Tudung Online Terkini

KOLEKSI TUDUNG TERBARU JELITASARA (APRIL 2017) 1.0

“NEW ARRIVAL! SOMETHING SPECIAL FOR OUR KIDS”

Kali ini JELITASARA telah mengeluarkan koleksi tudung kanak-kanak yang semestinya akan membuatkan anak-anak kelihatan comel gitu.

Dan yang paling penting boleh matching dengan si ibu. Si ibu dan anak pasti akan menjadi tumpuan ramai jika digayakan bersama.

Koleksi POLOS LITTLE SARA PRINTED didatangkan dengan 5 colour yang sesuai digayakan oleh si anak dan coraknya yang simple.

Semestinya si anak akan berasa selesa apabila digayakan dan material nya yang akan membuatkan si anak berasa sejuk sepanjang menggayakan tudung tersebut.

Material yang digunakan semestinya material yang berkualiti tinggi iaitu Korean Moss Crepe.

Size dan harga ialah:
SIZE XS: RM35
SIZE S: RM39

“DULU, SERING LAMBAT MASUK KERJA, TAPI SEKARANG……”

Ha, siapa yg selalu lambat nak pi kerja?
Siapa kat sini ambil masa 5 minit nak lilit tudung?
Siapa kat sini selalu kena marah dengan husband sebab lama sangat nak bersiap?
Siapa kat sini anak ramai smpai tak sempat nak lilit tudung?
Siapa kat sini nak tudung yang boleh kelihatan modern, elegant dan yang paling penting ambil masa 2 saat je nak gayakan tudung tersebut?

Siapa yang mempunyai masalah diatas, anda lah yang kami cari.

Sebab apa?

Sebab, dengan hanya menggayakan POLOS SARA PRINTED ni, masalah anda semua sudah semestinya akan berakhir. Jangan risau, kerana POLOS SARA PRINTED pasti akan sentiasa menjadikan anda semua wanita melayu terakhir bila digayakan. Tak percaya?

Cuba dulu baru anda tahu keayuan yang sebenar bila menggayakan POLOS SARA PRINTED.

POLOS SARA PRINTED merupakan antara koleksi yang selalu dinanti oleh para peminat JELITASARA. POLOS SARA PRINTED kali ini didatangkan dengan corak yang sangat cantik malahan akan menjadikan hidup anda lebih fabulous. Hahahaha.

Anda tidak perlu melihat tutorial untuk menggayakan tudung POLOS SARA PRINTED ni. Anda hanya perlu pejam mata dan perlu sarung sahaja. Buka mata sahaja pastinya anda kelihatan sangat menawan.

Material pulak macam biasa, haruslah dari material yang berkualiti tinggi dan selesa. Kami menggunakan material Korean Moss Crepe. Bile pakai je, memang sejuk lah dan awak akan rasa tak nak cabut pon bile dah sarung.

Yang mana yang bertudung labuh, jangan risau kerana kali ni kami mengeluarkan dari saiz M, L, XL. Semua orang boleh menggayakan nya.

Ada pelbagai corak yang boleh mix and match dengan pelbagai blouse plain.

Harga untuk POLOS SARA PRINTED ialah:
SIZE M: RM49
SIZE L: RM59
SIZE XL: RM69

“JIRAN SEBELAH RUMAH ASYIK PANDANG JE”

PRE-ORDER KURUNG BELLE

“Akak hairan lah kenapa jiran asyik pandang akak je. Dah lama gayakan KURUNG BELLE ni, baru lah akak tahu kenapa mereka asyik pandang akak je. Hehehehe. Malu akak tau.”

KURUNG BELLE merupakan koleksi terbaru daripada JELITASARA. Anda tidak perlu risau kerana setiap koleksi JELITASARA semestinya akan membuatkan jiran anda asyik pandang anda sahaja !

Koleksi KURUNG BELLE semestinya menjadi kegilaan para wanita kerana cutting nya yang akan memberi effect slim semestinya dan membuat kan para wanita kelihatan menawan. Dan yang paling penting jiran sebelah pastinya terpegun apabila melihat anda menggayakan nya.

KURUNG BELLE didatangkan dengan 5 colour yang pastinya colour yang cun melecun. Material pulak macam biasa, haruslah dari material yang berkualiti tinggi dan selesa. Kami menggunakan material “Korean Poly Crepe”. Apabila digayakan, si pemakai akan merasa sejuk dan selesa bile digayakan seharian. Dan yang paling penting wudhu and nursing friendly.

Harga yang ditetapkan untuk KURUNG BELLE ialah RM189 sahaja.

“KAWAN-KAWAN KATA SAYA KELIHATAN SEPERTI WANITA MELAYU TERAKHIR”

PRE-ORDER SALENA MINI KURUNG

Kawan-kawan saya kata, saya kelihatan seperti wanita melayu terakhir. Saya rasa sangat berbangga apabila menggayakan SALENA MINI KURUNG ni. Hehehehe

SALENA MINI KURUNG merupakan koleksi terbaru daripada JELITASARA . Anda tidak perlu risau kerana setiap koleksi JELITASARA semestinya akan membuatkan anda kelihatan seperti wanita melayu terakhir !!

Koleksi SALENA MINI KURUNG didatangkan dengan taburan diamond-diamond yg indah dan semestinya si pemakai akan kelihatan menawan. Cutting nya yang akan memberi effect slim semestinya dititik beratkan dalam setiap koleksi.

SALENA MINI KURUNG didatangkan dengan 3 colour yang pastinya colour yang cun melecun. Colour yang available ialah Blue, Pink dan Cream. Material pulak macam biasa, haruslah dari material yang berkualiti tinggi dan selesa. Kami menggunakan material “Korean Poly Crepe”. Apabila digayakan, si pemakai akan merasa sejuk dan selesa bile digayakan seharian. Dan yang lagi menarik tentang SALENA MINI KURUNG ialah didatangkan dengan wudhu dan nursing friendly.

Harga yang ditetapkan untuk SALENA MINI KURUNG ialah RM229 sahaja.

“AKAK SUKA PAKAI BAJU YANG MENAMPAKKAN AKAK KELIHATAN SLIM”

PRE-ORDER KURUNG ROSSY

Siapa yang ingin kelihatan slim?
Ye, kami ada jalan penyelesaiannya.
Kerana, dengan hanya menggayakan KURUNG ROSSY, anda pasti akan kelihatan sangat slim.

KURUNG ROSSY merupakan koleksi terbaru daripada JELITASARA. Anda tidak perlu risau kerana setiap koleksi JELITASARA semestinya akan membuatkan anda kelihatan slim sentiasa.

Koleksi KURUNG ROSSY didatangkan dengan taburan diamond-diamond yg indah dan semestinya si pemakai akan kelihatan menawan. Cutting nya yang akan memberi effect slim semestinya dititik beratkan dalam setiap koleksi.

KURUNG ROSSY didatangkan dengan 2 colour yang pastinya colour tersebut juga boleh membuat si pemakai kelihatan slim. Colour yang available ialah Salmon dan juga Grey Brown. Material pulak macam biasa, haruslah dari material yang berkualiti tinggi dan selesa. Kami menggunakan material “Korean Poly Crepe”. Apabila digayakan, si pemakai akan merasa sejuk dan selesa bile digayakan seharian. Dan yang lagi menarik tentang KURUNG ROSSY ialah kerana wudhu dan nursing friendly.

Harga yang ditetapkan untuk KURUNG ROSSY ialah RM229 sahaja.

Kalau pening nak pilih yang mane satu, boleh pilih semua colour ye 🙂
Pesanan SARA, kalau dh berkenan tu, grab lah sekarang !
Dh SOLD OUT, SARA dah tak restock lagi ye semua koleksi kali ni 🙂

Koleksi AWESOME ni semua sudah ada di WEBSITE dan di semua rangkaian BUTIK kami :

Website
http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Butik
JELITASARA JALAN LAGENDA MELAKA.
JELITASARA BANGI GATEWAY.
JELITASARA BANGI SENTRAL.

Untuk info lanjut, follow sosial media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

3 Comments

Leave a Reply to Jelitasara Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *