BERITA TERBARU

KOLEKSI TUDUNG RAYA BARU 2019

MENGAPA PENING KEPALA CARI TUDUNG RAYA SEDANGKAN TUDUNG RAYA JELITASARA ADA ‼️‼️

“Aduh, tiap minggu ada je koleksi tudung raya baru. Jelitasara ni memang tak penat ke asyik keluar tudung baru je “ Ala korang, ni semua untuk korang. Penat Sara perah idea nak dapatkan design yg cantik semata nak tengok korang letopps masa hari raya nanti 

Meh Sara cerita sikit koleksi baru ni iaitu Sara Jane (Instant Shawl). Dah nama pun unik, mesti lah deisgn pun unik.



5 hari 4 mlm Sara fikir nak keluarkan design Sara Jane ni tau. Design, material dan lace yg baru.
Material yg berkualiti sahaja Sara akan gunakan tau iaitu Italian Satin Silk (Soft & Matte Satin). Untuk tambahkan lagi seri, Sara datangkan dengan sedikit perincian bunga yg dijahit tangan dan perincian batu diamond. Ni kira nya bila jodoh tgk, terus jatuh cinta agak nya . Sara Jane ni adalah semi instant tau, tak perlu lilit banyak kali uolls.

Selain tu jugak, Sara Jane ada 6 pilihan warna yang cantik2. So , dah ade 6 warna tu , rasa nya cukup kot untuk 6 hari raya berturut. hahaha
Harga pulak sangat berkuaiti tinggi iaitu RM89 sahaja.
So korang, apa lagi ? Ingat raya ingat Jelitasara 



Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

About Jelitasara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*