Tudung Online Terkini

KOLEKSI TUDUNG BAWAL 2019

Ramai tak  penggemar tudung bawal ?
Ha, meh Sara cerita sikit koleksi tudung raya untuk bawal ni. Nama tudung ni Bawal Sara Swarovski. Nanti kalau datang butik Sara, ckp je “Dik, akak nak tudung bawal yg swarovksi tu”










Ada 10 pilihan warna yang cantik. Apa yang best nya tudung bawal ni adalah senang bentuk, senang iron. Confirm kalau pakai terus jadi, tak payah nak tiup2 bagai uolls. Jimat lah masa korang nanti depan cermin tu ha.

Kalau tak thu nak pakai tudung apa raya nanti, Sara memang syor kan tudung bawal swarovski ni. Apa yang best nya, dikeliling bawal tu dijahit dengan jahitan “eyelash”. Memang sweet sangat. Perincian batu Swarovski akan menyerlahkan lagi kejelitaan anda. So, apa korang tunggu lagi ? Grab sekarang sebelum SOLD OUT uolls !!

 

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *