• Tudung Online Terkini

    FPX ?

    Awak pernah dengar tak FPX ?Meh Sara cerita skit apa itu “FPX”. Lepas ni kalau awak buat pembelian direct ke website Jelitasara, Sara suggest kan untuk awak gunakan FPX ni tau. Lebih mudah , jimat masa dan cepat compare awak guna online banking yg biasa 😊 FPX ni bermaksud “Proses Pertukaran Kewangan ” atau Financial Process Exchange (FPX)Bahasa mudah faham ialah “sistem pembayaran online”.Saluran bayaran melalui FPX ini memberi pilihan kepada pengguna untuk membayar pelbagai perkhidmatan melalui fasiliti yang mudah dan selamat.Ianya juga disokong dalam sistem Kementerian e-gov mahupun syarikat swasta yang berdaftar khas dengan bank negara. So, kepada semua, Sara suggestkan untuk anda menggunakan FPX ini untuk kemudahan anda membuat…

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG SARUNG 2019

    “BILA PAKAI TUDUNG SARUNG BY JELITASARA NI, NAMPAK MAKIN MUDA LAH “ Sekarang ni kalau pakai tudung sarung by Jelitasara je , mesti ramai yang puji cantik, tak nampak macam mak cik2 dah. Ada yang puji awning nampak senang je bentuk…..– Sharifah Siapa yang wajib grab koleksi tudung sarung ni ? Jika anda seperti ciri dibawah , sila grab koleksi ni : * Awak yang tak pandai nak lilit2 shawl atau instant shawl * Selalu balik kampung, dan selalu kena tolong buat kerja2 rumah* Pin selalu hilang. 10 biji beli, tinggal 1 jerr Adakah semua ciri ini ada pada anda ? So awak patut tahu apa best nya Tudung Sarung…

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG FULLY INSTANT 2019

    “JANGAN DAPATKAN KOLEKSI JELITASARA KALAU ANDA TAK NAK NAMPAK CANTIK…..” Eh, siapa je tak nak kelihatan cantik ? So macam mana nak cantik ? Eh, mesti lah dengan koleksi tudung dari Jelitasara. Jom kita tengok koleksi apa yang menarik kali ni. Iye awak, koleksi Sara Daphane ni senang sangat. Hanya perlu sarung sahaja. Bagi para ibu yang sibuk menguruskan anak-anak setiap pagi, terkejar-kejar nak pergi kerja, terbangun lambat memang wajib dapatkan koleksi ini. Selain itu juga, koleksi Sara Daphane senang bentuk , senang iron. Material yang digunakan sangat berkualiti tinggi iaitu “High Quality Chiffon”. Koleksi Sara Daphane ni hanya perlu sarung atau fully instant. Awak tak perlukan sebarang pin pun.…

  • Tudung Online Terkini

    Manis, ayu, elegance, simple! All in one pieces! Ini lah yang boleh digambarkan betapa cantik nya koleksi baju Bella Dress ni. Apa yang special nya Bella Dress ? Meh sini Sara nak story skit ! Di bahagian pinggang ada getah. So preggy pun boleh pakai. Jangan risau ye, orang yang slim melim pun boleh pakai. Material pun sejuk dan berkualiti tinggi iaitu Korean Poly Crepe. Material ni tak mudah renyuk tau. Yang pasti, nak pakai pergi holiday ke jejalan ke, dinner ke, dating ke, semua boleh !! Eh, apa yang best lagi adalah dibahagian sisi kiri dan kanan ada poket tau. So senang lah kalau awak nak letak phone ke, duit…

  • Tudung Online Terkini

    DOA UNTUK ANAK MENGHADAPI PEPERIKSAAN

    Walaupun zaman EXAM Sara dah berlalu, Sara masih lagi mendoakan untuk adik-adik diluar sana yang menghadapi peperiksaan AWAM 2019. Setiap kali menjelang peperiksaan, ibu bapa biasa nya lebih bimbang berbanding anak-anak. Biasa nya ibulah yang lebih gemuruh dan risau. Bapa pula biasanya lebih tenang dan terkawal perasaan. Oleh itu, berdoa dan mintalah hajat kepada ALLAH SWT. Semoga anak-anak kita dipermudahkan menjawab soalan-soalan peperiksaaan dengan tenang dan mendapat keputusan terbaik. Doa Untuk Anak Menghadapi Peperiksaan 1) Al Fatihah (7kali)2) Selawat (7kali)3) Subhanallah (44kali)4) Alhamdulillah (44kali)5) Allah hu Akbar (44kali)6) Ya Hayyu Ya Qayyum (21kali) 7) Teruskan dengan bacaan doa Semua ibu bapa inginkan anak mereka yang menuntut ilmu berjaya dalam pelajaran. Selain…

  • Tudung Online Terkini

    INNER NECK PALING SELESA

    Pernah dengar tak inner neck by Jelitasara ? Kenapa awak perlu dapatkan inner neck ni ? Boleh dikatakan “best inner neck” yang awak boleh dapatkan dengan material yang sangat berkualiti tinggi dan harga yang sangat berpatutan. Apa yang best nya “Inner Neck” by Jelitasara ?* Tak panas, tak jarang * Material lembut iaitu “Cotton Stretchable” * Tidak cepat buruk atau renggang lepas basuh * Tak pekak, pakai sepanjang hari pun memang tak ada masalah * Jahitan yang sangat kemas * Menutup leher dan tidak perlu risau lagi bila pakai shawl yang jarang * Kekemasan inner yang buat awak semua rasa macam tak pakai inner pun * Tak sakit telinga *…

  • Tudung Online Terkini

    10 RESEPI JADI SUAMI ROMANTIK SEPERTI RASULULLAH

    Rata-rata semua wanita mesti ada impian untuk memiliki suami yang romantik kan. Zaman sekarang lelaki jadi romantik sebelum berkahwin je. Masa usia perkahwinan 2-3 tahun okey lagi, tapi bila anak dah 3-4 orang, hilang lah romantik nya. Eh, Sara maksud kan bukan semua lelaki tau 🙂 Sesungguh nya Rasulullah adalah contoh tauladan yang baik untuk setiap umat manusia. Semua yang ada pada diri Rasulullah sepatut nya kita tiru dari segi peribadi nya mahu pun akhlaknya. Rasulullah banyak memberikan contoh bagaimana menjadi suami yang baik hingga isteri merasa paling disayang oleh suami. Sebenar nya tak susah mana pun nak jadi suami romantik. Nih Sara share kan amalan Rasulullah sebagai contoh. Suami…

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG TERBARU FULLY INSTANT 2019

    Dalam sebulan atau setiap minggu, mesti akan ada hari kita malas nak bersiap, nak cepat kan ? Sara faham, disebabkan itu Sara mendapat ilham untuk keluarkan koleksi “SARA SANDRA” Pertama kali Sara keluarkan koleksi Sara Sandra dimana rekaan yang agak berlainan sedikit daripada koleksi sebelum ini. Rekaan kali ini lebih unik dan lain dari yang lain. Setiap jahitan dijahit dengan sangat teliti dan kemas. Koleksi Sara Sandra ini dijahit dengan menggabungkan 2 material iaitu “High Quality chiffon” dan “Italian satin”. Yang penting Sara Sandra ini adalah “Pinless”. Koleksi tudung fully instant Sara Sandra sesuai untuk wanita yang nak cepat bersiap, malas nak lilit tudung dan tak suka pakai pin. Oh,…

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG FULLY INSTANT 2019

    Benda boleh sarung, buat apa nak lilit !Sara faham perasaan anda yang inginkan tudung express, tanpa lilit, tanpa perlukan masa yang lama untuk bersiap. Maka, tercetus lah idea untuk Sara keluarkan koleksi yang diberi nama SARA KATE PEARL. Pertama kali Sara menggunakan batu “pearl” untuk koleksi tudung Jelitasara kali ini. Kenapa ramai menyukai koleksi tudung fully instant Sara Kate Pearl ni ? Apa yang menarik mengenai tudung kali ini adalah, ianya hanya perlu disarung sahaja. Si pemakai hanya perlukan masa “5 saat” sahaja untuk kelihatan cantik. Tambahan pula boleh digayakan secara casual atau santai-santai. Jika digayakan ke “office”, anda akan kelihatan sangat “presentable”. Material yang digunakan sangat berkualiti tinggi iaitu…

  • Tudung Online Terkini

    TIPS KURUS DENGAN MINUM AIR KOSONG YANG CUKUP

    Ada orang jenis yang susah nak turun berat badan, ada orang senang je nak turun berat badan. Semua dah buat, senaman  dah, diet pon dah, detox pun dah, ada tu sampai sanggup seksa diri tak makan nasi berbulan-bulan malah bertahun pun ada. Please girls, jangan dera diri sendiri hanya untuk cantik ya. Sara faham, ramai sebenar nya wanita diluar sana yang mahukan bentuk badan yang cantik segera. Kalau boleh dalam masa satu ke dua hari terus nampak kesan. Aiyoo, kena fikir juga kesihatan di masa hadapan dik oii. Produk-produk kurus walaupun ada pengesahan KKM tapi kesannya dalam badan kita tidak tau. So, Sara ingin kongsikan satu petua dimana Sara sendiri sedang…