BERITA TERBARU

TREND TUDUNG RAYA 2019

NAK CEPAT? TAK NAK BAGI BUDAK RASA RIMAS PAKAI TUDUNG LAMA-LAMA? MAKA WAJIB BACA POST INI SAMPAI HABIS ! 

Ramai yang bg tahu Sara, susah lah nak cari tudung yg boleh match terus dengan tudung mak. Jangan risau, masalah anda boleh selesai dengan tudung raya EverlyKate Embroidery ni.
So nanti, korang cuma perlu sarung sahaja dekat anak korang. Terus cantik uolls. Tak payah pening-pening lah nak lilit bagai. Tudung ni hanya perlu sarung sahaja.
Masalah budak rimas pakai tudung juga selesai. Para ibu juga tak perlu risau kalau nak cepat dipagi raya nanti 😁






Material yang digunakan tidak akan membuatkan anak anda rasa panas atau rimas sepanjang hari. Didatangkan dengan 6 pilihan warna yang begitu cantik sekali. Everly Kate ini Sara attach kan pula dengan kain lace dan taburan diamond bagi menambahkan lagi seri tudung tersebut.

Harga ?
Untuk dewasa RM109. Manakala untuk budak hanya RM69(M), RM79(L)

 

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

About Jelitasara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*