• Tudung Online Terkini

    TUDUNG RAYA SEDONDON IBU DAN ANAK by JELITASARA

    BENDA BOLEH SEDONDON, JOM LA SEDONDON UOLLS !! Ramai yang mintak Sara keluarkan tudung sedondon ibu dan anak ni. Nah, Sara tunaikan permintaan anda semua. Everly Kate Embroidery nama diberi, sungguh cantik tidak terperi. hehehe Didatangkan dengan 7 pilihan warna. Gabungan lace yang diketengahkan memang lawa sangat. Untuk koleksi anak, Sara jahit sedikit perincian bunga bagi menambahkan lagi seri si comel. Material pula berkualiti tinggi iaitu bubble chiffon dimana si comel tidak akan berasa panas atau jarang. Paling best senang bentuk dan senang nak iron. Apa tunggu lagi ? Grab sekarang sebelum terlambat !! Untuk si comel ada 2 size iaitu M dan L manakala untuk dewasa Free Size .…

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG INSTANT 2019

    TUDUNG RAYA LETOPSS 2019 KINI KEMBALI ‼️ Dalam banyak-banyak jenama yang ada, JELITASARA lah pilihan wanita sekarang. Design lain dari yg lain, material berkualiti , warna “rare” dan paling penting sesuai untuk semua peringkat usia. Yang dah berusia akan kelihatan lebih muda, yang muda, akan kelihatan makin muda , gituewww 😉 Nama yang menjadi pilihan Sara untuk koleksi tudung raya ni adalah Sara Elora. Didatangkan dengan 6 warna. Warna memang lain dari yang lain uolls. Dalam banyak2 warna , mana satu tema raya korang ? Material juga berkualiti tinggi iaitu “Korean Premium Chiffon”. Serius Sara bg tahu, memang senang bentuk, senang nak iron. Oh, size untuk Sara Elora ni “Free Size” tau.…

  • Tudung Online Terkini

    KOLEKSI TUDUNG BAWAL 2019

    Ramai tak  penggemar tudung bawal ? Ha, meh Sara cerita sikit koleksi tudung raya untuk bawal ni. Nama tudung ni Bawal Sara Swarovski. Nanti kalau datang butik Sara, ckp je “Dik, akak nak tudung bawal yg swarovksi tu” Ada 10 pilihan warna yang cantik. Apa yang best nya tudung bawal ni adalah senang bentuk, senang iron. Confirm kalau pakai terus jadi, tak payah nak tiup2 bagai uolls. Jimat lah masa korang nanti depan cermin tu ha. Kalau tak thu nak pakai tudung apa raya nanti, Sara memang syor kan tudung bawal swarovski ni. Apa yang best nya, dikeliling bawal tu dijahit dengan jahitan “eyelash”. Memang sweet sangat. Perincian batu Swarovski…

  • Tudung Online Terkini

    KOLEKSI TUDUNG RAYA BARU 2019

    MENGAPA PENING KEPALA CARI TUDUNG RAYA SEDANGKAN TUDUNG RAYA JELITASARA ADA ‼️‼️ “Aduh, tiap minggu ada je koleksi tudung raya baru. Jelitasara ni memang tak penat ke asyik keluar tudung baru je “ Ala korang, ni semua untuk korang. Penat Sara perah idea nak dapatkan design yg cantik semata nak tengok korang letopps masa hari raya nanti  Meh Sara cerita sikit koleksi baru ni iaitu Sara Jane (Instant Shawl). Dah nama pun unik, mesti lah deisgn pun unik. 5 hari 4 mlm Sara fikir nak keluarkan design Sara Jane ni tau. Design, material dan lace yg baru. Material yg berkualiti sahaja Sara akan gunakan tau iaitu Italian Satin Silk (Soft & Matte…

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG RAYA 2019

    “BENDA BOLEH MATCH DENGAN ANAK, KENAPA TAK NAK MATCH PULAK?” Confirm nanti, sampai je rumah mertua, semua pandang. Ipar, biras, sedara mara memang tak berkelip lah tengok nanti sebab tudung awak lain dari yg lain. Tambah pula boleh match dgn anak, lagi lah diorang jealous. hehehehe Nama diberi Tiara Kate Exclusive. Confirm orang yang pakai koleksi ini akan kelihatan elegance, ayu gituu. Material pula memang sangat best iaitu vintage crepe. Senang iron, senang bentuk. Kalau si comel pakai, memang tak rasa rimas langsung. Didatangkan pula dengan perincian lace dan batu diamond untuk menambahkan lagi seri ibu dan anak 😝😝 Oh, yang best nya lagi, korang tinggal sarung sahaja. Sebab Tiara Kate Exclusive…

  • Tudung Online Terkini

    BAJU RAYA SEDONDON IBU DAN ANAK 2019

    “WEH, TENGOK ORANG SEBELAH TU, BUKAN MAIN LAWA LAGI DIA PAKAI BAJU IBU DAN ANAK” 😍😍 Susah kan nak cari koleksi baju raya ibu dan anak ?  Jangan risau, Clara Mini Kurung dan Clara Dress Kids boleh bantu anda melaram dipagi bersama si comel. Tahun ni Sara confirm korang memang raya sakan lah dengan koleksi baju raya Jelitasara 😉😉 Meh Sara cerita sikit apa yang special nya tentang baju raya Clara Mini Kurung dan Clara Dress Kids ni. Deisgn tak payah cakap lah, memang lawa. Untuk ibu , silang dihadapan. Anak pula ala2 dress princess gitu. Baru lah letopss uolls. Bab material pula, hanya material yang tak payah iron jer Sara gunakan. Ye…

  • Tudung Online Terkini

    BAJU RAYA 2019

    DAH MASUK BULAN RAMADHAN, TAPI MASIH BELUM ADA BAJU RAYA? KENAPA PERLU PENING KEPALA SEDANGKAN KOLEKSI BAJU RAYA 2019 JELITASARA ADA 😁 Alhamdulillah, raya tahun ni dapat lagi pakai koleksi Kurung Melati, tetapi dengan design yang baru 😊 Design kali ini lebih bewarna-warni dan lebih cantik. Kurung Melati memang sesuai sangat dipakai sepanjang hari kerana material yang digunakan sangat berkualiti tinggi. Material yang digunakan adalah material moss crepe. Yang best nya, tak perlu bangun awal pagi untuk iron baju lagi 👏. Raya kan sebulan, so boleh la grab semua warna 😉 . Pastikan raya 2019 anda meriah dengan koleksi raya dari Jelitasara tau. Didatangkan dengan sedikit perincian bunga yang dijahit kemas dan taburan batu…

  • Tudung Online Terkini

    TREND TUDUNG RAYA 2019

    NAK CEPAT? TAK NAK BAGI BUDAK RASA RIMAS PAKAI TUDUNG LAMA-LAMA? MAKA WAJIB BACA POST INI SAMPAI HABIS !  Ramai yang bg tahu Sara, susah lah nak cari tudung yg boleh match terus dengan tudung mak. Jangan risau, masalah anda boleh selesai dengan tudung raya EverlyKate Embroidery ni. So nanti, korang cuma perlu sarung sahaja dekat anak korang. Terus cantik uolls. Tak payah pening-pening lah nak lilit bagai. Tudung ni hanya perlu sarung sahaja. Masalah budak rimas pakai tudung juga selesai. Para ibu juga tak perlu risau kalau nak cepat dipagi raya nanti 😁 Material yang digunakan tidak akan membuatkan anak anda rasa panas atau rimas sepanjang hari. Didatangkan dengan 6…

  • Tudung Online Terkini

    KOLEKSI TUDUNG BUDAK 2019

    Ibu-ibu kat luar sana mesti nak mix and match tudung raya dengan anak kan raya tahun ni Jangan risau, ingat raya , ingat Jelitasara. Tahun ini Sara datangkan koleksi tudung bawal instant dimana ibu dan anak boleh pakai dipagi raya nanti. Bawal instant ini sangat senang dipakai, selain didatangkan dengan 5 warna yang cantik. Korang tema apa tahun ni ? Bawal instant ini diberi nama Kids Sara Estelle Exclusive. Jangan risau, budak-budak tidak akan rasa rimas . Sebelum ni kita tengok ramai budak-budak yang rasa rimas kalau pakai tudung kan. Kadang2 pergi rumah terbuka, tak sampai 5minit pun terus buang tudung tu kan. Tapi jangan risau, confirm dengan Sara Estelle…

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG BAWAL INSTANT 2019

    Anda mesti mengimpikan tudung yang senang dipakai, tak perlu ambil masa untuk iron, senang bentuk, pelbagai gaya boleh digayakan. Kalau semua ciri ini yang anda cari, maka Sara Estelle Exclusive wajib jadi pilihan anda. Didatangkan dengan 5 warna yang cantik. Material pula sangat berkualiti tinggi iaitu material stretchable cotton jacket. Sarung, ejas sikit bahagian muka, lilit satu kali, dah boleh terus pergi beraya nanti 😁 Confirm semudah 1 2 3. Oh, tak lupa juga bawal ini ditaburi dengan perincian diamond. Memang letops lah korang raya nanti Harga juga sangat berpatutan, hanya RM89 sahaja. Bukan sahaja untuk dewasa, tapi boleh match dengan anak juga. Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di : Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/ Untuk…