• Tudung Online Terkini

    KHIMAR 2019

    Ada yang cari tudung labuh atau khimar ke ? Nah, khimar by Jelitasara yang bakal disukai ramai. Nama diberi Hawa Khimar. Warna yang didatangkan ada 6 warna. Material pula mestilah yang berkualiti dan selesa dipakai sepanjang hari iaitu material high quality chiffonĀ  Untuk menambahkan lagi seri si pemakai, sedikit lace ditambah dibahagian bahu. Harga untuk Hawa Khimar ini sangat berpatutan iaitu hanya RM79 sahaja ! So, untuk awak-awak yang cari instant khimar tu, jangan pening-pening ye. Awak boleh grab Hawa Khimar ni sekarang sebelum terlambat šŸ™‚ Korang boleh dapatkanĀ KOLEKSI TERBARUĀ di : Website :Ā http://www.jelitasara.com/onlineshop/ Untuk info lanjut, follow social media kami di Facebook https://www.facebook.com/jelitasara/ Instagram https://www.instagram.com/jelitasara/

  • Tudung Online Terkini

    JUBAH TERKINI, KOLEKSI RAYA HAJI 2019

    Anda ada masalah susah cari jubah yang loose ? Jubah yang boleh pakai walaupun tengah mengandung ? Jubah yang simple tapi still look elegance ? Jubah yang tak mudah renyuk dan senang iron? Ha, baca ni sampai habis ! Nama diberi Daisy Jubah. Sara yakin anda pasti akan menyukai koleksi jubah baru ini. Daisy Jubah didatangkan dengan 3 warna yang wajib awak semua ada. Dari segi size ada dari size S-XXL. So, untuk awak yang mungkin agak berisi, jgn risau ye, sebab Daisy Jubah ada size besar. Material pula awak jangan risau, hanya material yang berkualiti sahaja Sara akan gunakan. Material yang digunakan ialah poly crepe. Yang penting tak panas,…

  • Tudung Online Terkini

    KOLEKSI BAJU KURUNG AIDILADHA 2019

    Ha, meh sini nak cerita skit koleksi baju raya aidiladha yang terbaru ni. Nama diberi Kurung Maryam. Nama cantik, mesti lah baju nya pun cantik šŸ™‚ Kurung Maryam didatangkan dengan 3 warna dengan corak yang sama. Corak kali ini agak unik dimana bermotif kan floral. Material yang digunakan sangat selesa, tak panas , tak jarang dan paling best tak perlu iron pun ! So, awak2 yang selalu bangun lambat ke, malas nak iron ke, tak payah pening-pening , grab je koleksi Kurung Maryam ni . Kurung Maryam didatangkan dari size S-XXl ye. Cutting moden yang diketengahkan memang sangat cantik dan bagi effect slim.   Korang boleh dapatkanĀ KOLEKSI TERBARUĀ di : Website…

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG INSTANT 2019

    RAYA HAJI DAH DEKAT, TUDUNG RAYA HAJI DAH ADA KE BELUM TU ?Ā  Meh sini Sara nak cerita skit tentang koleksi tudung instant baru ni. Nama diperkenalkan adalah Sara Sparkle. Bagi peminat tegar Jelitasara mesti dah tahu kan, sebenar nya sebelum ni Jelitasara pernah keluarkan koleksi Sara Sparkle ni. Disebabkan atas sambutan yang menggalakkan, Sara dan team telah bersetuju untuk keluarkan semula koleksi Sara Sparkle ni dengan warna yang lebih menarik tetapi ada sedikit kelainan dari segi beads yang digunakan. Material yang digunakan masih lagi sama iaitu premium chiffon dimana sangat senang bentuk dan mudah untuk dijaga. Dari segi size adalah free size, tetapi anda masih lagi boleh ejas kelabuhan…

  • Tudung Online Terkini

    KOLEKSI TUDUNG BUDAK 2019

    Ehhhh, manis nya bakal-bakal menantu Sara ni šŸ™‚ Oh, untuk tudung sarung Sara Eva Kids ni ada 10 warna yang available ye. Ada dari size XS dan S. Material sangat berkualiti tinggi dimana tak panas dan tak jarang. Ditambah pula sedikit perincian bunga yang akan menambahkan lagi kemanisan si comelĀ 😊 Harga ? Hanya RM49 untuk size XS, dan RM59 untuk size S Korang boleh dapatkanĀ KOLEKSI TERBARUĀ di : Website :Ā http://www.jelitasara.com/onlineshop/ Untuk info lanjut, follow social media kami di Facebook https://www.facebook.com/jelitasara/ Instagram https://www.instagram.com/jelitasara/

  • Tudung Online Terkini

    RAMAI ORANG PANDANG BILA PAKAI TUDUNG SARUNG DARI JELITASARA NI

    Siapa sini suka tudung yang express ? Senang cerita, nak sarung jer. Jangan risau, tudung baru Sara Eva Diamond ni kan adaĀ 😁 Perincian batu yang ditampal dengan teliti dibahagian depan akan menampakkan lagi keanggunan seseorang tu.Ā  Malahan material juga akan membuatkan si pemakai berasa sangat selesa sepanjang hari. Material double cotton digunakan untuk dibahagian depan muka. Memang mudah terbentuk. Sara Eva Diamond ini didatangkan dengan 9 warna yang cantik sangat. Boleh dikatakan jika grab sehelai memang tak cukup hehehehe Tudung sarung Sara Eva Diamond ni didatangkan dengan 9 warna yang sangat cantik. Ada dari size M dan juga L. Harga ? Untuk size M hanya RM69 , manakala size L…

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG FULLY INSTANT 2019, SEMPENA 10th YEARS ANNIVERSARY JELITASARA

    Nak cepat bersiap, tapi tudung tak sempat nak iron lah, nak kena tiup-tiup lah, susah nak bentuk lah šŸ™ Ha, meh sini Sara nak perkenalkan tudung baru iaitu tudung fully instant 2019. Kalau tengok gambar pun dh jatuh cinta, apatah lagi bila dah pakai. Nama diberi Sara Kate Diamond, jenis nya pula fully instant. Pakai skali, mesti jatuh cinta šŸ™‚ Apa yang best nya koleksi tudung fully instant ni ? Bagi koleksi tudung fully instant, uolls hanya perlu sarung sahaja.Ā Ada 7 warna yang available. Material pula sangat berkualiti tinggi iaitu material bubble chiffon. Dimana senang bentuk dan paling penting mudah dipakai. Tinggal sarung jer, terus kelihatan jelita uollsĀ 😙 Oh, untuk…

  • Tudung Online Terkini

    KOLEKSI TUDUNG INSTANT 2019 JELITASARA

    Sempena anniversary Jelitasara yg ke 10, Sara ingin hadiahkan koleksi baru untuk peminat Jelitasara semua šŸ™‚ Kali ini Sara adakan kelainan sikit bgai koleksi tudung instant yang baru. Sempena 10th years anniversary Jelitasara, Sara telah dapat inspirasi untuk keluarkan koleksi terbaru iaitu SARA SIGNATURE “J” & “S”. Special untuk peminat Jelitasara semuaĀ 😊 Koleksi Sara Singnature “J”Ā dihasilkan dengan penuh teliti dan juga dijahit dengan penuh kasih sayang. Kenapa “J” ? J membawa maksud Jelita. Sara inginkan semua wanita yang pakai koleksi Jelitasara akan kelihatan jelita sentiasa. Kenapa “S” ? S ni Sara dapat ilham daripada nama “JELITA SARA” ini sendiri. Selain itu juga , “S”Ā bermaksud SARA, sempena virtual character Jelitasara .…

  • Tudung Online Terkini

    Rahsia & Hukum Disebalik Puasa Enam. Lihat Ini

    Begitu pantas masa berlalu, sedar tak sedar sudah hampir seminggu kita menyambut Aidilfitri, menjamah makanan dan menziarahi sanak saudara. Meriah sangat ! Ada dikalangan kita yang sudah pulang ke kota dan memulakan kerja. Menjadi kebiasaan bagi umat Islam untuk melaksanakan ibadah sunat, puasa enam. Kebiasaan puasa enam dilakukan bermula pada hari kedua bulan Syawal.Ā IniĀ kerana tarikh 1 Syawal adalah hari EidilĀ Fitri dan kita dilarang dari berpuasaĀ pada hari tersebut. Islam menganjurkan umatnya supaya melakukan kebaikan dan kebajikan secara berterusan, walaupun sedikit. Bersempena dengan bulan Syawal yang mulia, marilah kita melaksanakanĀ ā€˜Puasa Enamā€™Ā iaitu puasa sunat enam hari pada bulan Syawal. Hukum Puasa Sunat Enam Syawal. Hukumnya adalahĀ sunat. Berkata Imam An-Nawawi rh: ā€œHadis ini jelas…

  • Tudung Online Terkini

    BAJU RAYA 2019

    “Eh Minah, dah besar anak kau sekarang kan. Cantik pulak tu. Dah ada yang berpunya ke belum tu ? Kerja mana sekarang ?” Eh jap, skrg kau nak puji anak aku ke, kau nak puji baju anak aku yang cantik ni hahahaha Awak-awak semua dah ada baju raya ke belum ? Ni ha, Sara nak tunjukkan koleksi baju raya 2019 utk uolls. Aihh, memang letopss uolls. Korang tak nak ke melaram dipagi raya ?? Koleksi baju raya 2019 ni dinamakan Adriana Peplum. Aihh, memang trend skrg lah pakai peplum. Paling best, memang akan nampka effect kurus tau. Material pun confirm rasa macam ada kipas dalamĀ  baju tau iaitu material moss…