Tudung Online Terkini

MENCARI TUDUNG FULLY INSTANT 2019 YANG PALING LETOP ??

” Kak ana suka lah tudung sarung yang terbaru ni. Tak susah pun nak pakai. Sebelum ni pernah jumpa tudung sarung biasa je, tapi ni tudung sarung ala-ala shawl gitu. Dibahagian tepi tu ada 2 layer tapi berlainan material. Kan best kalau dapat grab semua warna hehehehe “

TUDUNG FULLY INSTANT
SARA LAURENT PLAIN


Ha, nampak tak betapa cantik dan selesa nya tudung sarung baru ni. Nama diberi Sara Laurent Plain. Apa yang menarik nya tudung ni adalah material yang digunakan. Pertama kali material “Poly Cotton” digabungkan dengan “Premium Chiffon”. Sesuai sangat dengan keadaan cuaca yang panas lit lit sekarang.

Jahitan bertulang di bahagian awning adalah untuk memastikan tudung anda maintain sepanjang hari. Tak payah lah risau kalau nak kena tiup ke apa 🤗

Selain tu juga, ada sedikit perincian diamond yang ditampal dibahagian kiri. Dengan perincian diamond ni, menambahkan lagi kecantikkan si pemakai. Ah gituuuu….
Ada 6 warna yang available dan semua warna senang nak match dengan banyak warna baju.

Eh2, tudung Sara Laurent Plain sesuai digayakan secara casual, ke tempat kerja, dinner, atau cikgu2 yang cari tudung simple but nice.
Harga sangat berpatutan , hanya RM79 sahaja.

Awak boleh dapatkan koleksi SARA LAURENT PLAIN ni di :
Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di
Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/
Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

Happy shopping 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *