BERITA TERBARU

POST TERBARU

KOLEKSI TUDUNG TERBARU JELITASARA (MAC 2017) 2.0

Tak payah susah-susah nak cari pin dan jarum !
.
Demam SARA KATE belum habis lagi kan?

Kali ni JELITASARA dah keluarkan design terbaru untuk SARA KATE ni. Sape yg belum
sempat nak dapatkan koleksi SARA KATE, dah boleh buat temu janji hari ni dengan family, sedara
mara, husband tersayang serbu butik JELITASARA ye 🙂
.
Pattern terbaru kali ni tersangatlah mengancam jiwa raga para wanita semestinya. Dah la
senang nak pakai, tak payah la pagi2 tercari2 jarum atau pun pin lagi sebab SARA KATE ni, awak
just perlu sarung je. Sarung2 terus lawa!!
.
Material pulak macam biasa, haruslah dari material yang berkualiti tinggi dan selesa. Kami
menggunakan material Bubble Chiffon. Bile pakai je, memang sejuklah dan awak akan rasa tak
nak cabut pun bile dah sarung. .
Ada 5 colour semuanya dan semestinya harga memang berbaloi. .

“Berapa tu SARA?”
RM85 Only.

“Khas buat peminat-peminat Instant Shawl!!

Kini kami telah mengeluarkan koleksi Instant terbaru untuk dijadikan koleksi tambahan dalam
almari anda”
.
SARA AREESAA nama diberi,
Bile dipakai nampak berseri,
Awak semua wajib dtg ke butik kami,
Untuk dapatkan SARA AREESAA ini .
.
Sebab ape awak semua perlu dapatkan koleksi ni?
Ha, koleksi SARA AREESAA ni wajib ada dalam setiap almari anda tau. Kalau  suami
or boyfriend nak bagi gift dekat  isteri or girlfriend pun boleh. Mesti cairrr lahh diorang.
.
Mesti ramai tertanya-tanya kan colour ape yg ade. Untuk SARA AREESAA ni ada 5 colour tau.
Material yang digunakan pulak semestinya yg berkualiti tinggi dan selesa. Kami menggunakan
material Chiffon Premium yg sangat best bile dipakai. Bile dipakai satu hari pon, memang
sangat selesa dan semestinya kelihatan sangat cun lah!!
Didatangkan dengan taburan diamond yg menggoda 🙂
.
“Berapa tu SARA?”
RM82 Only.

“Pergi mana2 orang asyik pandang je”
.
Wah2 , knp kak? Orang asyik pandang je kak?
”Ye lah, mcm mne tak pandang kalau dah pakai SARA CELINE yang lawa ni dik”
“Akak pergi mane2 je semua asyik duk pandang akak. Pergi kenduri org pandang, pergi
shopping org pandang, nak pi toilet pun org pandang. Segan akak tau, semua sebab SARA CELINE
ni”
.
SARA CELINE merupakan koleksi terbaru JELITASARA yang didatangkan dengan batuan yang
sangat cantik dan merupakan Instant Shawl yang senang untuk digayakan serta dijaga.
Didatangkan dengan 6 colour yang senang utk awak semua mix and match dengan pelbagai
baju.
.
Material yang digunakan semestinya dari material yang berkualiti tinggi dan selesa. Kami
menggunakan Chiffon Premium. Keselesaan pengguna merupakan keutamaan JELITASARA.
Dan yang penting, ianya memang menambah keserian awak semua. 😀
.
“Berapa tu SARA?”
RM85 Only.

“Bersiap-sedia dengan fenomena SARA ANASTASIA EXCLUSIVE
.
SARA ANASTASIA EXCLUSIVE keluaran terbaru JELITASARA kali ni tersangatlah cantik. Ianya
didatangkan dengan batuan yg exclusive dan meletops gitu. Setiap batuan diletakkan secara
terperinci.
.
Material yang digunakan pulak semestinya yg berkualiti tinggi dan selesa. Kami menggunakan
material Chiffon Premium yg sangat best bile dipakai. Bile dipakai satu hari pon, memang
sangat selesa dan semestinya kelihatan sangat cun lah sebab ianya Instant Shawl.
Sara Anastasia Exclusive didatangkan dengan 7 colour semuanya yang boleh
awak semua untuk mix and match dengan baju2 awak ye.
.
“Berapa tu SARA?”
RM85 Only.

Kalau pening nak pilih yang mane satu, boleh pilih semua colour ye 🙂
Pesanan SARA, kalau dh berkenan tu, grab lah sekarang !
Dh SOLD OUT, SARA dah tak restock lagi ye semua koleksi kali ni 🙂

Koleksi AWESOME ni semua sudah ada di WEBSITE dan di semua rangkaian BUTIK kami :

Website
http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Butik
JELITASARA JALAN LAGENDA MELAKA.
JELITASARA BANGI GATEWAY.
JELITASARA BANGI SENTRAL.

Untuk info lanjut, follow sosial media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

KOLEKSI TUDUNG TERBARU JELITASARA (MAC 2017)

Rekaan tudung terkini by Jelitasara tersangatlah lawa,ikut trend terkini dan semudah sarung sahaja.

Sara Naura Basic merupakan fully instant. Sarung je terus nampk cantik dan terletak kemas .

“Sis, apa yg specialnya tudung ni sis?

Specialnya Sara Naura Basic ni sis guna corak floral yang sangat cantik. Memang lawa sangatlah

coraknya. Yg bestnya lagi, jenis fabrik yg digunakan “iron-less” sesuai utk wanita berkerjaya dan mudah utk dibawa travel.

Material adalah daripada korean moss crepe. Dah la kainnya sejuk je. Duduk bawah cahaya matahari pon rasa

sejuk gitu . . hehehe

RM69 only!

Size utk Sara Naura Basic ni standart size ye dear :*

 

Untuk Polos Sara Printed ni,  just sarung sahaja. Senang kan?

Sis, apa yg specialnya tudung ni sis?

Semestinya fabrik yang digunakan “iron-less”, dan material pula daripada korean moss crepe. Tudung ni WAJIB Js Lovers miliki, jiran

datang ke rumah ketuk pintu, just capai dan sarung sahaja dah siap, 5 saat pun x sampai..hihihi

Polos Sara Printed ni ada 2 size tau:

Size M -RM49

Size L -RM59

 

Sara Camelia Printed (2 Loops) ni senang je nak pakai sebab ianya adalah 2 loops.

Material yg digunakan ialah 100% chiffon.

Kalau sebut Camelia semestinya Js Lovers semua tau tentang specialnya tudung ini, jatuhan bunga di sebelah kanan of course

menyerlahkan lagi kejelitaan Js Lovers sekalian. 😀

Macam2 corak bunga dan warna yg menarik tau. .Boleh dipakai time santai2, ke pejabat, kenduri & sebagainya . .Semua boleh . .:)

“Berapa ni sis”?

RM59 only.

So pesanan sis terhadap para wanita kat luar sana adalah cepat2 grab sebelum terlambat ye. .

Kalau sold out nanti, sis dah tak restock lagi ye.

Koleksi AWESOME ni semua sudah ada di WEBSITE dan di semua rangkaian BUTIK kami :

Website
http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Butik
JELITASARA JALAN LAGENDA MELAKA.
JELITASARA BANGI GATEWAY.
JELITASARA BANGI SENTRAL.

Untuk info lanjut, follow sosial media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

KOLEKSI TERBARU JELITASARA (FEBRUARI 2017)

1 – SARA KATE (FULLY INSTANT).

SARA KATE merupakan New Collection by Jelitasara yang sangat mudah dan cepat untuk digayakan. Si pemakai boleh menggayakan nya

dengan hanya 30 saat sahaja. Sangat sesuai untuk dipakai ke pejabat atau majlis rasmi. SARA KATE mempunyai 4 pilihan colour yang

membolehkan si pemakai mix and match dengan pelbagai jenis baju. Kekuatan SARA KATE adalah terletak pada batuan yang exclusive

yang menampakkan si pemakai lebih elegant dan glamour. Alhamdulillah, setelah keluaran SARA KATE mendapat banyak sambutan

daripada semua para penggemar Jelitasara, Founder Jelitasara, Puan Aween telah mendapat ilham untuk mengeluarkan koleksi terbaru

yang sangat cantik dan menawan. Material Bubble Chiffon (stretchable) digunakan untuk memberikan keselesaan di bahagian muka, kain

yang ringan untuk dipakai, dan senang terbentuk akan menjadikan si pemakai kelihatan sangat cantik dan elegant.

 

2 – SARA CAMELIA (FULLY INSTANT)

SARA CAMELIA merupakan koleksi HOT  yang mendapat sambutan hangat daripada semua penggemar Jelitasara. Keindahan reka

bentuk tudung menampakkan kematangan dan evolusi dalam gaya terkini. SARA CAMELIA sesuai digayakan dengan pelbagai jenis

pakaian dan didatangkan dengan 4  pilihan warna. Ianya sangat mudah digayakan kerana design nya merupakan FULLY INSTANT.

