JS Privilege Card
Dari Meja Admin JelitaSARA,  Tudung Online Terkini

Privilege Card dari JelitaSARA

JS Privilege Card

Kami di JelitaSARA sentiasa mahu memberikan perkhidmatan yang terbaik untuk pelanggan kami. Semasa pembukaan cawangan JS di bangi gateway tempoh hari, kami telah memperkenalkan privilege card khas untuk js fans kami. Ya, privilege card ini mempunyai pelbagai keistimewaan yang memberikan banyak kelebihan kepada JS fans jika memilikinya. Di sini, kami senaraikan kelebihan-kelebihan yang ada dan anda amat bertuah jika mendapatkan privilege card JelitaSARA ini :-

 1. Setiap pembelian tudung JelitaSARA pada harga RM50 dan ke atas, pelanggan layak mendapat 1 point untuk setiap pembelian.
 2. Setiap 10 point pelanggan akan mendapat voucher RM10.
 3. Ahli layak mendapat “Surprise Birthday Voucher” pada tarikh ulang tahun kelahiran ahli.
 4. Ahli akan dimaklumkan melalui sms atau Email atau melalui medium yang lain oleh pihak JelitaSARA Corporate Sdn Bhd bagi menebus “Surprise Birthday Voucher” mereka.

jelitasara bangi

Bagaimana Cara Mendapatkan Privilege Card Ini?

Mudah sahaja, anda hanya perlu kunjungi mana-mana butik JelitaSARA samada di Melaka (HQ) atau di Bangi (Branch). Anda hanya perlu mengisi borang keahlian privilege card dan hanya perlu membayar RM15 untuk keahlian untuk tempoh setahun dan pembaharuan untuk tahun seterusnya RM10 dari tarikh permohonan.

Kad keahlian tidak boleh bertukar milik dan pihak jelitasara berhak menarik balik kad keahlian sekiranya ahli tidak mematuhi syarat dan peraturan. Segala terma & syarat adalah ditentukan oleh pihak pengurusan JelitaSARA, pihak JelitaSARA mempunyai hak untuk sebarang perubahan.

One Comment

 • Tudung Online

  Tudung online sangat menggemari Tudung JelitaSARA kerana ia sangat unik dan eksklusif. Peminat-peminat Tudung JelitaSARA boleh mengetahui Tips Pemakaian dan Perniagaan Tudung Online salah satunya Tudung JelitaSARA di Tudung Online.
  Sharing is Caring.
  Terima Kasih.
  Peminat Tudung JelitaSARA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *