BERITA TERBARU

TUDUNG FULLY INSTANT 2019, SEMPENA 10th YEARS ANNIVERSARY JELITASARA

Nak cepat bersiap, tapi tudung tak sempat nak iron lah, nak kena tiup-tiup lah, susah nak bentuk lah šŸ™
Ha, meh sini Sara nak perkenalkan tudung baru iaitu tudung fully instant 2019. Kalau tengok gambar pun dh jatuh cinta, apatah lagi bila dah pakai.

Nama diberi Sara Kate Diamond, jenis nya pula fully instant. Pakai skali, mesti jatuh cinta šŸ™‚
Apa yang best nya koleksi tudung fully instant ni ? Bagi koleksi tudung fully instant, uolls hanya perlu sarung sahaja.Ā Ada 7 warna yang available. Material pula sangat berkualiti tinggi iaitu material bubble chiffon. Dimana senang bentuk dan paling penting mudah dipakai. Tinggal sarung jer, terus kelihatan jelita uollsĀ 😙

Oh, untuk koleksi tudung fully instant ni, size Free Size tau dan uolls boleh juga ejas kelabuhan nya. Apa yang menarik nya lagi, perincian batu diamond yang ditampal dengan teliti menambahkan lagi kejelitaan si pemakai.

Harga ?
Harga sangat berbaloi uolls.Ā  Hanya RM89 sahaja.






Korang boleh dapatkanĀ KOLEKSI TERBARUĀ di :

Website :Ā http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

About Jelitasara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*