• Tudung Online Terkini

    TREND BAJU KURUNG RAYA 2022

    Pasti kaum Wanita akan runsing tiap kali nak tibanya musim raya sebab kena mencari pakaian yang bersesuaian untuk dipakai bukan? Tidak kira lah jika anda ingin menonjol di antara adik beradik yang berpakaian mengikut tema ataupun inginkan sesuatu yang luar biasa, inilah masanya untuk bergaya lebih sikit dari biasa ! Koleksi baju kurung terbaru paling modern kini didatangkan dengan berbagai berwarna sehingga mampu memikat hati wanita untuk segera milikinya. Fesyen baju kurung panjang dan pendek pun tak luput dari perubahan design. Di hari raya boleh dikatakan hari untuk ‘fashion show’ baju-baju  raya yang unik, menarik dan gemerlapan jadi beli lah yang selesa untuk dipakai dan cantik mengikut citasara masing-masing di…

  • Tudung Online Terkini

    Baju Raya 2021 bertukar trend daripada Raya sebelum ni

    Trend Baju Raya 2021 menjadi topik hangat tahun ni Bagaimana persiapan baju raya 2021 semua ? Ada yang sudah menempah baju raya ? Kemungkinan raya tahun 2021 ini akan berbeza dari tahun lepas kerana mungkin kita dapat beraya dikampung semula untuk raya 2021 kali ni.Tak kisahlah Raya di kampung ataupun di perantauan, Apa-apa pun baju raya tetap kena ada. Tak salah untuk kita memakai pakaian baru. Imam Syafie pernah berkata: “Aku lebih menyukai seseorang memakai pakaian terbaik yang dimilikinya pada hari-hari raya, iaitu pada hari Jumaat, dua hari raya (Aidiladha dan Aidilfitri) dan tempat diadakan majlis (seperti majlis perkahwinan). Dia hendaklah memakai baju yang bersih dan memakai wangi-wangian.”  Boleh dikatakan setiap…

  • Tudung Online Terkini

    POSITIVE FEEDBACK JELITASARA

    Alhamdulillah banyak sangat positive feedback yang Sara terima dari fans Jelitasara. Terima kasih kerana shopping dengan Jelitasara 🙂 Insyallah Jelitasara akan sentiasa keluarkan produk yang bermutu tinggi setanding dengan harga yang ditawarkan. Kami sentiasa ingin berikan yang terbaik buat anda semua. Jom kita tengok apa kata mereka 🙂 Bukan dari segi produk je kami tekan kan, tapi customer service juga kami amat titik beratkan. Insyallah team kami akan sentiasa berikan yang terbaik untuk semua peminat Jelitasara 🙂 So, ingat tudung, ingat Jelitasara !! Sara – https://www.jelitasara.com/onlineshop/new-products

  • Tudung Online Terkini

    MYCYBERSALE 2019

    MYCYBERSALE 2019 DATANG LAGI !! Ada tak peminat MYCYBERSALE ?Yang mana nak dapat gaji tu, sila ketepikan siap siap untuk 27/9-3/10/2019 ini ye. Banyak tawaran promo yang menarik sedang menunggu anda. APA YANG BEST DENGAN MYCYBERSALE 2019?? ⚡ Diskaun up to 70% ⚡ FREE SHIPPING untuk pembelian RM150 ke atas ⚡ PAY & WIN PROTON X70 with FPX Senang Pay ⚡ Koleksi Terbaru sempena Mycybersale ⚡ Super FLASH DEAL ⚡ Contest di Facebook dan juga Instagram ⚡ SCAN & WIN Terma dan syarat :1. Anda wajib buat pembelian sebanyak RM150 ke atas.2. Setiap parcel bagi pembelian RM150 ke atas akan dapat 1 flyers yg disertakan dengan QR CODE.3. Anda perlu scan QR…

  • Tudung Online Terkini

    KOLEKSI BAJU KURUNG AIDILADHA 2019

    Ha, meh sini nak cerita skit koleksi baju raya aidiladha yang terbaru ni. Nama diberi Kurung Maryam. Nama cantik, mesti lah baju nya pun cantik 🙂 Kurung Maryam didatangkan dengan 3 warna dengan corak yang sama. Corak kali ini agak unik dimana bermotif kan floral. Material yang digunakan sangat selesa, tak panas , tak jarang dan paling best tak perlu iron pun ! So, awak2 yang selalu bangun lambat ke, malas nak iron ke, tak payah pening-pening , grab je koleksi Kurung Maryam ni . Kurung Maryam didatangkan dari size S-XXl ye. Cutting moden yang diketengahkan memang sangat cantik dan bagi effect slim.   Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di : Website…

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG INSTANT 2019

    RAYA HAJI DAH DEKAT, TUDUNG RAYA HAJI DAH ADA KE BELUM TU ?  Meh sini Sara nak cerita skit tentang koleksi tudung instant baru ni. Nama diperkenalkan adalah Sara Sparkle. Bagi peminat tegar Jelitasara mesti dah tahu kan, sebenar nya sebelum ni Jelitasara pernah keluarkan koleksi Sara Sparkle ni. Disebabkan atas sambutan yang menggalakkan, Sara dan team telah bersetuju untuk keluarkan semula koleksi Sara Sparkle ni dengan warna yang lebih menarik tetapi ada sedikit kelainan dari segi beads yang digunakan. Material yang digunakan masih lagi sama iaitu premium chiffon dimana sangat senang bentuk dan mudah untuk dijaga. Dari segi size adalah free size, tetapi anda masih lagi boleh ejas kelabuhan…

  • Tudung Online Terkini

    BAJU RAYA 2019

    “Eh Minah, dah besar anak kau sekarang kan. Cantik pulak tu. Dah ada yang berpunya ke belum tu ? Kerja mana sekarang ?” Eh jap, skrg kau nak puji anak aku ke, kau nak puji baju anak aku yang cantik ni hahahaha Awak-awak semua dah ada baju raya ke belum ? Ni ha, Sara nak tunjukkan koleksi baju raya 2019 utk uolls. Aihh, memang letopss uolls. Korang tak nak ke melaram dipagi raya ?? Koleksi baju raya 2019 ni dinamakan Adriana Peplum. Aihh, memang trend skrg lah pakai peplum. Paling best, memang akan nampka effect kurus tau. Material pun confirm rasa macam ada kipas dalam  baju tau iaitu material moss…

  • Tudung Online Terkini

    BAJU RAYA SEDONDON IBU DAN ANAK 2019

    “WEH, TENGOK ORANG SEBELAH TU, BUKAN MAIN LAWA LAGI DIA PAKAI BAJU IBU DAN ANAK” 😍😍 Susah kan nak cari koleksi baju raya ibu dan anak ?  Jangan risau, Clara Mini Kurung dan Clara Dress Kids boleh bantu anda melaram dipagi bersama si comel. Tahun ni Sara confirm korang memang raya sakan lah dengan koleksi baju raya Jelitasara 😉😉 Meh Sara cerita sikit apa yang special nya tentang baju raya Clara Mini Kurung dan Clara Dress Kids ni. Deisgn tak payah cakap lah, memang lawa. Untuk ibu , silang dihadapan. Anak pula ala2 dress princess gitu. Baru lah letopss uolls. Bab material pula, hanya material yang tak payah iron jer Sara gunakan. Ye…

  • Tudung Online Terkini

    BAJU RAYA 2019

    DAH MASUK BULAN RAMADHAN, TAPI MASIH BELUM ADA BAJU RAYA? KENAPA PERLU PENING KEPALA SEDANGKAN KOLEKSI BAJU RAYA 2019 JELITASARA ADA 😁 Alhamdulillah, raya tahun ni dapat lagi pakai koleksi Kurung Melati, tetapi dengan design yang baru 😊 Design kali ini lebih bewarna-warni dan lebih cantik. Kurung Melati memang sesuai sangat dipakai sepanjang hari kerana material yang digunakan sangat berkualiti tinggi. Material yang digunakan adalah material moss crepe. Yang best nya, tak perlu bangun awal pagi untuk iron baju lagi 👏. Raya kan sebulan, so boleh la grab semua warna 😉 . Pastikan raya 2019 anda meriah dengan koleksi raya dari Jelitasara tau. Didatangkan dengan sedikit perincian bunga yang dijahit kemas dan taburan batu…

  • Tudung Online Terkini

    BAJU KURUNG PAHANG 2019 by JELITASARA

    ‘Sekarang susah la nak cari baju kurung yang simple, tapi masih lagi kelihatan cantik dan slim gitu’ Ini lah antara rungutan yang selalu Sara dengar daripada ramai wanita diluar sana. Jangan risau uolls, Sara ada penyelesaian nya. Meh Sara bagi tahu satu rahsia “) Cantik sungguh bidadari Sara menggayakan Kurung Che’Rose ni. Simple, tapi dalam masa sama masih lagi memberikan effect slim kepada si pemakai dan kelihatan sungguh anggun sekali 🙂 Apa special nya Kurung Che’Rose ni ? Kurung Che Rose ni diperbuat daripada material como crepe. Material yang sangat selesa, tak panas, tak jarang, dan paling best tak kejung. Si pemakai akan rasa sejuk je walaupun seharian pakai. Didatangkan…