BERITA TERBARU

TUDUNG RAYA 2019

“BENDA BOLEH MATCH DENGAN ANAK, KENAPA TAK NAK MATCH PULAK?”

Confirm nanti, sampai je rumah mertua, semua pandang. Ipar, biras, sedara mara memang tak berkelip lah tengok nanti sebab tudung awak lain dari yg lain. Tambah pula boleh match dgn anak, lagi lah diorang jealous. hehehehe





Nama diberi Tiara Kate Exclusive. Confirm orang yang pakai koleksi ini akan kelihatan elegance, ayu gituu. Material pula memang sangat best iaitu vintage crepe. Senang iron, senang bentuk. Kalau si comel pakai, memang tak rasa rimas langsung. Didatangkan pula dengan perincian lace dan batu diamond untuk menambahkan lagi seri ibu dan anak 😝😝 Oh, yang best nya lagi, korang tinggal sarung sahaja. Sebab Tiara Kate Exclusive ni adalah fully instant.

Harga yang diberi memang sangat berpatutan. Untuk si ibu hanya RM99 , manakala si comel didatangkan dgn dua size iaitu RM59(M), dan RM69(L)

 

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

About Jelitasara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*