Tudung Online Terkini

KOLEKSI TUDUNG SARUNG KINI KEMBALI DENGAN CORAK YANG LEBIH MENARIK

Iye, dengan koleksi tudung sarung Sara Lilian ni akan buatkan awak kelihatan lebih muda 10 tahun !!

Koleksi tudung sarung Sara Lilian kali ini lebih menarik dengan pilihan corak yang sangat unik. Corak bunga halus di ketengah kan adalah pilihan yang sangat tepat dimana apabila si pemakai gayakan, anda akan kelihatan muda 10 tahun 🙂

Kenapa and perlu memilih tudung sarung Sara Lilian ?
1. Semudah ABC
Iye, sangat mudah dimana awak hanya perlu sarung sahaja, dh siap. Kalau ada kes yang tetamu tetiba datang rumah, boleh lah terus sarung tudung Sara Lilian ni tau.

2. Material berkualiti tinggi
Material yang digunakan adalah “korean moss crepe” dimana ianya tidak jarang, nyaman dipakai, sejuk dan tidak panas.

3. Ironless
Material “korean moss crepe” ni, awak tak perlu nak iron pun. Gulung lah, lipat lah mcm mana pun, mmg tak kedut. Sara gemar bawak koleksi tudung sarung Sara Lilian ni bila Sara nak pergi travel.

4. Boleh digayakan untuk semua peringkat umur
Tudung sarung Sara Lilian boleh digayakan untuk semua peringkat umur. Yang muda, tua, semua boleh pakai. Bila pakai tu, rasa macam muda 10 tahun lah.

5. Awning mudah bentuk
Awning bagi tudung sarung Sara Lilian pula sangat mudah terbentuk kerana material korean moss crepe juga digunakan.

6. Anti tembam
Ha, ni salah satu sebab kenapa Sara suka tudung sarung Sara Lilian ni. Sebab nya adalah ia boleh sorok semua lemak yang ada kat pipi dan dagu. Di mana boleh bagi effect muka kurus uolls.

7. Corak cantik
Corak bagi tudung sarung Sara Lilian ini juga sangat cantik dan kemas je bila di gayakan. Dengan corak bunga kecil akan membuatkan mata jiran sebelah tak berkelip bila lihat anda.

8. Senang jaga
Yang paling penting tudung sarung Sara Lilian ni sangat senang nak dijaga.

Harga hanya RM89 sahaja.
Jom dapatkan koleksi tudung sarung Sara Lilian sekarang sebelum terlambat 🙂

Awak boleh dapatkan koleksi tudung sarung Sara Lilian ni di :
Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di
Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/
Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

Happy shopping 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *