Tudung Online Terkini

Ulasan lanjut tentang tudung online terkini

  • Tudung Online Terkini

    KOLEKSI TUDUNG FULLY INSTANT SARA LAURENT PRINTED DATANG LAGI DENGAN DESIGN & CORAK BARU !!!

    Setiap wanita perlu ada tudung ni. Sebab, sangat mudah, ringkas dan express. Bak kata org putih “effortless”. Semua peringkat umur boleh pakai tudung ni. Sangat sesuai dijadikan tudung untuk pergi travel. Sebab kenapa awak WAJIB grab tudung Sara Laurent Printed 2.0 ni : 1) Material berkualiti tinggi Material untuk Sara Laurent Printed 2.0 kali ni agak berbeza iaitu material “Korean Moss Crepe”. Ia nya tidak panas, tak jarang langsung. 2) Ironless, Sara Laurent Printed 2.0 sesuai untuk dijadikan sebagai tudung “travel”. Please save to iron, more time to make up. 3) Anti Kedut Material ni anti kedut tau. Serius, awak lipat lah macam mana pun, memang tak kedut langsung. Sebab…

  • Tudung Online Terkini

    MUKA NAMPAK SLIM DENGAN KOLEKSI TUDUNG SARUNG BERDAGU JELITASARA 2019

    Tudung sarung Sara Elysse merupakan tudung express yang didatangkan dengan 2 ciri iaitu berlapik dagu dan tanpa berlapik dagu. Sara Elysse ini direka dengan menampilkan ciri-ciri muslimah moden kontemporari. Ia nya ringkas dan tidak sarat. Masih lagi kekalkan kesesuaian untuk “travel”. Koleksi tudung sarung Sara Elysse ni sesuai untuk semua muslimah dan peringkat umur. Si pemakai boleh tampil anggun bergaya syariat terpelihara. Apa kelebihan tudung sarung Sara Elysse :* Material baru iaitu “comfort knit” dimana ia nya sangat selesa dan     lembut * Ironless * Awning yang tahan lasak, tidak lembik, kemas terbentuk * Mudah untuk solat, dan sesuai untuk dibawa travel * Berlapik dagu (effect kurus di muka)* Di datangkan…

  • Tudung Online Terkini

    BEST CUSTOMER 2019 WORLD POST DAY

    Pos Malaysia Best Customer in Malacca Year 2019 9 tahun yang lalu, siapa sangka, kunjungan team Poslaju kerumah Founder Jelitasara telah mencatat satu sejarah buat Jelitasara yg ketika itu hanya beroperasi dari rumah. Pada ketika itu, dengan di ketuai oleh En Anuar , pihak poslaju telah berbincang dan meyakinkan kami bahawa dengan menjadi corporate client poslaju, banyak kelebihan yang buleh kami perolehi demi memberikan service yang terbaik buat pelanggan ecommerce Jelitasara. Alhamdulillah. Harini, kerjasama yang telah terjalin sekian lama sejak 2010 , Jelitasara mendapat pengiktirafan dari Pos Malaysia sebagai antara corporate client terbaik di Melaka. Terima kasih Pos Malaysia yang tidak pernah putus asa dalam memberikan service yang terbaik buat…

  • Tudung Online Terkini

    CANTIK DENGAN KOLEKSI TUDUNG SARUNG DARI JELITASARA

    MASIH LAGI CARI TUDUNG SARUNG YANG SELESA ?SARUNG DAN TERUS SIAP 😁.. ” Saya suka sangat koleksi tudung sarung Sara Sandra kali ni. Boleh dikatakan tudung sarung Sara Sandra ni sebagai penyelamat saya”– Farhana Ramai yang dah jatuh cinta dengan koleksi tudung sarung Sara Sandra ni. Bagi Sara, setiap wanita perlu ada tudung sarung Sara Sandra ni. Tudung sarung ni perlu ada sekurang-kurang nya sehelai. Kadang-kadang kita tak tahu bila orang nak datang rumah kan. Sebab tu tudung sarung Sara Sandra ni awak wajib letak atau gantung siap-siap kat belakang pintu.Hujung minggu pun awak boleh sarung je kalau nak pergi jogging je kat taman 🏃🏻‍♀️ ———————————–TUDUNG SARUNG SARA SANDRA :———————————–☑️ Material sangat nyaman,…

  • Tudung Online Terkini

    KOLEKSI TUDUNG BAWAL INSTANT JELITASARA 2019

    BAWAL INSTANT YANG SANGAT MUDAH & EXPRESS !!!..Kenapa perlu buang masa nak iron ? Nak tiup-tiup awning ?Kenapa perlu stress ? Bawal instant kan ada ☺️ MUDAH DIPAKAI, SEMESTI NYA MUDAH DIGAYAKAN. Cuba lah bawal instant Sara Pamela ni, confirm AWNING ON POINT.Apa yang menarik dengan Sara Pamela ni ? ☑️ BAWAL INSTANTBawal instant Sara Pamela ni awak hanya perlu sarung je. Lepas tu awak lilit lah macam mana pun, confirm cantik jerr. ☑️ AWNING DARIPADA MATERIAL SENANG BENTUKAda 3 jenis awning yg digunakan. Lain corak lain awning. Antara awning yg digunakan adalah poly cotton, double cotton, soft scuba. Semua awning sangat senang bentuk. Memang bila pakai tu terus terbentuk elok ikut muka.…

  • Tudung Online Terkini

    KENAPA PERLU “SHOPPING” DIRECT DI WEBSITE ???

    Sekarang ni kan zaman moden, zaman teknologi canggih seperti smartphone, laptop dan lain-lain. Dengan phone pintar, anda boleh dapatkan macam-macam maklumat. Ramai orang yang menjual produk mereka di Facebook dan juga Instagram. Dan Jelitasara juga tidak lepaskan peluang untuk mempromosikan produk di platform tersebut. Dan Jelitasara juga ada platform “online shopping”dimana semua orang di dalam atau luar boleh shopping terus ke website Jelitasara di www.jelitasara.com. Online shopping diwebsite bukanlah sesuatu yang asing lagi dalam kalangan kita. Eh sebelum tu, kenapa perlu online shopping dengan Jelitasara ?Antara kelebihan shopping di website Jelitasara adalah awak boleh kumpul point dengan setiap pembelian yang dilakukan. So nanti bila point dah banyak, awak boleh tebus…

  • Tudung Online Terkini

    SELAMAT KAN ANAK ANDA DARIPADA MENJADI MANGSA PEDOFILIA !!

    Malaysia sebenar nya tak lari dari jenayah Pedofilia ni. Jenayah Pedofilia sukar untuk dilupakan apatah lagi ahli keluarga yang pernah menajdi mangsa jenayah Pedofilia. Apa itu Pedofilia ? “Pedofilia adalah penyakit mental kronik yang menyebabkan penghidapnya berasa ghairah apabila melihat kanak-kanak atau gambar mereka” “Ada Pedofilia hanya menyimpan gambar bagi memenuhi keperluan nafsu, pada masa sama mempunyai kecenderungan melakukan jenayah seksual” KEGIATAN penjenayah seks ke atas kanak-kanak yang sering dirujuk pedofilia semakin meningkat dan makin kejam di Malaysia. Sebenar nya masih ramai yang tidak menyedari bahawa kes-kes culik kanak-kanak dan rogol berkait rapat dengan Pedofilia. Ada 3 faktor yang dikenal pasti mempengaruhi peningkatan jenayah seksual ke atas kanak-kanak termasuk mudahnya…

  • Tudung Online Terkini

    BAJU ANTI IRON

    Jika anda ciri dibawah , sila baca sampai habis :- * Adakah anda seorang yang malas nak pegang iron ?* Adakah anda seorang yang agak berisi tapi bila pakai baju nak nampak effect slim ?* Adakah anda mencari baju yang ANTI KEDUT ?* Adakah anda mencari baju yang BF friendly ? Jika semua diatas adalah ciri yg ada pada anda, maka anda wajib grab koleksi #belladress ni 😆 Dress yang dicari-cari zaman sekarang.==============================BELLA DRESS 3.0 (MESRA PENYUSUAN)==============================1) Material “Korean Moss Crepe”. Tak melekap dan tahanlasak2) Sejuk dan selesa bila dipakai3) Design yang boleh bagi effect slim4) Tidak perlu iron walau berkali kali cucian5) Nursing friendly sesuai untuk ibu yg menyusu6) Berpotongan dress moden…

  • Tudung Online Terkini

    MENCARI TUDUNG FULLY INSTANT 2019 YANG PALING LETOP ??

    ” Kak ana suka lah tudung sarung yang terbaru ni. Tak susah pun nak pakai. Sebelum ni pernah jumpa tudung sarung biasa je, tapi ni tudung sarung ala-ala shawl gitu. Dibahagian tepi tu ada 2 layer tapi berlainan material. Kan best kalau dapat grab semua warna hehehehe “ Ha, nampak tak betapa cantik dan selesa nya tudung sarung baru ni. Nama diberi Sara Laurent Plain. Apa yang menarik nya tudung ni adalah material yang digunakan. Pertama kali material “Poly Cotton” digabungkan dengan “Premium Chiffon”. Sesuai sangat dengan keadaan cuaca yang panas lit lit sekarang. Jahitan bertulang di bahagian awning adalah untuk memastikan tudung anda maintain sepanjang hari. Tak payah lah…

  • Tudung Online Terkini

    CANTIK DENGAN TUDUNG FULLY INSTANT BY JELITASARA 2019

    Sekali pandang mesti awak akan nampak tudung ni macam shawl ? Bukannn…..Sebenar nya ni adalah tudung sarung dimana skali sarung jer terus siap !! Bak kata org putih “effortless”. Eh2, bukan mak2 je yg boleh pakai tudung ni ye , tapi semua peringkat umur boleh pakai tudung ni Sebab kenapa awak WAJIB grab tudung Sara Laurent Printed ni : 1) Material berkualiti– Serius, material memang sangat berkualiti tinggi dimana tak panas, tak jarang langsung. Sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia 2) Ironless, Anti kedut– Sesuai untuk bawak pergi travel, kerja dan casual. Save to iron , more time to make up 3) Senang pakai– Awak hanya perlu sarung sahaja, tak…