Tudung Online Terkini

Ulasan lanjut tentang tudung online terkini

  • Tudung Online Terkini

    12.12 YEAR END SALE

    Tak sabar nak tunggu 12.12 YEAR END SALE esok, tak sabar nak shopping wehh 😍 Sara yakin mesti ramai yang tak sabar jugak kan nak bergaya dengan koleksi JELITASARA nanti. Harga untuk 12.12 nanti TERSANGAT LAH MURAH uolls !! Please jangan lepaskan peluang ni untuk menikmati penjimatan berganda pada 12.12. Get ready, Be prepared dan Save your money 😉 Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/ Untuk info lanjut, follow social media kami di Facebookhttps://www.facebook.com/jelitasara/ Instagramhttps://www.instagram.com/jelitasara/

  • Tudung Online Terkini

    JELITASARA YEAR END SALE 2019

    TAK SABAR NYA SARA NAK TUNGGU YEAR END SALE JELITASARA 2019😍Khas untuk semua peminat Jelitasara tau !! JELITASARA akan bagi harga istimewa dimana diskaun sehingga 70% bermula pada 2/12/2019-5/1/2020 Hujung-hujung tahun ni memang mood SALE kan ? Tambah pula nak shopping keperluan sekolah anak lagi. Time ni lah nak shopping kaw kaw sebelum tahun 2020. Dengar cerita, tudung, baju harga semua kaw kaw murah wehhhh. Awak semua dah ready ke ni untuk YEAR END SALE 2019 ?? So, korang aim nak beli apa ? Ce comment 😉 Sara – https://www.jelitasara.com/onlineshop/

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG SARUNG PRINTED UNTUK TRAVEL

    ASYIK PAKAI TUDUNG SARUNG YANG SAMA ? Kenapa mesti pakai tudung sarung yang sama sedangkan yang baru ada ? Lagi cantik uolls 😍 Koleksi tudung sarung Sara Lilian kini kembali lagi dengan corak dan warna yang paling latest dan cantik. Material yang lebih nyaman dan selesa. Tudung sarung Sara Lilian 2.0 menggunakan material cotton lyra dimana ianya sangat selesa dipakai sepanjang hari. Awning dan body menggunakan material yang sama iaitu cotton lycra manakala dibahagian layer pula menggunakan premium chiffon. Dibahagian tepi juga ada sedikit perincian batu diamond bagi menambahkan lagi seri si pemakai. Sesuai sangat digayakan secara santai, casual atau majlis rasmi. Oh, musim cuti dah tiba, mesti banyak kenduri kahwin…

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG BAWAL INSTANT SARA PAMELA 3.O KINI KEMBALI 😍

    Iye awak , tudung bawal instant 3.0 kali ini didatangkan dengan corak dan warna-warna2 yang baru dimana lebih cantik dan menarik.Rugi siapa tak grab cepat- cepat sebab dengar cerita dah ramai yang duk tanya je bawal instant ni. Kali ini tudung bawal instant Sara Pamela 3.0 ada 13 warna dan corak. Material yang sangat best, selesa dipakai sepanjang hari. Bagi anda yang ingin pergi bercuti, kenduri sangat digalakkan untuk dapatkan koleksi tudung bawal instant ni. Kenapa ? Kerana awak tak perlu kan masa yang lama untuk bersiap. 10 saat sudah memadai bagi anda untuk bersiap dengan tudung bawal instant Sara Pamela. Awning juga sangat selesa dan senang bentuk iaitu menggunakan…

  • Tudung Online Terkini

    DAH LAMA CARI TUDUNG SARUNG BERDAGU YANG SELESA DAN CANTIK ?

    Eh, tak perlu cari jauh-jauh la, ni koleksi terbaru tudung sarung Sara Elysse datang lagi dengan material yang baru.Material yang digunakan kali ni adalah material “Denim”. Tak perlu iron, tak perlu tiup-tiup awning. Awak hanya perlu sarung sahaja terus terletak elok dimuka nanti.Paling best tudung sarung Sara Elysse didatangkan dengan 2 jenis iaitu berdagu dan tak berdagu tau.”Bila pakai tudung sarung berdagu, boleh bagi effect muka slim tau. Warna-warna yang sangat cantik bagi tudung sarung Sara Elysse kali ini. Ada 10 warna di mana awak boleh padankan dengan banyak warna baju. Tudung sarung sesuai untuk anda yang nak pergi travel ke, beriadah ke dan lain-lain lagi. TUDUNG SARUNG SARA ELYSSE…

  • Tudung Online Terkini

    HIJRAH EDAGANG JELITASARA

    Alhamdulillah atas sambutan untuk jenama JELITASARA. Bermula dari penjual jalanan ke pemilik kilang sekarang. Selamat menonton ☺️Semoga JELITASARA terus maju jaya dan sentiasa keluarkan produk yang berkualiti disamping dapat memberi peluang kerjaya bagi generasi akan datang. Sara – https://www.jelitasara.com/onlineshop/

  • Tudung Online Terkini

    KOLEKSI TUDUNG WAJIB DIBAWA APABILA PERGI MELANCONG

    Sekarang dah masuk musim cuti sekolah kan. Awak dah ada planning ke nak bercuti ke mana? Mesti best kan dapat melancong bersama family, anak-anak. Dalam masa yang sama boleh mengeratkan silaturahim, boleh kurangkan tekanan, anak- anak boleh belajar benda baru dan boleh cipta memori terindah. Perkara penting yang perlu dilakukan terlebih dahulu sebelum menuju ke destinasi percutian ialah mengemas pakaian, dan barang yang perlu dibawa. Masalah utama bila nak melancong adalah tak tahu nak packing baju apa, tudung apa. Then end up terpaksa angkut semua baju yang ada dalam almari tu 😅 Koleksi tudung yang dibawa juga mainkan peranan yang penting untuk pergi melancong. Tudung mesti lah yang bersesuaian, selesa…

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG RAYA 2020 ?

    Pejam celik pejam celik dah nak masuk tahun 2020, wawasan 2020. Makin bertambah tahun, makin awal bulan puasa, hari raya. Hehehehe Belum masuk tahun 2020, dh fikir raya 2020 🙂 Eh, planning awal-awal sangat penting. Nanti dah masuk tahun 2020, dah kena fikir banyak benda. Nak raya mana, tema warna apa, baju apa , tudung raya apa. Biasa hari raya banyak rumah nak singgah kan. Rumah sedara mara, sepupu, mertua, kawan-kawan dan ramai lagi. Bila dh banyak rumah nak singgah, tudung, baju pun main kan peranan yang penting. Bayangkan kalau pakai tudung yang tak selesa, yang tak kemas, mesti rasa serabut je sepanjang hari. Tak kan lah dah penat-penat make…

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG SARUNG AWNING PALING LATEST JELITASARA

    ASYIK LAMBAT PERGI KERJA ? MALAS NAK LILIT TUDUNG ?TAK ADA MASA NAK IRON TUDUNG ? Siapa ada masalah di atas sila baca sampai habis. Sara faham, sesetengah daripada awak semua ada yang busy nak uruskan anak setiap pagi, lepas tu kena bergegas pergi kerja lagi sampai tak sempat nak lilit tudung, nk iron tudung kan. Jangan risau, Sara ada solution untuk awak !Di bawah antara koleksi tudung yang menjadi pujaan ramai kerana ianya sangat mudah, cepat, dan ironless. Boleh digayakan ke office, majlis rasmi. Setiap keluaran tudung yang dikeluarkan ada keunikan masing-masing. Tapi tujuan nya masih sama iaitu membantu para wanita bersiap “express”. Paling penting, tudung Jelitasara semua menggunakan…

  • Tudung Online Terkini

    GUNA BARANG DAPUR JE BOLEH CANTIK

    Ramai orang beranggapan, kalau nak cantik mesti ada duit yang banyak. Tapi sara tak setuju ayat tu. Bagi Sara, tanpa perlu berbelanja wang yang banyak pun awak dah boleh cantik sebenar nya. Dan kerajinan tu pun penting. Sebenar nya, dengan menggunakan barang yang kat dapur je kita boleh cantik. Tapi, kena bersabar dan consistent lah. Jangan lah skali buat terus nak dapat result yang letopss. Bila guna bahan semula jadi ni, memang kena bersabar sikit, tapi insyallah result nya akan membuatkan kita puas hati. So nanti bila awak nak beli barang dapur tu, make sure asing kan terus kuantiti yang nak dugunakan So apa antara bahan yang Sara selalu amalkan…