• Tudung Online Terkini

    KOLEKSI TUDUNG PLEATED PALING CANTIK

    Sekarang kalau nak keluar jalan-jalan mesti nak nampak kemas, cantik dan bergaya sebab nanti boleh OOTD skali. Tapi paling penting tudung mesti nak cari yang selesa untuk dipakai dimana-mana. Sara nak perkenalkan 2 koleksi tudung pleated yang sangat cantik, express ! Perkenalkan koleksi pertama iaitu Sara Fiona Triangle. Apa sepcial nya tudung bawal pleated nih ? 1. Material High Gread Chiffon Pleated2. Jimat masa3. Ironless (tak payah gosok)4. Boleh siap dalam masa 15saat5. Sangat sesuai buat kaum wanita yg sukakan tudung bawal pleated yang ringkas dan express 6. 9 warna yang available Koleksi kedua iaitu Sara Fiona Instant Pleated. Apa special nya tudung instant pleated nih ? 1. Material High Gread…

  • Tudung Online Terkini

    WABAK INFLUENZA A SEMAKIN MENGGANAS!

    Baru-baru ini kita dikhabarkan lagi dengan berita murid berusia 7 tahun. Nur Dinie Damia maut selepas 4 hari bertarung nyawa di ICU Hospital Sultanah Aminah (HSA) akibat dijangkiti wabak influenza A (H1N1). Beliau merupakan seorang kanak-kanak yang aktif dan sukar untuk menghidap sebarang penyakit. Namun begitu, kesihatannya merosot apabila mengalami demam yang tiada kebah pada minggu lalu. Walaupun beliau sebelum ini mendapatkan rawatan di hospital swasta, kesihatannya tetap merosot sehingga doktor mengesahkan bahawa terdapat jangkitan kuman di hatinya dan otaknya telah mati. Seperti kita semua maklum, virus Influenza ini sangat mudah merebak melalui salur pernafasan yang dilepaskan oleh pesakit yang bersin ataupun batuk. Virus influenza A ini semakin menular di…

  • Tudung Online Terkini

    KOLEKSI TUDUNG TERBARU JELITASARA 2020

    Mesti semua ternanti nanti koleksi terbaru Jelitasara untuk tahun 2020 kan? Sara sendiri excited sangat nak perkenal tudung-tudung baru yang akan dikeluarkan nanti. Kali ni ada 3 koleksi terbaru yang akan diperkenalkan. Apa koleksi baru tu? Nah, 2 koleksi yang berbeza bentuk, dalam masa sama masih lagi berkonsepkan pleated dimana * Tak perlu iron* Tak perlu banyak pin atau brooch * Hanya perlu 1 cermin sahaja* Koleksi wajib untuk travel Ha, ni pulak koleksi yang paling dinanti. Siap ada tulisan Jelitasara lagi dibahagian hujung tudung tu. Semua warna memang cantik sangat. Awak dah ready ke ?Siapa nak ??

  • Tudung Online Terkini

    TUDUNG SARUNG PRINTED PALING SELESA

    Siapa sini masih tercari tudung sarung yang selesa, tapi dalam masa yang sama boleh pakai untuk pelbagai event ?Nak tahu tak ? Koleksi Jelitasara boleh bantu awak semua 😘 Nah, 3 warna tapi corak yang sama. Koleksi tudung sarung printed kali ni memang sangat cantik. Material yang digunakan adalah material moss crepe dimana material ni seperti mana kita tahu sangat selesa dan sejuk. Paling penting tak perlu nak iron pun. Bagi koleksi tudung sarung, awning dari material soft scuba sangat sesuai. Kerana ia nya mudah terbentuk dan terletak elok dibahagian muka. Bagi tudung sarung Sara Laurent Printed 4.0 ni, ala-ala shawl skit. Sebab dibahagian tepi ada layer lain dimana menggunakan…

  • Tudung Online Terkini

    GRAND WAREHOUSE SALE JELITASARA 2019

    Alhamdulillah pada 21 Dec 2019 telah berlangsung nya satu event besar sebelum tutup nya tirai tahun 2019 bagi Jelitasara. Event Grand Warehouse Sale Jelitasara diadakan setiap tahun buat semua peminat Jelitasara Sara happy sangat kerana sambutan sangat menggalakkan dari semua. Ada yang sanggup tunggu seawal jam 10 pagi bagi tidak lepaskan peluang merebut koleksi sale dan juga koleksi baru Jelitasara. Sara amat menghargai sokongan dari anda semua. Semoga tahun 2020 akan beri manfaat kepada kita semua. Jangan lupa ya, hiasi diri anda pada tahun 2020 dengan koleksi-koleksi Jelitasara 😉

  • Tudung Online Terkini

    KOLEKSI TUDUNG INSTANT PLEATED

    “TUDUNG INSTANT PLEATED YANG TAK PERLU BANYAK PIN, TAK PERLU CERMIN, TAK PERLU IRON, TAK PERLU TIUP “ Siapa orang yang WAJIB grab koleksi ni ?✔️Tak suka lilit ✔️Tak suka pakai banyak peniti ✔️Tak suka nak iron ✔️Selalu lambat pergi kerja✔️Malas nak mengadap cermin lama-lama ✔️Husband tak suka tunggu lama-lama Kalau anda ada salah satu ciri di atas, sila siap sedia untuk grab koleksi ini. Jangan lupa dapatkan koleksi tudung instant pleated ni pada 21 Dec 2019 nanti ye. Boleh juga dapatkan koleksi sale yang ada.Siapa cepat dia dapat ya ☺️ Untuk info lanjut bolehWebsite : http://www.jelitasara.com/onlineshop/ Untuk info lanjut, follow social media kami diFacebookhttps://www.facebook.com/jelitasara/ Instagramhttps://www.instagram.com/jelitasara/

  • Tudung Online Terkini

    KOLEKSI TUDUNG SARUNG MELETOPS JELITASARA

    Eh eh eh, ada tudung sarung baru lah. Dengar cerita koleksi ni istimewa untuk Grand Warehouse Sale Jelitasara pada 2019 nanti. Koleksi yang diberi nama Sara Laurent Printed. Ye, memang ramai sangat suka koleksi ni, tak kira tua atau muda. Sebelum ni koleksi tudung sarung Sara Laurent Printed dah sampai 3.0. Semua licin. Disebabkan ramai yang nak kan koleksi tudung sarung Sara Laurent Printed ni, maka nya terhasil lah Sara Laurent Printed 4.0 Koleksi tudung sarung Sara Laurent Printed 4.0 akan berada di semua rangkaian butik Jelitasara bermula pada Sabtu 21 Dec 2019 jam 11 pagi. Tudung sarung Sara Laurent Printed khas dikeluarkan sempena Grand Warehouse Sale yang bakal diadakan.…

  • Tudung Online Terkini

    GRAND WAREHOUSE SALE (21 DEC 2019)

    GRAND WAREHOUSE SALE datang lagi uolls. Kali ni lebih banyak aktiviti yang menarik menanti anda !! 8 SEBAB AWAK WAJIB DATANG KE GRAND WAREHOUSE SALE JELITASARA Tudung Jelitasara SERENDAH RM1 Koleksi terbaru Jelitasara Beli dan menang dengan pembelian RM199 Tudung FREE untuk 100 orang terawal dengan pembelian RM150 ke atas Pesta makan Jualan kain murah dari kilang serendah RM1 Pendaftaran kad ahli secara percuma Soft launching Missara.my Aihh, cikgu-cikgu pun dah tak sabar nak serbu GRAND WAREHOUSE SALE JELITASARA !! SAVE YOUR MONEY, SAVE THE DATE !BE READY 😉 Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/ Untuk info lanjut, follow social media kami di Facebookhttps://www.facebook.com/jelitasara/ Instagramhttps://www.instagram.com/jelitasara/

  • Tudung Online Terkini

    12.12 YEAR END SALE

    Tak sabar nak tunggu 12.12 YEAR END SALE esok, tak sabar nak shopping wehh 😍 Sara yakin mesti ramai yang tak sabar jugak kan nak bergaya dengan koleksi JELITASARA nanti. Harga untuk 12.12 nanti TERSANGAT LAH MURAH uolls !! Please jangan lepaskan peluang ni untuk menikmati penjimatan berganda pada 12.12. Get ready, Be prepared dan Save your money 😉 Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/ Untuk info lanjut, follow social media kami di Facebookhttps://www.facebook.com/jelitasara/ Instagramhttps://www.instagram.com/jelitasara/