Tudung Online Terkini

TUDUNG RAYA 2020 ?

Pejam celik pejam celik dah nak masuk tahun 2020, wawasan 2020. Makin bertambah tahun, makin awal bulan puasa, hari raya. Hehehehe
Belum masuk tahun 2020, dh fikir raya 2020 🙂
Eh, planning awal-awal sangat penting.
Nanti dah masuk tahun 2020, dah kena fikir banyak benda. Nak raya mana, tema warna apa, baju apa , tudung raya apa.

Biasa hari raya banyak rumah nak singgah kan. Rumah sedara mara, sepupu, mertua, kawan-kawan dan ramai lagi. Bila dh banyak rumah nak singgah, tudung, baju pun main kan peranan yang penting. Bayangkan kalau pakai tudung yang tak selesa, yang tak kemas, mesti rasa serabut je sepanjang hari. Tak kan lah dah penat-penat make up, pastu tudung pulak selekeh je.

Tahun lepas koleksi tudung yang paling letopss adalah koleksi tudung fully instant dan tudung semi instant. Tapi bagaimana pula untuk tudung raya 2020 ?
Adakah bawal, shawl menjadi pilihan anda ?

So hari ni Sara nak buat survey bagi tudung raya 2020.
Untuk tudung raya 2020 kali ini, team Sara ingin kan idea juga daripada anda semua.

Awak nak tudung raya mcm mana ?
Laca, diamond ?
Printed, plain ?
Warna pastel atau terang ?

Ce comment di ruangan comment untuk idea dan cadangan anda.
Mana tahu kot rezeki awak untuk dapat tudung raya 2020 tahun depan.

13 Comments

  • Yazlinnoer binti Ariffin

    ✅Saya cadangkan supaya ada koleksi suasana hari Raya, contohnya pelita, ketupat, meriam buluh, lemang & sebagainya.

    ✅ Saya suka sesuatu yang bercorakkan ranting buluh or ranting pokok. Boleh matchkan dengan bunga @ sebagainya.

    ✅ Apa kata saya cadangkan tahun hadapan buat nama koleksi permaisuri setiap Negeri. Maybe boleh research sikit. Mesti gempak Kan.

    ✅ Lastly saya cadangkan buat koleksi lapangan terbang setiap Negeri @ masjid Negeri. Cubalah admin.

    Semoga dimurahkan rezeki selalu. insyAllah.

  • NOOR IWANI BT MAT YUSUFF

    Tudung raya saya sarankan buat yg jenis sarung terus dan siap2,sbb senang nak bawa pergi sembahyang raya,xpayah susah2 nak belit2,kalau orang tua mereka suka yg jenis sarung terus dan siap,kita yg mempunyai anak kecil pun suka,mudah cepat dan bergaya,tambah kan page atau bunga 3d,mesti wow pakai untuk raya nanti,colour pulak buat yg nude2,boleh padankan dgan banyak baju.saya suka fesyen2 dan material kain yg diguna,terbaik jelitasara

  • zarinah binti noor

    saya suka tudung yang cepat dan senang dipakai.tapi dlm masa yg sama elegant.tudung gabungan bawal dan shawl juga cantik.sepasang anak dan ibu.pastu ada jual sekali dgn baju kurung matching dengan tudung dari jelitasara.mesti cantik menawan.moga jelitasara sentiasa berikan terbaik utk pelanggan2 dan peminat2 jelitasara.jelitasara terbaik
    #tudung #tudungraya #tudungraya2020

  • HARISON MD HARON

    Bismillahirrahmanirrah
    Bagi pendapat sy jelitasara sudah byk mengeluarkan koleksi yg mudah & cepat utk memakai. Dari segi printed byk lebih corak bunga jika dibuat corak absrak pun cantik.

  • Shai Said

    Saya cadangkan tudung sarung atau instant shawl bgi memudahkan pemakai menggayakannya…
    Memudahkan kita memakainya ketika hendak solat n keluar rumah juga bagi ibu2 yg mempunyai anak kecil…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *