Tudung Online Terkini

TUDUNG BAWAL INSTANT DENGAN CORAK YANG LEBIH CANTIK DAN MELETOPS

“ SUKA SUNGGUH SAYA DENGAN MATERIAL KALI NI, SANGAT SELESA DAN EXCLUSIVE ” [10 WARNA BARU MENANTI ANDA]

Jika sebelum ini Sara Pamela 1.0 didatangkan dengan 8 warna, kali ni untuk Sara Pamela 2.0 sebanyak 10 warna dikeluarkan.

Sara, ada beza ke dari segi material ?
Ye, ada awak. Sara dan team telah membuat sedikit perubahan terhadap material yang digunakan kali ini. Ia nya lebih berkualiti tinggi.

Sara Pamela adalah antara koleksi yang paling digemari oleh semua peminat bawal instant. Ia nya mudah digayakan, ironless dan senang terbentuk di bahagian muka. Tudung bawal instant ini juga boleh bagi effect runcing di bahagian pipi. Best kan 🙂

Apa kelebihan tudung bawal instant Sara Pamela 2.0 ??

1. BAWAL INSTANT
Bawal instant Sara Pamela ni awak hanya perlu sarung je. Lepas tu awak lilit lah macam mana pun, confirm cantik

2. AWNING SENANG BENTUK
Awning yang digunakan iaitu “double cotton” dan “soft scuba”. Lain corak, lain awning yang digunakan. Untuk kedua awning ni bila pakai memang terus terbentuk elok ikut muka

3. MATERIAL IRONLESS
Material yang digunakan kali ni lebih berkualiti dan sangat cantik. Kain nya juga sangat flowy iaitu “High premium korean chiffon”.
Di bahagian layer pula menggunakan material “Premium Chiffon”. Material ni tak jarang, tak perlu iron pun. Sangat sesuai untuk dijadikan sebagai tudung travel

4. CORAK BARU YANG UPDATED & UNIK
Design kali ni lebih unik, simple dan sangat cantik. Terdapat 10 warna yang dikeluarkan bagi tudung bawal instant Sara Pamela 2.0 kali ni

5. TUDUNG TRAVEL
Tudung bawal instant Sara Pamela 2.0 ni sangat sesuai untuk dijadikan sebagai tudung travel. Kalau gulung dan masukkan dalam beg pun, memang tak kedut. Tudung ni boleh dipadankan dengan pelbagai baju

6. JAHITAN KEMAS
Jahitan di keliling awning, body dan layer sangat kemas.

Harga ?
Harga tudung bawal instant Sara Pamela 2.0 kali ini adalah RM85. Sesuai dengan kualiti tudung.

Awak boleh dapatkan koleksi tudung bawal instant Sara Pamela 2.0 ni di :
Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di
Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/
Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

Happy shopping 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *