Tudung Online Terkini

Bergaya selesa dengan Inner Neck JELITASARA!

Menjadi masalah untuk wanita yang bertudung untuk memilih inner neck yang selesa dipakai sepanjang hari. Banyak aspek yang perlu dititikberatkan. Awning yang melekap elok di kepala, supaya anak rambut tak terkeluar. Paling penting, tak sakitkan telinga apabila dipakai. Pemilihan material seperti Cotton menjadi keutamaan, untuk memastikan material sejuk & juga serap peluh. Tidak ketinggalan juga untuk fabrik yang jenis stretchable, supaya bukaan muka selesa untuk setiap jenis bentuk muka.

Impian bagi setiap wanita bertudung, mesti mahukan inner neck yang berkualiti supaya dapat bergaya dengan selesa sepanjang masa. Inner neck JELITASARA yang diperbuat daripada cotton ni, dijamin selesa, sejuk, dan terletak elok di kepala. Pelbagai warna pilihan yang boleh didapatkan dengan 8 warna kesemuanya, sangat mudah untuk mix & match dengan shawl aawakkk! Macam-macam gaya  boleh diexplore kalau awak semua ada inner neck yang berlainan warna. So jom grab semua warna!

Jangan risau kerana inner neck dari JELITASARA ini sememangnya pilihan terbaik bagi setiap wanita bertudung! Ramai yang dah rasai sendiri keselesaan inner neck JELITASARA tau.. awak yang nak tampil bergaya dalam keadaan yang lebih selesa setiap hari, wajib dapatkan & cuba inner neck dari JELITASARA. Memang best dan sangat berbaloi dengan harga yang berpatutan untuk dimiliki!

TAK PERCAYA?

Dapatkan sekarang di www.jelitasara.com atau terus ke Butik JELITASARA di Melaka, Bangi Getway & Bangi Sentral.

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *