Tudung Online Terkini

TUDUNG INSTANT 2019

TUDUNG RAYA LETOPSS 2019 KINI KEMBALI ‼️

Dalam banyak-banyak jenama yang ada, JELITASARA lah pilihan wanita sekarang. Design lain dari yg lain, material berkualiti , warna “rare” dan paling penting sesuai untuk semua peringkat usia. Yang dah berusia akan kelihatan lebih muda, yang muda, akan kelihatan makin muda , gituewww 😉






Nama yang menjadi pilihan Sara untuk koleksi tudung raya ni adalah Sara Elora. Didatangkan dengan 6 warna. Warna memang lain dari yang lain uolls. Dalam banyak2 warna , mana satu tema raya korang ?
Material juga berkualiti tinggi iaitu “Korean Premium Chiffon”. Serius Sara bg tahu, memang senang bentuk, senang nak iron.
Oh, size untuk Sara Elora ni “Free Size” tau. Ala, jangan risau sebab korang masih boleh ejas kelabuhan nya.

Apa yang sepcial lagi ?
Yang special nya Sara Elora ni, adalah perincian batu diamond dengan bunga yang dijahit tangan tu. Uihh, memang ambil masa yang lama untuk siapkan sehelai tudung ni tau. Sara sangat2 mementingkan kualiti setiap helaian tudung yang dikeluarkan. Harga pula sangat berpatutan iaitu “RM99” sahaja !

 

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *