Tudung Online Terkini

BERSIAP HANYA 5 SAAT DENGAN KOLEKSI TUDUNG FULLY INSTANT

“Bila pakai tudung sarung Jelitasara ni, husband selalu ajak keluar sama-sama ……..” 😊


Sebelum ni husband susah sangat nak ajak keluar. Tapi sejak saya pakai tudung koleksi tudung dari Jelitasara, husband selalu ajak keluar sama-sama. Suami saya puji tudung saya cantik dan saya pun dah tak bersiap lama-lama sekarang. Saya berterima kasih sangat dengan Jelitasara kerana memudahkan saya untuk bersiap dan sentiasa buatkan saya kelihatan cantik dihadapan suami.
– Azza

Siapa yang WAJIB grab tudung ni ?
☑️ Orang yang malas nak lilit dan tak pandai nak lilit tudung
☑️ Orang yang malas nak iron tudung
☑️ Orang yang selalu kehilangan pin/brooch
☑️ Orang yang nak bersiap cepat

Apa yang menarik dengan koleksi tudung Sara Laurent Printed 3.0 ni ?
✔️ Tudung Anti Tembam
-Bila pakai tudung Sara Laurent Printed ni confirm
tertutup semua lemak-lemak dibawah dagu tu

✔️ Tudung Tak Jarang
-Material yang digunakan untuk tudung Sara Laurent
Printed 3.0
kali ni tak jarang langsung. Material nya
adalah “Korean Moss Crepe”

✔️ Tudung Ironless
Tudung Sara laurent Printed 3.0 ni sesuai kalau awak
nak bawak pergi travel. Awak lipat atau gulung lah
macam mana pun, confirm tak kedut dan awak tak perlu
iron langsung. Dah ramai yang grab koleksi Sara Laurent
Printed sebelum ni, dan ramai yang berpuas hati

✔️ Tudung Corak Yang Cantik
-Corak bagi tudung Sara Laurent Printed 3.0 kali ni
sangat cantik dan lain dari yang lain

✔️ Tudung Express
Tudung Sara Laurent Printed ni awak hanya perlu
sarung sahaja. Tak perlu nak lilit-lilit bagai. So kalau nak
cepat kot tetiba ada emergency, boleh terus sarung je

✔️ Tudung Nyaman Dipakai Sepanjang Hari
-Tudung ni sangat sesuai dipakai sepanjang hari sebab
material yang tak panas. Bila pakai, rasa nyaman je
sepanjang hari

✔️Awning Senang Bentuk
-Awak jangan risau, bila pakai tudung Sara Laurent
Printed
ni, awak dah tak payah nak tiup-tiup bagai. Awak
perlu sarung, confirm awning memang dah terletak elok.
Semua bentuk muka sesuai dengan koleksi tudung
sarung ni. Material bagi awning adalah “Scuba”.

Size ?
Size yang available adalah “Free Size” sahaja.

Ukuran ?
Front : 64CM
Length : 68CM

Harga ?
Hanya RM89 sahaja.

Warna ?
Ada 10 warna dan corak yang berbeza

Jom tengok mcm mana nak gayakan tudung fully instant cepat & pantas ni

Tudung Sara Laurent Printed 3.0

Awak boleh dapatkan koleksi SARA LAURENT PRINTED 3.0 ni di :
Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di
Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/
Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

Happy shopping 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *