BERITA TERBARU

BAJU RAYA 2019

“Eh Minah, dah besar anak kau sekarang kan. Cantik pulak tu. Dah ada yang berpunya ke belum tu ? Kerja mana sekarang ?”
Eh jap, skrg kau nak puji anak aku ke, kau nak puji baju anak aku yang cantik ni hahahaha




Awak-awak semua dah ada baju raya ke belum ? Ni ha, Sara nak tunjukkan koleksi baju raya 2019 utk uolls. Aihh, memang letopss uolls. Korang tak nak ke melaram dipagi raya ?? Koleksi baju raya 2019 ni dinamakan Adriana Peplum. Aihh, memang trend skrg lah pakai peplum. Paling best, memang akan nampka effect kurus tau. Material pun confirm rasa macam ada kipas dalamĀ  baju tau iaitu material moss crepe. Yang penting skali, apa yg Sara suka Adriana Peplum ni, Sara tak payah iron langsung . Jangan risau balik kampung lupa bawak iron . kalau pakai Adriana Peplum confirm tak renyuk.

Adriana Peplum didatangkan dari size S-XXL tau. Selain itu jugak, korang boleh pilih antara 3 warna yg ada. Aih, memang cantik2 semua warna. Corak pun simple dan korang akan kelihatan elegance gitu šŸ™‚
So apa tunggu lagi ? Jom dapatkan sekarang koleksi baju raya 2019 dari Jelitasara !!

 

Korang boleh dapatkanĀ KOLEKSI TERBARUĀ di :

Website :Ā http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

About Jelitasara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*