Tudung Online Terkini

KOLEKSI TUDUNG WAJIB DIBAWA APABILA PERGI MELANCONG

Sekarang dah masuk musim cuti sekolah kan.
Awak dah ada planning ke nak bercuti ke mana?
Mesti best kan dapat melancong bersama family, anak-anak. Dalam masa yang sama boleh mengeratkan silaturahim, boleh kurangkan tekanan, anak- anak boleh belajar benda baru dan boleh cipta memori terindah.

Perkara penting yang perlu dilakukan terlebih dahulu sebelum menuju ke destinasi percutian ialah mengemas pakaian, dan barang yang perlu dibawa. Masalah utama bila nak melancong adalah tak tahu nak packing baju apa, tudung apa. Then end up terpaksa angkut semua baju yang ada dalam almari tu 😅

Koleksi tudung yang dibawa juga mainkan peranan yang penting untuk pergi melancong. Tudung mesti lah yang bersesuaian, selesa dan senang nak match dengan pelbagai jenis baju.

Apa ciri pemilihan tudung yang perlu dititik beratkan apabila pergi melancong ?
1) IRONLESS
2) MATERIAL SEJUK, TAK PANAS DAN TAK JARANG
3) SIMPLE TAPI CANTIK
4) PINLESS DAN EFFORTLESS
5) ANTI RENYUK
6) WARNA YANG MUDAH UNTUK MIX & MATCH

Semua ciri di atas ada pada tudung yang bakal dilancarkan pada 26/11/2019 ini :-

Nak tengok corak yang lagi menarik ?
Stay tuned !!
Ingat temu janji kita pada 26/11/2019 nanti tau.
Sara akan tunjuk semua gambar corak-corak dan warna yang ada 😅

Siapa nak koleksi tudung untuk pergi melancong nanti ?
Comment “NAK” sekarang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *