• Tudung Online Terkini

    TUDUNG RAYA 2020 ?

    Pejam celik pejam celik dah nak masuk tahun 2020, wawasan 2020. Makin bertambah tahun, makin awal bulan puasa, hari raya. Hehehehe Belum masuk tahun 2020, dh fikir raya 2020 🙂 Eh, planning awal-awal sangat penting. Nanti dah masuk tahun 2020, dah kena fikir banyak benda. Nak raya mana, tema warna apa, baju apa , tudung raya apa. Biasa hari raya banyak rumah nak singgah kan. Rumah sedara mara, sepupu, mertua, kawan-kawan dan ramai lagi. Bila dh banyak rumah nak singgah, tudung, baju pun main kan peranan yang penting. Bayangkan kalau pakai tudung yang tak selesa, yang tak kemas, mesti rasa serabut je sepanjang hari. Tak kan lah dah penat-penat make…

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG SARUNG AWNING PALING LATEST JELITASARA

    ASYIK LAMBAT PERGI KERJA ? MALAS NAK LILIT TUDUNG ?TAK ADA MASA NAK IRON TUDUNG ? Siapa ada masalah di atas sila baca sampai habis. Sara faham, sesetengah daripada awak semua ada yang busy nak uruskan anak setiap pagi, lepas tu kena bergegas pergi kerja lagi sampai tak sempat nak lilit tudung, nk iron tudung kan. Jangan risau, Sara ada solution untuk awak !Di bawah antara koleksi tudung yang menjadi pujaan ramai kerana ianya sangat mudah, cepat, dan ironless. Boleh digayakan ke office, majlis rasmi. Setiap keluaran tudung yang dikeluarkan ada keunikan masing-masing. Tapi tujuan nya masih sama iaitu membantu para wanita bersiap “express”. Paling penting, tudung Jelitasara semua menggunakan…

  • Tudung Online Terkini

    GUNA BARANG DAPUR JE BOLEH CANTIK

    Ramai orang beranggapan, kalau nak cantik mesti ada duit yang banyak. Tapi sara tak setuju ayat tu. Bagi Sara, tanpa perlu berbelanja wang yang banyak pun awak dah boleh cantik sebenar nya. Dan kerajinan tu pun penting. Sebenar nya, dengan menggunakan barang yang kat dapur je kita boleh cantik. Tapi, kena bersabar dan consistent lah. Jangan lah skali buat terus nak dapat result yang letopss. Bila guna bahan semula jadi ni, memang kena bersabar sikit, tapi insyallah result nya akan membuatkan kita puas hati. So nanti bila awak nak beli barang dapur tu, make sure asing kan terus kuantiti yang nak dugunakan So apa antara bahan yang Sara selalu amalkan…

  • Tudung Online Terkini

    SINGLE DAY SALE BY JELITASARA

    YE, SINGLE DAY SALE 11.11 DATANG LAGI !! Sara yakin awak semua akan pengsan tengok harga bagi koleksi Single Day Sale 11.11 kali ini. Mana tak nya, harga serendah RM11.11 weh !! Apa lagi yang menarik untuk single day sale 11.11 ?? So, kira memang rugi sangat kepada anda yang tak grab koleksi single day sale 11.11 ni sekarang sebab sale memang KAW KAW murah ni sehari sahaja tau !!Banyak koleksi HOT & EXCLUSIVE yang Jelitasara bawakan khas buat semua peminat Jelitasara. Nak penggayaan yang ringkas tapi masih boleh kelihatan elegan? Semestinya di JELITASARA. Alang-alang sekarang berlangsungnya single day sale 11.11 ni, jom ramai-ramai shopping sakan di www.jelitasara.com !! Jangan ketinggalan sementara…

  • Tudung Online Terkini

    KOLEKSI TUDUNG SARUNG KINI KEMBALI DENGAN CORAK YANG LEBIH MENARIK

    Iye, dengan koleksi tudung sarung Sara Lilian ni akan buatkan awak kelihatan lebih muda 10 tahun !! Koleksi tudung sarung Sara Lilian kali ini lebih menarik dengan pilihan corak yang sangat unik. Corak bunga halus di ketengah kan adalah pilihan yang sangat tepat dimana apabila si pemakai gayakan, anda akan kelihatan muda 10 tahun 🙂 Kenapa and perlu memilih tudung sarung Sara Lilian ?1. Semudah ABC Iye, sangat mudah dimana awak hanya perlu sarung sahaja, dh siap. Kalau ada kes yang tetamu tetiba datang rumah, boleh lah terus sarung tudung Sara Lilian ni tau. 2. Material berkualiti tinggi Material yang digunakan adalah “korean moss crepe” dimana ianya tidak jarang, nyaman…

