Tudung Online Terkini

KENAPA PERLU “SHOPPING” DIRECT DI WEBSITE ???

Sekarang ni kan zaman moden, zaman teknologi canggih seperti smartphone, laptop dan lain-lain. Dengan phone pintar, anda boleh dapatkan macam-macam maklumat. Ramai orang yang menjual produk mereka di Facebook dan juga Instagram.
Dan Jelitasara juga tidak lepaskan peluang untuk mempromosikan produk di platform tersebut. Dan Jelitasara juga ada platform “online shopping”dimana semua orang di dalam atau luar boleh shopping terus ke website Jelitasara di www.jelitasara.com. Online shopping diwebsite bukanlah sesuatu yang asing lagi dalam kalangan kita.

www.jelitasara.com

Eh sebelum tu, kenapa perlu online shopping dengan Jelitasara ?
Antara kelebihan shopping di website Jelitasara adalah awak boleh kumpul point dengan setiap pembelian yang dilakukan. So nanti bila point dah banyak, awak boleh tebus point tersebut. Selain itu, Jelitasara juga ada special event dan juga reward untuk loyal customer Jelitasara. Antara nya birthday voucher dan special code voucher. Disamping itu juga, sekarang kaedah pembayaran di website Jelitasara lagi mudah dimana awak boleh guna online transfer sahaja. So, tak perlu lah nak pergi Atm lagi.

So, dibawah adalah antara sebab atau kelebihan “online shopping” di website.

MUDAH
Kenapa online shopping mudah ? Bayangkan, kita boleh shopping pada bila-bila masa kita nak. Tengah-tengah malam, walaupun tengah busy pegang anak ke, pakai baju tidur ke, tak ada masalah. Paling best, kita tak perlu rasa awkward lagi bila shop assistant berdiri dekat sebelah, tunggu kita.
Dan, awak boleh shopping dengan Jelitasara di website (www.jelitasara.com) 24 jam.

Sara Pamela (Bawal Instant)

TAK PERLU BERSESAK
Shopping online ni best tau. Awak tak tak payah nak bersesak-sesak dengan orang bila ada promo ke, event apa-apa ke. Kadang-kadang bila bersesak dengan orang ni, kita akan jadi kelam kabut tau, sampai boleh jadi hilang mood nak shopping. Sebab tu kena online shopping, lebih tenang dan banyak masa nak buat keputusan.
Semestinya awak boleh terus ke website Jelitasara (www.jelitasara.com) untuk shopping koleksi-koleksi baru tau.

Sara Pamela (Bawal Instant)

TAK PERLU KELUAR RUMAH & MENEMPUH TRAFFIC
Ramai yang suka sangat online shopping sebab awak tak perlu nak mengharungi kesesakan jalan raya atau kesusahan nak cari parking. Kalau kita boleh akses dengan internet, secara tidak langsung kita boleh membeli belah secara online dengan selesa dirumah atau dimana sahaja tau.

Ramai kesayangan Sara suka shopping terus di website Jelitasara (www.jelitasara.com) sebab mereka tak perlu dating butik pun. Dan paling penting Jelitasara boleh “ship worldwide” ye.

Sara Sandra

ELAKKAN KOS TERSEMBUNYI
Jika kita online shopping diwebsite, kita hanya perlu membayar kos harga barang dan penghantaran sahaja. Jika sebalik nya, kita terpaksa keluarkan kos tersembunyi seperti parking fee, tol, minyak dan sebagai nya.

Ha, jangan risau, dengan membeli secara online di website Jelitasara (www.jelitasara.com), awak hanya perlu bayar kos harga barang dan pernghantaran sahaja. Paling best, jika pembelian RM250 ke atas, awak akan dapat “Free Postage” ye.

Sara Sandra

JIMAT MASA DAN PEMBELIAN LEBIH PANTAS
Apa yang dimaksud kan dengan jimat masa ? Ye lah , sebelum-sebelum ni kan awak mesti pernah whatsapp peniaga kan ? Dan mereka lambat respond. Mesti sakit hati kan. Sebab tu penting nya shopping shopping di website ni.

So, lepas ni awak hanya perlu layari www.jelitasara.com dan buat pembelian terus di website. Jimat masa, tanpa perlu tunggu respon dari whatsapp , pm atau apa sahaja.

So, happy shopping semua 🙂

Jom layari www.jelitasara.com untuk tengok koleksi terbaru Jelitasara !

Dibawah adalah cara-cara untuk pembelian direct ke website ye. Sangat mudah dan semestinya lepas pantas.

www.jelitasara.com

Happy shopping 🙂
Sara – www.jelitasara.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *