Tudung Online Terkini

BAJU ANTI IRON

Jika anda ciri dibawah , sila baca sampai habis :-

* Adakah anda seorang yang malas nak pegang iron ?
* Adakah anda seorang yang agak berisi tapi bila pakai baju
nak nampak effect slim ?
* Adakah anda mencari baju yang ANTI KEDUT ?
* Adakah anda mencari baju yang BF friendly ?
Jika semua diatas adalah ciri yg ada pada anda, maka
anda wajib grab koleksi #belladress ni 😆

BELLA DRESS

Dress yang dicari-cari zaman sekarang.
==============================
BELLA DRESS 3.0 (MESRA PENYUSUAN)
==============================
1) Material “Korean Moss Crepe”. Tak melekap dan tahan
lasak
2) Sejuk dan selesa bila dipakai
3) Design yang boleh bagi effect slim
4) Tidak perlu iron walau berkali kali cucian
5) Nursing friendly sesuai untuk ibu yg menyusu
6) Berpotongan dress moden yang labuh, longgar dan
selesa
7) Poket pada sisi kanan dan kiri baju
8) Hadir dalam 3 variasi warna dan corak dengan jahitan
yang kemas dan berkualiti
9) Corak yang eksklusif dan elegan
10)Didatangkan dengan 2 size iaitu (S fit to M)&(M fit to L)

Kenapa perlu iron sedangkan ada baju yang tak perlu diiron pun. Kenapa perlu susahkan diri berdiri lama semata nak iron baju ? So, Bella Dress lah penyelesaian untuk anda 🙂
Jom cuci mata tengok 3 warna yang available untuk Bella Dress ni.

Aihhh, geram je tengok semua baju. Cantik je.
Tak kan tengok je kan ? Jom lah grab sekarang !

Awak boleh dapatkan koleksi BELLA DRESS ni di :
Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di
Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/
Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

Happy shopping 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *