BERITA TERBARU

POST TERBARU

JELITASARA-DRAMA 2017 (1.0)

SARA : Uolls..eh betul ke ni? Berjumpa lagi ke? Macam kenal je. Ni yg loyal customers tu ke? Ya Allah, JS lovers lah. Sis JELITA, meh tgk ni.

JELITA : Eh, a’a la. Macam tak percaya je. Macam kenal je tudung tu, Macam…

SARA : Kau rase?

JELITA : Fuh, dah memang sah, ni mesti dari collection2 sebelum ni. Sis pun tak sempat sambar sehelai dua uolls sbb sis sibuk menyiapkan kelengkapan anak2 ke sekolah.

JELITASARA : Assalamualaikum, Hola! Sis semua ingat lagi tak? Sis SARA la, rindu sis SARA tak? Eh sorry2, rindu kami tak, JELITASARA??

SARA : Sekali lagi, Uolls semua rindu JELITASARA tak?? Haa kau, dah macam konsert dah..hahaha

JELITA : Kau kalau tak over tak sah kan? Lupe plak nak ucap, masih belum terlewat lagi kan?

JELITASARA : Selamat menyambut tahun baru 2017 uolls. Weolls sgt2 TERUJA! EXCITED! GUMBIRA! Sume rase ade ni, haa giteww.

SARA : A’a kan, sebab kebetulan JELITASARA dah keluar dengan keluaran2 baru utk semua JS LOVERS. Yang penting lebih GAH! DIVA! ELEGENT! segala macam lagi lah, yang pasti mcm pantun ni haa
” Pontianak terbang terlanggar tiang,
siapa suruh pecut lampu kuning,
tudung best customer girang,
pakai sedap poket pun tak kering”

JELITA : Yezzaa, tu yang penting, “pakai sedap poket pun tak kering”. Dah la koleksi eksklusif, tapi berpatutan, macam beli Starbucks harga Coolblog. Hehe, tudung high-class tapi “MAMPU MILIK”. Eh SARA, kau buat ape tu?

SARA : Beli Coolblog jap tadi. Iolls dah haus, sorry ok, hehe

JELITASARA : “Mempersembahkan, keluaran terbaru Weolls

1-MEERA SARA (INSTANT SHAWL)             2-SARA JADORE DIAMOND (LONG SHAWL)         3-SARA JASMINE (INSTANT SHAWL)

 

4-SARA SQUARE PRINTED                                                                                                     5-SARA KATE (FULLY INSTANT)

 

JELITASARA : Bukan tudung je tau, mini kurung pun weolls ade

  AURORA (MINI KURUNG)

JELITASARA : Haa ternganga masing2,hehe..jgn ckp sis tak payung.

SARA : Tu baru sikit sis2 sekalian, tahun 2017 ni menjanjikan idea dan kreativiti TEAM JELITASARA yang akan dipersembahkan dlm setiap keluaran dan semestinya, MAMPU MILIK.

JELITA : Eh lupe, ni ade kitorang sertakan kalau nak singgah kat laman social kami. Singgah je, kami tak saman pun, hahahahaha. Ok over lak gelak. Sorry.

Facebook : https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram : https://www.instagram.com/jelitasara/

 

JELITASARA : Haa macam mane? Gempak2 keluaran kali ni? Dah la awal tahun pulak tu, segala aura positif puas dah kami curah dan Yeaahhh! Hasilnya SUPERB Uolls!

SARA : Eh, alamak JELITA! Meeting next week  ni, boss kata ade surprise nak bincang.

JELITA : A’a la ek. Ok la guys, ape2 pun jgn lupe follow up media social kami utk lebih byk info2 baru. Weolls balik dulu

JELITASARA : Jumpa lagi Uolls..Eh, tiket parking td kau letak kat mane SARA?

JELITASARA X MOODREPUBLIK TOUR JOHOR 2016

Print

Assalamualaikum dear JS lover!

Seperti yang telah sis janjikan sebelum ni, untuk blog post kali ini, sis akan share kepada semua JS Lover, apa yang menarik bakal diberikan kepada anda di MoodRepublik Tour Johor 2016 yang bakal berlangsung pada hari Jumaat & Sabtu minggu ini!

Antara yang menarik JELITASARA sediakan untuk warga Johor nanti ialah :-

KOLEKSI BARU BAKAL DIPERKENALKAN

whatsapp-image-2016-12-19-at-5-17-20-pm-1

whatsapp-image-2016-12-19-at-5-17-23-pm-1whatsapp-image-2016-12-19-at-5-17-24-pm

 

FREE GIFT 

whatsapp-image-2016-12-21-at-9-51-51-am

whatsapp-image-2016-12-20-at-4-44-36-pm-1

Selain itu, JELITASARA juga akan berikan

1- WAREHOUSE SALE 

2- CLEARANCE SALE

KEPADA SEMUA KOLEKSI JELITASARA!

KITA NAK BAGI CLEAR HABIS.

BIAR SATU JOHOR MAMPU PAKAI KOLEKSI JELITASARA!

SAVE THE DATE YA!
BOOTH NO 15, 16 & 17
PERSADA JOHOR INTERNATIONAL CONVENTION CENTRE
23 & 24 DECEMBER 2016
10AM – 12PM

#luaskankejelitaanmu

Banyak lagi yang kami akan berikan. Untuk info lanjut, follow social media kami ya

Facebook : https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram : https://www.instagram.com/jelitasara/

whatsapp-image-2016-12-20-at-3-47-32-pm

JELITASARA X MOODREPUBLIK TOUR JOHOR 2016

15325210_10154847048804571_7193502611404784240_o

Assalamualaikum JS Lover….

Tahun 2016 semakin melabuhkan tirainya. Kurang lebih 2 minggu lagi, 2017 bakal menjadi tahun baru yang bakal menyajikan ujian dan cabaran yang lebih hebat. Bersedia atau tidak…kita kena hadapi apa sahaja yang bakal menjelang tiba.

Saban tahun, saban bulan dan saban hari, sis Sara teringin sangat nak turun ke Johor bertemu dengan JS Lover Johor yang sis tau, sentiasa support JELITASARA setiap masa dan ketika. Tapi sis macam risau la, diorang ni nak ke JELITASARA turun Johor ni.

So, bila sis Sara buat research sikit, study dan buat survey tentang sambutan warga JOHOR tentang JELITASARA, Alhamdulillah..keyakinan sis bertambah ampuh. Dan akhirnya………JELITASARA AKAN KE JOHOR BAHRU !!!!

Alhamdulillah bersyukur sis Sara ke hadrat Ilahi kerana memberikan JELITASARA peluang berkunjung ke Johor sebagai penutup tahun 2016 yang cukup baik buat JELITASARA. Juga jutaan terima kasih buat MOODREPUBLIK diatas peluang dan ruang yang diberikan untuk kami sama-sama merasai kemeriahan warga Johor di EVENT MOODREPULIK TOUR JOHOR 2016!

Memang dah lama sis nantikan saat ini. Dan “timing” untuk ke Johor ni memang “timing terbaik” lah kata orang!
JELITASARA akan ke Johor buat PERTAMA KALI, sebagai event penutup dan TERAKHIR untuk tahun ini!

Okay banyak sangat dah sis membebel sambil menunjukkan rasa eksaiteddd yang tak terkawal ni..sis Sara share serba sedikit detail untuk EVENT MOODREPUBLIK TOUR JOHOR 2016!

Event       : MoodRepublik Tour Johor 2016.
Tarikh    : 23 & 24 Disember 2016.
Tempat   : Persada Johor International Convention Centre.
Masa        : 10pagi hingga 12malam.

Okay make sure JS Lover save date dan details ni dalam kalendar, reminder dan semua lah yang mampu buat korang tak lupa untuk datang. hehe.

Tapi sis…apa yang menarik JELITASARA nak bagi kali ni?
Soalan yang menarik…

Of cozesss dear akan ada sesuatu yang menarik dan istimewa untuk warga Johor. Pertama kali datang kot, mesti la nak bagi yang terbaik kan!

Tunggu blog post sis Sara yang seterusnya ye dear !

Terima kasih dan tunggguuuuu tauuu…..

Love,
JELITASARA.

JELITASARA YEAR END SALE 2016 – SALE FINALE !

fb-cover-sale-yes-06

 

Assalamualaikum wbt.

YEAR END SALE kembali lagi tahun ini. Sebagai SALE TERAKHIR untuk tahun ini. SALE yang pastinya ditunggu-tunggu oleh kebanyakan orang, terutamanya JS Lover!

Seperti mana tahun-tahun sudah, tahun ini JELITASARA sekali lagi mengadakan Y.E.S ini. Kali ini tawaran harga yang diberikan pasti lebih meriah, pasti lebih berbaloi dan ber patutan, and of coz my dear, memang HARGA RUNTUH.

SALE KAW-KAW kita nak bagi tahun ini. Jangan sesekali lepaskan peluang yang sangat lumayan ini. Kita buat CLEARANCE STOCK.

So, bila kita nak clear kan stok, kita memang akan bagi DISKAUN YANG MAKSIMUM.

JELITASARA YEAR END SALE 2016.
7 – 31 DECEMBER 2016
ONLINE DAN SEMUA RANGKAIAN BUTIK JELITASARA.

APA YANG ISTIMEWA BOLEH ANDA DAPATI DENGAN YEAR END SALE 2016.

1- Up to Discount 70%!

2- 3pcs RM100

3- Semua Koleksi Baju hanya RM100.

4- Koleksi Terbaru dengan potongan harga yang SANGAT BERBALOI.

Bagi yang jauh, kita ada website yang boleh anda lawati untuk pembelian yang lebih pantas dan efisyen. Cuma klik link ini, dan tudung anda akan sampai terus ke rumah.

Website 

http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow media sosial kami di

Facebook

https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram

https://www.instagram.com/jelitasara/

HAPPY SHOPPING DEAR !

DONT MISS THIS FINAL SALE FOR 2016!

whatsapp-image-2016-12-08-at-12-13-08-pm

whatsapp-image-2016-12-08-at-3-01-55-pm-1

whatsapp-image-2016-12-08-at-3-01-55-pm

whatsapp-image-2016-12-08-at-3-54-42-pm

whatsapp-image-2016-12-08-at-3-54-40-pm

THANK YOU JSARA LOVER – WAREHOUSE SALE MELAKA 2016

web-tq-11

Alhamdulillah segala puji hanya bagi Allah yang telah mengizinkan WAREHOUSE SALE MELAKA 2016 berjalan dengan lancarnya pada Sabtu, 3 Disember 2016 yang lalu. Dengan cuaca yang sangat baik, mendung tidak hujan, cerah tidak terlalu terik…syukur setinggi syukur yang mampu sis dan Team JELITASARA ucapkan!

Alhamdulillah serta setinggi penghargaan dan jutaan ucapan TERIMA KASIH JS LOVER ikhlas tulus suci murni dari Sis SARA serta team JELITASARA diatas kesudian dan kesanggupan semua yang hadir bagi memeriahkan lagi WAREHOUSE SALE MELAKA 2016! 

Secara jujurnya, sis sangat-sangat terharu diatas sambutan dan sokongan yang kalian tunjukkan. Mungkin cliche bagi sesetengah pihak tapi ianya fakta yang tak mungkin sis Sara nafikan bahawa, TANPA JS LOVER, JELITASARA TIDAK AKAN MAMPU berdiri apatah lagi berjalan dan berlari untuk meneruskan perjalanan yang penuh liku dan duri ini.

Juga setinggi perhargaan kepada individu-individu yang sudi menjadi PERSONAL SHOPPER untuk merealisasikan keinginan JS LOVER yang jauh dan tidak dapat hadir bersama. Moga jasa kalian Allah balas dengan kebaikan serta kemudahan hidup seperti mana kalian memudahkan urusan orang lain, inshaAllah.

THANK YOU SO MUCH JS LOVER ! ! !

InshaAllah..kita akan buat lagi tahun hadapan…NEXT EVENT?……hint : “LUASKAN KEJELITAANMU” 😀
Nah..sis belanja gambar-gambar sepanjang WAREHOUSE SALE tempoh hari…

whatsapp-image-2016-12-03-at-11-08-34-am

whatsapp-image-2016-12-03-at-11-08-36-am

whatsapp-image-2016-12-03-at-11-08-36-am-1

whatsapp-image-2016-12-03-at-11-08-44-am

whatsapp-image-2016-12-03-at-11-32-31-am

whatsapp-image-2016-12-03-at-11-32-37-am

whatsapp-image-2016-12-03-at-12-23-46-pm

whatsapp-image-2016-12-03-at-12-23-52-pm

whatsapp-image-2016-12-03-at-12-24-05-pm

whatsapp-image-2016-12-03-at-12-24-16-pm

whatsapp-image-2016-12-03-at-7-20-25-pm

whatsapp-image-2016-12-03-at-6-14-31-pm

whatsapp-image-2016-12-03-at-6-14-08-pm

whatsapp-image-2016-12-03-at-12-24-21-pm

Thank You Semua. Tunggu Update NEXT EVENT pula <3 !!!!

whatsapp-image-2016-12-03-at-9-00-39-pm

WE LOVE YOU JSARA LOVER !!!!!