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG BAWAL INSTANT DENGAN CORAK YANG LEBIH CANTIK DAN MELETOPS

    “ SUKA SUNGGUH SAYA DENGAN MATERIAL KALI NI, SANGAT SELESA DAN EXCLUSIVE ” [10 WARNA BARU MENANTI ANDA] Jika sebelum ini Sara Pamela 1.0 didatangkan dengan 8 warna, kali ni untuk Sara Pamela 2.0 sebanyak 10 warna dikeluarkan. Sara, ada beza ke dari segi material ?Ye, ada awak. Sara dan team telah membuat sedikit perubahan terhadap material yang digunakan kali ini. Ia nya lebih berkualiti tinggi. Sara Pamela adalah antara koleksi yang paling digemari oleh semua peminat bawal instant. Ia nya mudah digayakan, ironless dan senang terbentuk di bahagian muka. Tudung bawal instant ini juga boleh bagi effect runcing di bahagian pipi. Best kan 🙂 Apa kelebihan tudung bawal instant…

  • Tudung Online Terkini

    APA KHASIAT BAYAM BRAZIL ?

    Sara mula kenal Bayam Brazil ni daripada ayah Sara sebenar nya. Masa balik cuti hari tu, tengok-tengok dah ada pokok tu kat rumah. Bayam Brazil atau dikenali sebagai Brazillian Spinach, Poor Man Spinach, Sambu dan juga Samba Lettuce. Nama saintifiknya Althernanthera Sissoo. Tumbuhan ini mudah hidup dan pembiakkannya melalui keratan sahaja. Cara tanam Bayam Brazil :Batang yang dipilih mesti lah batang yang keras dan tiada masalah serangan ulat daun serta dari pokok yang matang. Sediakan tanaman seperti tanah hitam yang dicampur sekam bakar dan semai guna polybag yang sesuai atau semai terus ke dalam pasu atau di atas batas tanah dan buat teduhan atau letakkan di tempat yang redup. Bayam Brazil…

  • Tudung Online Terkini

    APA ITU BOOST ??

    Apa itu BOOST ?BOOST adalah app “Mobile Wallet” yang bertujuan untuk merevolusikan bagaimana anda melakukan transaksi dalam dunia digital yang semakin membangun. Dengan menggabungkan gaya hidup dan teknologi canggih. Dengan BOOST, anda boleh membuatkan transaksi lebih mudah, pantas, selamat dan berikan ganjaran kepada pengguna. Anda hanya perlu buat pembayaran kepada penjual yang mengambil bahagian dengan hanya menggunakan telefon bimbit anda tanpa guna tunai/cash. Bila awak dah ada app BOOST, banyak benda yang awak boleh lakukan antara nya: Bayar bill Top Up kredit ke account telefon anda Membeli tiket wayang Membayar parking Online shopping Pembayaran Yang Mudah Menggunakan Boost :Tiada tunai di tangan ?Tidak boleh mencari ATM terdekat ?No problem. Awak…

  • Tudung Online Terkini

    JOM CANTIK DENGAN TUDUNG SARUNG EXPRESS DARI JELITASARA

    Makin lama, makin manis bila pakai koleksi tudung sarung express Sara Ellery dan tudung Sara Laurent Printed. Bila bercakap pasal tudung sarung, mesti di fikiran anda, “ala, org yg berusia je yg sesuai pakai tudung sarung ni”. Eh , NO !!!Sebenarnya, tudung sarung sesuai untuk semua peringkat umur. Bukan yg tua je, tapi orang muda pun boleh pakai. Sebab itu lah, Sara dan team sentiasa mencari idea baru untuk sentiasa mengolah tudung sarung supaya ia nya kelihatan menarik digayakan oleh semua peringkat umur. Dan, dalam banyak-banyak tudung sarung , ini antara yang paling ramai orang suka. Koleksi tudung sarung ni sesuai kalau awak nak bagi hadiah untuk yang tersayang. Mesti…

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG SARUNG PALING EXPRESS

    Kali ni Jelitasara keluarkan tudung sarung yang paling express dan lain dari yang lain. Jika sebelum ni asyik fikir je nak lilit tudung macam mana, awning tak jadi, dan malas nak iron, sila baca sampai habis. Koleksi tudung baru kali ni diberi nama Sara Ellery. Nama yang unik semesti nya tudung juga unik dan cantik. Apa yang menarik tentang tudung Sara Ellery ? ————————————————–TUDUNG SARUNG SARA ELLERY————————————————–👉 Awning mudah bentukTakut ke kalau pakai tudung sarung, awning tak jadi ?Kenapa perlu takut sedangkan tudung Sara Ellery kanada. Material yang digunakan untuk bahagian awningadalah “Moss Crepe Emboss”. Sangat senang bentuk.Paling best, awak hanya perlu sarung tanpa tengokcermin pun dah cantik 👉 IronlessMaterial kali ni…