Buletin JelitaSARA

KOLEKSI TERBARU TUDUNG INSTANT JELITASARA 2018

WOWW WOWWWWWW JELITASARA bawakan lagi kepada awak semua Koleksi Terbaru Feb 2.0 tauuu.. pastinya akan membuatkan SARA Babes tak senang duduklah hari ni dengan koleksi eksklusif WAJIB GRAB ni. so ni Sara kongsikan antara koleksi letops kali ni..

===============

EVA AURA BASIC

===============

 

Tudung ekspres feveret kekakak & gegadis yang nak bersiap pantas menjadi rebutan setiap kali dikeluarkan.. mana tak nya, terus sarung je chuolss boleh terus keluar rumah! Paling best tak perlu iron pun, material anti kedut. Jangan risau juga dengan kualiti material yang tak panas & tak jarang, memang selesa dipakai walau cuaca panas terik..

 

===========

SARA FELLA

===========

Disebabkan SARA FELLA keluaran Feb 1.0 yang lalu mendapat sambutan hangat, kali ini JELITASARA bawakan kembali koleksi SARA FELLA dengan warna2 limited khas untuk SARA Babes! Banyak SARA FELLA yang dah sold out sebelum ni, so better kekakak grab cepat sebelum SOLD OUT lagi!

 

 

================

SARA KATE BASIC

================

 

Iyaaaa JELITASARA tak akan terlepas pandang dengan koleksi SARA KATE yang menjadi idaman SARA Babes! SARA KATE merupakan koleksi WAJIB GRAB tau.. siapa tak kenal dengan SARA KATE yang dihasilkan khas secara eksklusif & menjadi signature JELITASARA.

 

 

so jangan lupa dapatkan di website JELITASARA di www.jelitasara.com ATAU terus ke butik JELITASARA di Melaka, Bangi Getway & Bangi Sentral HARI INI!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *