BERITA TERBARU

POST TERBARU

KOLEKSI TUDUNG TERBARU JELITASARA 2017

NEW COLLECTION ARE NOW AVAILABLE AT OUR WEBSITE !

Alamak ! 3 design ini sudah menggegarkan website pada hari ini !
Kalini SARA bawakan 3 design yang berbeza tau awak ! Which is kita ada bawakan SARA ZANDRA (LONG SHAWL) , SARA MADIENA (FULLY INSTANT) & SARA HALENA (INSTANT SHAWL) !

Haaa meh SARA nak share apa yang SARA belikan buat keluarga SARA raya tahun ni ! kakak , SARA belikan SARA ZANDRA sebab kakak suka menggayakan long shawl .

SARA ZANDRA (LONG SHAWL)

So, SARA nak perkenalkan koleksi raya baru iaitu SARA ZANDRA ! Dengar nama pon dh exclusive, belum memakai nya lagi kan .
Seriussss, memang lawa ! Didatangkan dengan batu batuan yg menyerlah. Untuk menyiapkan tampalan batu batuan yg indah itu memerlukan masa yang agak lama. Kepada yg sedia maklum, kami memang menitik beratkan setiap tampalan yg dibuat ke atas setiap tudung !

=============
SARA ZANDRA
=============
Type : Long Shawl
Material : High Quality Chiffon
Colour : 6 Colours
Price : RM99

SARA HALENA (ISTANT SHAWL)

Untuk untie SARA pula, SARA belikan SARA HALENA sebab auntie SARA suka sangat instant shawl , katanya ringkas dan pantas nak gayakan .

Koleksi SARA HALENA ni sangat exclusive kerana ia dipadankan dengan detailing beads yang sangat berkualiti tinggi . Susuanan beads rose tu sangat tersusun pada sisi tudung . Material yang kami gunakan juga semestinya daripada material yang berkualiti tinggi !

=============
SARA HALENA
=============
Type : Fully Instant
Material : Premium Chiffon
Colour : 6 Colours
Price : RM89

SARA MADIENA (FULLY INSTANT)

Haaa untuk ibu pula , semestinya SARA belikan SARA MEDINA sebab ibu suka jenis sarung sahaja terus siap ! Sangat memenuhi citarasa lah JELITASARA ni .

Koleksi SARA MADIENA LACEY didatangkan dengan hiasan lace yang sangat cantik dan semestinya jarang dijumpai. Ianya sangat exclusive dan mengambil masa yang lama untuk menyiapkan sehelai tudung
Material yang kami guna semestinya daripda material yang berkualiti tinggi !

Jadi lengkap dah family SARA ada koleksi daripada JELITASARA ni ! Bukan main gembira lagi mereka . SARA nak apa yang SARA pakai , dikongsikan bersama yang tersayang hehe .

=============
SARA MADIENA
=============
Type : Fully Instant
Material : Premium Chiffon
Colour : 6 Colours
Price : RM99

Koleksi AWESOME ni semua AVAILABLE  di WEBSITE dan di semua rangkaian BUTIK kami :

Website

http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Butik
JELITASARA JALAN LAGENDA MELAKA.
JELITASARA BANGI GATEWAY.
JELITASARA BANGI SENTRAL.

Untuk info lanjut, follow sosial media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

KOLEKSI TUDUNG RAYA MELETOP JELITASARA 2017

“YOUR FAVOURITE HIJAB RAYA WAS LAUNCHED”

It’s time to treat yourself !

Fuhhhh, berpeluh SARA tengok koleksi baru ni !
Bukan nya ape, bile tengok benda yang lawa, tu terus mai berpeluhhh sakan je ni

Bila sebuat hari raya, semua nak pakai baju baru, bile dh beli baju, nak tudung baru pulak !
Haihhhh, kalau dah perempuan, memang begitu lah
Mohon para lelaki bertabah ye . Hahahahaha

So, SARA nak perkenalkan koleksi raya baru SARA iaitu SARA ZANDRA ! Dengar nama pon dh exclusive, belum memakai nya lg kan
Seriussss, memang lawa ! Didatangkan dengan batu batuan yg menyerlah. Untuk menyiapkan tampalan batu batuan yg indah itu memerlukan masa yang agak lama. Kepada yg sedia maklum, kami memang menitik beratkan setiap tampalan yg dibuat ke atas setiap tudung !

Paling penting, material tudung memang superbbbbb !
Material yg digunkaan iaitu “Heavy Chiffon”. Memang sangat selesa, tak panas, yang penting sennag dibentuk .

=============
SARA ZANDRA
=============
Type: Shawl
Material: Heavy Chiffon
Colour: 6 Colours
Price: RM99

“NEW COLOUR FOR SARA MADIENA”

Grab these limited colours before it SOLD OUT !

Menangis lahhhhh kawan-kawan , jiran tetangga, kak abg tengok awak gayakan colour baru SARA MADIENA ni 😍
OOTD dengan SARA MADIENA memang lawa sangatt !

Kesemua koleksi SARA MADIENA mempunyai 6 warna yang memang lawa . Seminggu raya wajib pakai setiap satu warna cukup 6 hari . Hahahaha
Pergi beraya umah bakal mak mertua, confirm terus terima jadi menantu . Hehehehehe

Serius , sangat limited .
So, bile dah limted tu, lekaih la ajak abg sayang serbu butik SARA hari ni ye
Cakap kat abg,
“Abang, nak tak sayang lawa hari raya nanti ?”
“Mesti la abg nak sayang cantik selalu”
“So, kalau gitu jom pergi JELITASARA sekarang !”
“Abg-😣
Hahahaha

===================
SARA MADIENA LACEY
===================
Type : Fully Instant
Material : Premium Chiffon
Colour : 6 Colours
Price : RM99

Koleksi AWESOME ni semua AVAILABLE  di semua rangkaian BUTIK kami :

Butik

JELITASARA JALAN LAGENDA MELAKA.
JELITASARA BANGI GATEWAY.
JELITASARA BANGI SENTRAL.

Untuk info lanjut, follow sosial media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

KOLEKSI BAJU RAYA JELITASARA UNTUK IBU DAN ANAK 2017


“MELETOPSS NYA KOLEKSI IBU DAN ANAK NI !!”

Koleksi baju raya ibu dan anak kali ni sangat istimewa.
Didatangkan dengan 3 colour yang sangat santai dan easy to mix and match.
Dan yang paling penting, si comel tak rasa rimas kerana material yang digunakan senagat selesa.

Nama diberi adalah KURUNG JULLIET.
Cuba bayangkan kalau pergi beraya pakai sedondon dgn anak 😍 mesti semua pandang tak berkelip lahh
Koleksi ini hanya available di semua rangkaian butik sahaja !

==============
KURUNG JULLIET
==============
IBU
RM229 (S, M, L, XL)

ANAK
RM139(S, M, L)

Koleksi AWESOME ni semua AVAILABLE  di semua rangkaian BUTIK kami :

Butik

JELITASARA JALAN LAGENDA MELAKA.
JELITASARA BANGI GATEWAY.
JELITASARA BANGI SENTRAL.

Untuk info lanjut, follow sosial media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

KOLEKSI TUDUNG RAYA TERBARU JELITASARA 2017


“KOLEKSI LEBARAN MELETOPSS JELITASARA”

Makin ramai yang kata semua koleksi raya JELITASARA makin meletopss !
Hehehehe, ni semua demi awak yang nak melaram cantik di pagi raya 🙂
SARA nak semua jiran tetangga menangis bila tengok awak cantik dengan koleksi SARA QAIRA EXCLUSIVE ni 😇
Dan paling penting, semua koleksi SARA mudah digayakan !

SARA QAIRA EXCLUSIVE didatangkan dengan batuan diamond yang sangat exclusive. Setiap tampalan batu mengambil masa yang lama dan perlukan ketelitian yang tinggi. Dan semestinya material yang digunakan daripada material yang berkualiti tinggi. Paling penting senang dibentuk !

=====================
SARA QAIRA EXCLUSIVE
=====================
Type : Instant Shawl
Material : Premium Chiffon
Colour : 5 Colours
Price : RM95


“SEKARANG RAMAI YANG TENGAH SESAK NAFAS DAN PENGSAN”

Sara dapat tahu sekarang ni ramai yang tengah sesak nafas dan rasa nak pengsan lepas tengok koleksi baru SARA ni 😱
Ye ke ni ??
Tak pe, SARA faham perasaan semua tu, sebab SARA pon mengalami benda yang sama 🙂
Tengok koleksi sendiri pon rasa nak pengsan sebab lawa sangattttt !

Nama diberi untuk koleksi baru SARA adalah SARA KATE EXCLUSIVE. Koleksi ini telah diberi nafas dan sentuhan yang baru menjadi kan nya kelihatan lebih exclusive. Si pemakai semestinya kelihatan lebih manis di pagi raya !
Koleksi SARA KATE merupakan koleksi kegemaran semua para wanita kerana ianya sangat mudah digayakan 😇

====================
SARA KATE EXCLUSIVE
====================
Type : Fully Instant
Material : Premium Chiffon
Colour : 6 Colours
Price : RM95


“KEMERIAHAN AIDILFITRI PASTI TERSERLAH DENGAN KOLEKSI SARA MADIENA LACEY”

SARA yakin raya awak semua pasti meriah dengan ada nya SARA MADIENA LACEY ni 🙂
Ye lah, mane tak meriah kalau semua asyik pandang awak je di pagi raya !
Dah la pakai baju raya cantik, tudung raya daripada JELITASARA pulak tu . Mane lah orang tak berbulu mata memandang 😬

Koleksi SARA MADIENA LACEY didatangkan dengan hiasan lacey yang sangat cantik dan semestinya jarang dijumpai. Ianya sangat exclusive dan mengambil masa yang lama untuk menyiapkan sehelai tudung
Material yang kami guna semestinya daripda material yang berkualiti tinggi !

===================
SARA MADIENA LACEY
===================
Type : Fully Instant
Material : Premium Chiffon
Colour : 2 Colours
Price : RM99

 

Koleksi AWESOME ni semua AVAILABLE  di WEBSITE dan di semua rangkaian BUTIK kami :

Website

http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Butik
JELITASARA JALAN LAGENDA MELAKA.
JELITASARA BANGI GATEWAY.
JELITASARA BANGI SENTRAL.

Untuk info lanjut, follow sosial media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

 

TERBARU ! KOLEKSI RAYA 2017 JELITASARA


NAK CANTIKKKK TAK??

Kalau tanya para wanita, semua mesti nak kelihatan cantik!
Hari raya semua nak kelihatan cantik!
Semua nak yang baru-baru je di pagi raya nanti!
Kalau boleh, rumah pon nak cat baru 😌

Ha, SARA nak bantu awak semua kelihatan cantik di pagi raya nanti 🙂

Kalau pakai baju baru, mesti lah nak dipadankan dengan tudung baru yang lawa2 kan ?
Ha, apa kata awak dapatkan koleksi terbaru SARA iaitu SARA MARLENE ni😍
Kenapa kena dapatkan ?
Sebab, raya nanti confirm orang sebelah duk asyik pandang awak je sambil makan kuih 😁

Mana tidak nya, SARA MARLENE ni mampu membuatkan sesiapa sahaja yang pandang pasti tak jemu melihat hiasan bunga yang didatangkan pada tudung tersebut.
Colour yang ada pasti memikat hati semua dan yang paling penting senang nak mix and match tau !

=================
SARA MARLENE
=================
Type : Instant Shawl
Material: Premium Chiffon
Colour: 6 Colours
Price: RM99


“ABANG DAH JATUH CINTA LAGI LA SAYANG”

Abang jatuh cinta lagi ???
“Abang jatuh cinta dengan siapa?”
“Abang bagi tahu saya sekarang” 😡
Ehhhhhh2, sabar sayang !
“Sebenar nya, abang jatuh cinta lagi apabila melihat awak”
“Ye ke bang?”
“Ye la, awak kelihatan cantik sangat bila menggayakan SARA KATE EXCLUSIVE  ni 😍

Ha, kan SARA dah cakap, koleksi SARA KATE EXCLUSIVE ni mampu membuatkan para suami jatuh cinta lagi tau. Hehehehe
Didatangkan pula dengan hiasan lace rama-rama yang sangat exclusive !
Ha, apa tunggu lagi ? Kena lekaih-lekaih buat temu janji dengan abg sayang sekarang 🙂

======================
SARA KATE EXCLUSIVE
======================
Type : Fully Instant
Material : Premium Chiffon
Colour : 6 Colours
Price : RM95


DARLING SARA LONG SHAWL KINI MEMERIAH KAN RAYA ANDA !!

Kalau nak raya meriah, kena dapatkan koleksi JELITASARA !
Kalau nak bakal mak mertua sayang, kena dapatkan koleksi JELITASARA !
Kalau nak pergi beraya, wajib gayakan koleksi JELITASARA !
Kalau nak jiran-jiran tegur cantik, kena gayakan koleksi JELITASARA !

Ha, kalau nak semua tu, WAJIB dapatkan koleksi baru SARA iaitu DARLING SARA sekarang !
Memang cantik kalau digayakan di pagi raya nanti
Lilit lah macam mane pon, mesti terletak cantik je di kepala 🙂

===============
DARLING SARA
===============
Type : Long Shawl
Material : Soft Organza
Colour : 10 Colours
Price : RM89

Koleksi AWESOME ni semua AVAILABLE  di WEBSITE dan di semua rangkaian BUTIK kami :

Website

http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Butik
JELITASARA JALAN LAGENDA MELAKA.
JELITASARA BANGI GATEWAY.
JELITASARA BANGI SENTRAL.

Untuk info lanjut, follow sosial media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/