Tudung Online Terkini

TUDUNG SARUNG PALING EXPRESS


Kali ni Jelitasara keluarkan tudung sarung yang paling express dan lain dari yang lain. Jika sebelum ni asyik fikir je nak lilit tudung macam mana, awning tak jadi, dan malas nak iron, sila baca sampai habis.

Koleksi tudung baru kali ni diberi nama Sara Ellery. Nama yang unik semesti nya tudung juga unik dan cantik. Apa yang menarik tentang tudung Sara Ellery ?

————————————————–
TUDUNG SARUNG SARA ELLERY
————————————————–
👉 Awning mudah bentuk
Takut ke kalau pakai tudung sarung, awning tak jadi ?
Kenapa perlu takut sedangkan tudung Sara Ellery kan
ada. Material yang digunakan untuk bahagian awning
adalah “Moss Crepe Emboss”. Sangat senang bentuk.
Paling best, awak hanya perlu sarung tanpa tengok
cermin pun dah cantik

👉 Ironless
Material kali ni awak tak perlu lah nak iron bagai. Renyuk
lah macam mana pun, memang tak kedut uolls. Sesuai
juga untuk yang ada anak ramai, tak sempat nak iron,
tudung travel

👉 Material sejuk dan nyaman
Material “Moss Crepe Emboss” ni sangat sejuk je bila
dipakai sepanjang hari. Serius, memang tak panas
langsung. Dan seperti yang kita tahu, material ni sangat
lembut

👉 Anti tembam
Yang best nya tudung Sara Ellery ni ada 2 jenis tau. Ada
yang berdagu dan tidak berdagu. So kalau awak pilih
yang jenis berdagu, confirm semua lemak bawah dagu
boleh sorok 😅

👉 Corak “Emboss”
Tudung Sara Ellery ni agak menarik kerana corak
“Emboss” yang sangat cantik dan lain dari yang lain

👉 5 warna yang available
Bagi tudung Sara Ellery ni ada 5 warna yang available
ye. Semua cantik-cantik

Size ?
Tudung Sara Ellery ni hanya available untuk 2 size iaitu size M dan L. Kedua-dua size ada yang berdagu dan tidak berdagu

Harga ?
Berdagu
RM79(M)
RM89(L)

Tak berdagu
RM75(M)
RM85(L)

Awak boleh dapatkan koleksi TUDUNG SARA ELLERY ni di :
Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di
Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/
Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

Happy shopping 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *