Tudung Online Terkini

KOLEKSI BAJU KURUNG AIDILADHA 2019

Ha, meh sini nak cerita skit koleksi baju raya aidiladha yang terbaru ni. Nama diberi Kurung Maryam. Nama cantik, mesti lah baju nya pun cantik šŸ™‚
Kurung Maryam didatangkan dengan 3 warna dengan corak yang sama. Corak kali ini agak unik dimana bermotif kan floral. Material yang digunakan sangat selesa, tak panas , tak jarang dan paling best tak perlu iron pun ! So, awak2 yang selalu bangun lambat ke, malas nak iron ke, tak payah pening-pening , grab je koleksi Kurung Maryam ni .

Kurung Maryam didatangkan dari size S-XXl ye. Cutting moden yang diketengahkan memang sangat cantik dan bagi effect slim.

 

Korang boleh dapatkanĀ KOLEKSI TERBARUĀ di :

Website :Ā http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *