Tudung Online Terkini

CANTIK DENGAN TUDUNG FULLY INSTANT BY JELITASARA 2019

Sekali pandang mesti awak akan nampak tudung ni macam shawl ? Bukannn…..
Sebenar nya ni adalah tudung sarung dimana skali sarung jer terus siap !! Bak kata org putih “effortless”. Eh2, bukan mak2 je yg boleh pakai tudung ni ye , tapi semua peringkat umur boleh pakai tudung ni


Tudung Fully Instant
Sara Laurent Printed

Sebab kenapa awak WAJIB grab tudung Sara Laurent Printed ni :

1) Material berkualiti
– Serius, material memang sangat berkualiti tinggi dimana tak panas, tak jarang langsung. Sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia

2) Ironless, Anti kedut
– Sesuai untuk bawak pergi travel, kerja dan casual. Save to iron , more time to make up

3) Senang pakai
– Awak hanya perlu sarung sahaja, tak perlu nak lilit2 bagai

4) Jahitan yang kemas
– Semesti nya jahitan yang sangat kemas dan dijahit dengan sangat teliti.

5) Gabungan 2 material
– Gabungan 2 material yang sangat kemas. Dibahagian muka juga senang bentuk dimana material “Poly Cotton” digunakan. Serius, sesuai untuk semua bentuk muka. Bahagian yang bercorak pula menggunakan “Lycra Knit Printed”.

6) Harga sangat berpatutan
– Harga nya hanya RM89 sahaja. Sesuai dengan kualiti yang akan awak dapat.

7) 7 Warna available
– Ada 7 warna yang available dengan design yang berbeza untuk setiap warna.

So, tak kan lah nak tunggu SOLD OUT baru nak grab kan. Alhamdulillah koleksi baru kali ni dapat sambutan yang sangat positive. Semua nak cantik dengan koleksi Jelitasara šŸ™‚

Awak boleh dapatkanĀ koleksiĀ SARA LAURENT PRINTED niĀ di :
Website :Ā http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di
Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/
Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

Happy shopping šŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *