melihat kepada koleksi pertama JELITASARA FLORAYA 2018 ini, ramai yang dah tak sabar-sabar untuk grab sebagai koleksi Raya 2018! Jangan tak tahu ya, Sara pun dah grab satu tau, tengah berkira-kira untuk grab lagi satu! hehe.. so are you ready guys for more JELITASARA FLORAYA 2018?

 

Capture & give your best shoot for this Raya 2018.

For Raya Collections (coming soon) keep viewing at www.jelitasara.com

or visit us at JELITASARA Boutiques Taman 1 Lagenda, Bangi Getway & Bangi Sentral.

We’re sharing the experiences to glee your memories with JELITASARA FLORAYA 2018 🌸🌸

Tudung Raya JelitaSARA

InsyaALLAH dalam masa lebih kurang 3 minggu lagi semua umat islam akan menyambut bulan ramadhan dan ini sekaligus membuatkan kehangatan koleksi tudung raya akan mula di rasai..

Apakah pilihan anda untuk tudung raya tahun ini? sudah pasti sudah bermain di fikiran kan… Kami di pihak JelitaSARA sedang bertungkus lumus menyediakan tudung yang terkini lagi eksklusif sempena Raya tahun ini. Terima kasih kami ucapkan di atas feedback yang kami terima dari fans JelitaSARA yang memberikan idea2 bernas untuk tudung raya tahun ini. Adakah tudung chiffon akan menjadi pilihan tahun ini? tunggu keluaran tudung raya daripada JelitaSARA yang sememang nya kami rahsiakan sehinggalah bulan puasa menjelang…

Antara ciri-ciri tudung raya tahun ini pastilah lebih eksklusif di tampal dengan batu swarovski serta sulaman manik. Warna plain juga akan sesuai dengan baju yang berkain corak abstrak pasti akan menjadi pilihan ramai wanita yang mementingkan penampilan yang anggun sempena hari lebaran.

Baju? InsyaALLAH akan kami usahakan juga.  Semenangya kami menerima banyak feedback dari Fans untuk baju raya. Doakan kami berjaya menyediakannya buat fans yang ternanti2 koleksi baju raya JelitaSARA.

So, tahun ini…jom ramai-ramai shopping secara online di JelitasARA.Com …sesungguhnya lebih mudah dan lebih jimat dengan kualiti yang bermutu tinggi!Tudung Raya from JelitaSARA pasti akan memukau orang yang melihatnya!