Tudung Online Terkini

KOLEKSI TUDUNG TERBARU JELITASARA (APRIL 2017) 2.0

“MAK MERTUA AKAK SELALU MARAH AKAK SETIAP KALI BALIK KAMPUNG”

Waduhhh, kenapa mak mertua akak marah akak ni ?
“Ye lah, macam mana tak marah kalau setiap kali balik kampung, asyik gayakan tudung yang lawa je, yang koleksi terbaru je. Mana tak menyirap mak mertua akak tu ha”
“Mak mertua akak asyik tanya je pakai tudung ape, beli dekat mane?”
“Akak cakap lah, akak pakai tudung JELITASARA
“Mak mertua akak, apa lagi, terus buka website JELITASARA. Hahahahaha”
“Mak mertua akak kata, koleksi terbaru JELITASARA kali ni, memang meletops lahh. Mak mertua akak dah tak sabar nak grab tu. Hehehehe. Akak pon tak sabar jugak”

Ha, apa sebenar nya nama koleksi terbaru ni?

Nama diberi SARA KATE LACE (FULLY INSTANT).
Serius kata, nak pakai SARA KATE ni, masyallah sangat mudah .Sebab ape? Sebab nya, awak cuma sarungkan je SARA KATE ni, lepas tu dah boleh pi keluar dah. Senang kan? Sarung je dah cantik.

Material apa guna?
Ha, material yang digunakan untuk koleksi terbaru kali ni semestinya Bubble Chiffon . Material nya best, super selesa lah untuk awak gayakan nanti !

Berapa colour ada?
Didatangkan dengan 5 colour yang senang untuk di mix and match dengan semua pakaian awak. Mesti rambang lah mata nanti nak pilih yang mana satu. Hehehehe
Kalau confuse nak pilih yang mana, awak boleh grab semua tau ☺️

Apa yang special nya lagi?
Special nya tentang Sara Kate Lace ni, ianya didatangkan dengan lace yang sangat cantik dan semestinya akan menaikkan seri si pemakai nya nanti

Berapa tu SARA?
RM85 sahaja awak !

“SIAPA NAK KELIHATAN CANTIK TANPA PERLU BERSIAP LAMA?”

Siapa kat sini ambil masa 15 minit nak lilit tudung ?
Siapa kat sini jugak yang nak cara mudah untuk kelihatan cantik tanpa perlu bersiap lama?
Ha, jangan risau sebab JELITASARA ada penyelesaian untuk awak semua!

“Kenapa jangan risau?”
Kerana, kini JELITASARA telah pon mengeluarkan koleksi terbaru yg semestinya bakal menyerlahkan lagi kejelitaan anda dan anda juga tidak perlu ambil masa yang lama untuk bersiap tau

“Apa nama koleksi terbaru tu?”
“Berapa harga nya?”
Ha, meh sini nak cerita sikit.
Nama yang diberi ialah SARA KATE (FULLY INSTANT).
Serius kata, nak pakai SARA KATE ni, masyallah sangat mudah.
Sebab ape? Sebab nya, awak cuma sarungkan je SARA KATE ni, lepas tu dah boleh pi keluar dah. Senang kan? Sarung je dah cantik.

Material apa guna?
Ha, kalau bab-bab material ni, awak tak payah risau sangat lah. Kan dah menjadi tradisi untuk JELITASARA mengeluarkan tudung yang berkualiti tinggi dan semestinya selesa untuk para peminat JELITASARA semua.
Material yang digunakan untuk koleksi terbaru kali ni semestinya Bubble Chiffon. Material nya best, super selesa lah untuk awak gayakan nanti !

Didatangkan dengan 9 colour yang segar untuk awak semua. Mesti rabak lah mata nanti nak pilih yang mana satu. Hehehehe
Berapa SARA?
RM85 sahaja awak !

“MEMPERKENALKAN SARA PEARL EXCLUSIVE REKAAN TERKINI JELITASARA UNTUK AWAK SEMUA”

Kali ni JELITASARA telah keluarkan design terbaru iaitu SARA PEARL EXCLUSIVE. Sesiapa yang belum ada koleksi SARA PEARL, buat temu janji hari ni dengan family, sedara mara, husband tersayang serbu butik JELITASARA ye esok

Pattern terbaru kali ni tersangatlah mengancam jiwa raga para wanita semestinya. Dah la senang nak pakai, tak payah beria guna jarum banyak-banyak pulak tu. Sekali lilit, terus lawa!!

Material pulak macam biasa, haruslah dari material yang berkualiti tinggi dan selesa. Kami
menggunakan material Premium Chiffon. Bile pakai je, memang sejuklah dan awak akan rasa tak nak cabut pun bile dah pakai.
Yang paling menarik ialah, didatangkan dengan hiasan Pearl yang semestinya akan menyerlahkan lagi kejelitaan si pemakai nya nanti !
.
Didatangkan dengan 6 colour semuanya. Kesemua 6 colour pastinya memudahkan awak untuk mix and match dengan semua pakaian awak nanti
.
Berapa SARA?
RM82 sahaja !

Koleksi AWESOME ni semua sudah ada di WEBSITE dan di semua rangkaian BUTIK kami :

Website
http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Butik
JELITASARA JALAN LAGENDA MELAKA.
JELITASARA BANGI GATEWAY.
JELITASARA BANGI SENTRAL.

Untuk info lanjut, follow sosial media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *