Tudung Online Terkini

JUBAH TERKINI, KOLEKSI RAYA HAJI 2019

Anda ada masalah susah cari jubah yang loose ?
Jubah yang boleh pakai walaupun tengah mengandung ?
Jubah yang simple tapi still look elegance ? Jubah yang tak mudah renyuk dan senang iron?

Ha, baca ni sampai habis !


Nama diberi Daisy Jubah. Sara yakin anda pasti akan menyukai koleksi jubah baru ini. Daisy Jubah didatangkan dengan 3 warna yang wajib awak semua ada. Dari segi size ada dari size S-XXL. So, untuk awak yang mungkin agak berisi, jgn risau ye, sebab Daisy Jubah ada size besar.
Material pula awak jangan risau, hanya material yang berkualiti sahaja Sara akan gunakan. Material yang digunakan ialah poly crepe. Yang penting tak panas, tak jarang, dan yang paling penting senang nak iron okey !
Apa yang menarik nya lagi, dikeliling lengan tu ada sedikit perincian manik yang dijahit dengan rapi tau.

Awak boleh pakai Daisy Jubah ni pada aidiladha nanti tau. Mesti meletopss gitu. Selain itu juga, boleh juga gayakan ke kuliah agama ke, majlis makan malam ke, dan lain2 lagi.
Harga untuk Daisy Jubah ni sangat berpatutan, iaitu hanya RM189 sahaja.
Kenapa perlu pening kepala cari jubah terkini yang letops sedangkan jubah dari Jelitasara kan ada šŸ™‚

Korang boleh dapatkanĀ KOLEKSI TERBARUĀ di :

Website :Ā http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *