Tudung Online Terkini

KOLEKSI TUDUNG TERBARU JELITASARA (MAC 2017) 2.0

Tak payah susah-susah nak cari pin dan jarum !
.
Demam SARA KATE belum habis lagi kan?

Kali ni JELITASARA dah keluarkan design terbaru untuk SARA KATE ni. Sape yg belum
sempat nak dapatkan koleksi SARA KATE, dah boleh buat temu janji hari ni dengan family, sedara
mara, husband tersayang serbu butik JELITASARA ye 🙂
.
Pattern terbaru kali ni tersangatlah mengancam jiwa raga para wanita semestinya. Dah la
senang nak pakai, tak payah la pagi2 tercari2 jarum atau pun pin lagi sebab SARA KATE ni, awak
just perlu sarung je. Sarung2 terus lawa!!
.
Material pulak macam biasa, haruslah dari material yang berkualiti tinggi dan selesa. Kami
menggunakan material Bubble Chiffon. Bile pakai je, memang sejuklah dan awak akan rasa tak
nak cabut pun bile dah sarung. .
Ada 5 colour semuanya dan semestinya harga memang berbaloi. .

“Berapa tu SARA?”
RM85 Only.

“Khas buat peminat-peminat Instant Shawl!!

Kini kami telah mengeluarkan koleksi Instant terbaru untuk dijadikan koleksi tambahan dalam
almari anda”
.
SARA AREESAA nama diberi,
Bile dipakai nampak berseri,
Awak semua wajib dtg ke butik kami,
Untuk dapatkan SARA AREESAA ini .
.
Sebab ape awak semua perlu dapatkan koleksi ni?
Ha, koleksi SARA AREESAA ni wajib ada dalam setiap almari anda tau. Kalau  suami
or boyfriend nak bagi gift dekat  isteri or girlfriend pun boleh. Mesti cairrr lahh diorang.
.
Mesti ramai tertanya-tanya kan colour ape yg ade. Untuk SARA AREESAA ni ada 5 colour tau.
Material yang digunakan pulak semestinya yg berkualiti tinggi dan selesa. Kami menggunakan
material Chiffon Premium yg sangat best bile dipakai. Bile dipakai satu hari pon, memang
sangat selesa dan semestinya kelihatan sangat cun lah!!
Didatangkan dengan taburan diamond yg menggoda 🙂
.
“Berapa tu SARA?”
RM82 Only.

“Pergi mana2 orang asyik pandang je”
.
Wah2 , knp kak? Orang asyik pandang je kak?
”Ye lah, mcm mne tak pandang kalau dah pakai SARA CELINE yang lawa ni dik”
“Akak pergi mane2 je semua asyik duk pandang akak. Pergi kenduri org pandang, pergi
shopping org pandang, nak pi toilet pun org pandang. Segan akak tau, semua sebab SARA CELINE
ni”
.
SARA CELINE merupakan koleksi terbaru JELITASARA yang didatangkan dengan batuan yang
sangat cantik dan merupakan Instant Shawl yang senang untuk digayakan serta dijaga.
Didatangkan dengan 6 colour yang senang utk awak semua mix and match dengan pelbagai
baju.
.
Material yang digunakan semestinya dari material yang berkualiti tinggi dan selesa. Kami
menggunakan Chiffon Premium. Keselesaan pengguna merupakan keutamaan JELITASARA.
Dan yang penting, ianya memang menambah keserian awak semua. 😀
.
“Berapa tu SARA?”
RM85 Only.

“Bersiap-sedia dengan fenomena SARA ANASTASIA EXCLUSIVE
.
SARA ANASTASIA EXCLUSIVE keluaran terbaru JELITASARA kali ni tersangatlah cantik. Ianya
didatangkan dengan batuan yg exclusive dan meletops gitu. Setiap batuan diletakkan secara
terperinci.
.
Material yang digunakan pulak semestinya yg berkualiti tinggi dan selesa. Kami menggunakan
material Chiffon Premium yg sangat best bile dipakai. Bile dipakai satu hari pon, memang
sangat selesa dan semestinya kelihatan sangat cun lah sebab ianya Instant Shawl.
Sara Anastasia Exclusive didatangkan dengan 7 colour semuanya yang boleh
awak semua untuk mix and match dengan baju2 awak ye.
.
“Berapa tu SARA?”
RM85 Only.

Kalau pening nak pilih yang mane satu, boleh pilih semua colour ye 🙂
Pesanan SARA, kalau dh berkenan tu, grab lah sekarang !
Dh SOLD OUT, SARA dah tak restock lagi ye semua koleksi kali ni 🙂

Koleksi AWESOME ni semua sudah ada di WEBSITE dan di semua rangkaian BUTIK kami :

Website
http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Butik
JELITASARA JALAN LAGENDA MELAKA.
JELITASARA BANGI GATEWAY.
JELITASARA BANGI SENTRAL.

Untuk info lanjut, follow sosial media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *