BERITA TERBARU

TUDUNG INSTANT 2019 – JELITASARA

‘Sebelum ni saya selalu kena adjust tudung, lilit banyak kali, tetapi lepas gayakan koleksi tudung dari JELITASARA, saya dah tak perlu ambil masa yang lama untuk bersiap ‘ ‘Bila pakai je, terus nampak terletak dan flowy je’
– Customer Puan Aminah

Jom kita tengok koleksi apa yang memudahkan urusan Puan Aminah ni 🙂


   Hazel Kate merupakan antara koleksi yang paling laju je stock habis. Tiap kali launching , mesti semua warna akan SOLD OUT. Mana tak nya, koleksi ni merupakan koleksi favourite semua wanita . Tinggal sarung je, dah terletak cantik gitu. Untuk keluaran Hazel Kate kali ni, ada sedikit kelainan tau. Dibahagian atas ada sedikit pleated yang membuatkan si pemakai lebih anggun beserta dengan perincian batu yang cantik.

HAZEL KATE (FULLY INSTANT)
Material : Bubble Chiffon
Price : RM99
Colour : 6 colours available

 

       

Koleksi  ini boleh dijadikan salah satu koleksi yang boleh digayakan pada hari raya nanti tau . Sangat sweet design yang dikeluarkan . Kali ini, ada 3layer disebelah kanan, menampakkan lagi exclusive. Yang paling best, bila sarung je, dah tak perlu susah nak ejas apa2 . Cuma perlu ejas kelabuhan sahaja 🙂

SARA CAMILLE (FULLY INSTANT)
Material : Bubble & Printed Chiffon
Price : RM85
Colour : 7 colours available

           Ha, yg ni memang kalau pakai, orang sebelah confirm jeling je selalu !
Tak percaya ? Grab lah satu skrg 🙂

SARA FREYA (FULLY INSTANT)
Material : Cotton Strechable
Price : RM69(M), RM79(L)
Colour : 7 colours available

 

       

Apa yang best nya  ni, ianya didatangkan dengan inner tau. Untuk koleksi ni anda tak perlu fikir nak match dengan inner yg mana, tak perlu risau inner hilang ke apa . Korang perlu sarung dan lilit sahaja , sangat senang dan yang pasti meletopss gitu !

SARA IRIS INSTANT 
Material : Georgette + Inner
Price : RM59
Colour : 6 colours available

 

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

About Jelitasara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*