BERITA TERBARU

KOLEKSI TUDUNG TERBARU JELITASARA 2019

Nak pakai tudung, tapi nak yg senang pakai ? Senang lilit ? Tak payah iron beria ? Material sejuk ? Tak panas ? Senang terbentuk ? Jika ciri2 ini yg anda cari, sila baca sampai habis 🙂


Nama diberi Sara Estelle . Senang pakai sebab hanya perlu sarung, lilit lah mcm mana pon, tetap jadi, meletopss !
Harga diberi sangat mampu milik , hanya RM59 sahaja 🙂 Ada 7 pilihan warna yang boleh dipilih. Material ? Sangat best, sangat sejuk dan berkualiti tinggi . Material yg digunkan adalah material Cotton.



Nama diberi Sara Daphne.  Koleksi ini juga sangat digemari peminat JELITASARA . Sebab apa ? Sebab korang hanya perlu sarung sahaja. Tak payah fikir nak lilit macam mana. Corak yg dikeluarkan pon sangat sweet2 gituu. Sesuai untuk semua peringkat umur . Ohh, nak bagi hadiah untuk yang tersayang pon boleh 🙂 Harga juga mampu milik , hanya RM59 sahaja 🙂

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

 

About Jelitasara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*