BERITA TERBARU

JELITASARA 2019 PLANNER

Korang dah ada buku planner ke belum ?
Tahun 2019 ni mesti banyak goal, plan dan dreams ? So kita mesti ada satu buku untuk kita noted kan semua tu .

Korang wajib grab JELITASARA 2019 PLANNER ni tau 🙂 Banyak section yg menarik yang korang boleh gunakan.

Awak nak tak ?
Mesti semua nak kan ?
Sila baca terma & syarat dibawah untuk memenangi CASH RM200 ni !

Terma dan Syarat :

1) Dapatkan JELITASARA PLANNER book

2) Upload gambar kreatif di IG bersama JELITASARA
PLANNER book

3) Tag @jelitasara beserta
#jelitasara10tahun #jelitasaraplanner2019 #10yearswithjelitasara

Selamat mencuba !

 

Korang boleh dapatkan JELITASARA 2019 PLANNER di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

 

About Jelitasara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*