Kekuatan SARA CAMELIA  adalah terletak pada design yang menarik dengan batuan yang menampakkan ianya lebih exclusive apabila

digayakan. SARA CAMELIA adalah design yang paling HOT pada tahun 2016 dan telah mencatatkan jualan yang paling tinggi. Material

yang digunakan adalah Bubble Chiffon (stretchable) untuk memberikan keselesaan di bahagian muka, kain yang ringan untuk dipakai, dan

akan menampakkan si pemakai kelihatan sangat manis dan bergaya. SARA CAMELIA adalah koleksi yang WAJIB untuk semua

penggemar Jelitasara miliki. Jadilah antara orang pertama yang memiliki SARA CAMELIA ini ! Awesome!

 

3 – SARA DEENA (2 LOOPS)

SARA DEENA  merupakan New Collection yang ringkas dan mudah dipakai kerana ia didatangkan dengan rekaan 2 Loops. Terdapat 5

pilihan warna, dan sesuai digayakan untuk ke majlis rasmi dan kasual. Rekaan SARA DEENA didatangkan dengan batuan yang exclusive

dan lace yang sangat cantik. Material yang digunakan adalah Heavy Chiffon untuk memberikan keselesaan dan mudah terbentuk di

bahagian muka, kain yang ringan untuk dipakai dan semestinya akan menampakkan si pemakai kelihatan sangat manis.

 

4 – SARA EDORA (INSTANT SHAWL)

SARA EDORA merupakan semi instant yang siap dijahit dibahagian muka. Reka bentuk yang dibuat menggunakan Premium Chiffon

dengan batuan DIAMOND menampakkan perincian di bahagian atas dan tepi di sebelah kanan hijab. Sangat mudah untuk menggayakan

semi instant kerana ianya sangat flexible, hanya sekali lilit dengan jatuhan DIAMOND di tepi akan menampakkan lagi keserian

anda. SARA EDORA didatangkan dengan 8 pilihan warna dan ditaburi dengan batuan yang exclusive.

Ianya akan memudahkan pemakai mix and match dengan pelbagai jenis baju.

 

 5 – SARA PUCCI (MINI KURUNG)

Koleksi terbaru untuk baju  kali ini tersangatlah menggoda dan bakal membuatkan para wanita terpaku dengan rekaannya. Nama yang

diberikan adalah SARA PUCCI, boleh digayakan pada bila-bila masa sahaja. Material yang digunakan untuk SARA PUCCI  adalah Korean

Moss Crepe, jenis fabrik yg digunakan “iron-less” sesuai bagi wanita berkerjaya dan mudah untuk dibawa travel.  Terdapat 3 pilihan warna

untuk dijadikan koleksi JS LOVERS semua.

 

6 – BROOCH

Jelitasara telah mengeluarkan produk terbaru iaitu BROOCH by Jelitasara. Terdapat pelbagai jenis saiz, corak dan warna untuk

BROOCH tersebut. BROOCH yang dikeluarkan boleh  mix and match dengan pelbagai tudung. Kepada penggemar

BROOCH, anda boleh menggayakannya dengan penuh yakin dan bergaya. Setiap BROOCH yang dikeluarkan adalah berbeza harga

mengikut rekaan dan saiz.

Koleksi AWESOME ni semua sudah ada di WEBSITE dan di semua rangkaian BUTIK kami :

Website
http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Butik
JELITASARA JALAN LAGENDA MELAKA.
JELITASARA BANGI GATEWAY.
JELITASARA BANGI SENTRAL.

Untuk info lanjut, follow sosial media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

HAPPY SHOPPING DEAR !

JELITASARA-DRAMA 2017 (2.0)

Lokasi : Depan Butik

..Sedang mereka dalam perjalanan dan akhirnya sampai di kawasan hadapan kedai..

SARA : Yeay sampai jugak, punyalah jammed tadi kan?

JELITA : Mahu nya tidak. Dari pagi tadi sampailah skrg hujan tak berhenti. Iolls kesejukan dah ni..

SARA : Kan?? Kalau dapat mee tomyam panas2 sedap ni. Aduhh, kedai tutup plak.

JELITA : A’ a kan sis. Tau xpe. Eh, nape tu??

SARA : Ramainya orang. Eh! Apasal berkerumun kat kereta kita ni??

JELITA : Agaknya sume nak tau pasal keluaran terbaru kita ni..

Mereka pun menggagahkan diri membuka pintu kereta lantas keluar. Sekumpulan remaja berserta mikrofon ditujahnya ke arah sis SARA dan sis JELITA.

REMAJA1 : Kami dgr sis nak keluarkan PALAZO, apa nama PALAZO ni??

REMAJA2 : Wah keluaran kali ni nampak lg vazzzz, cuba komen sikit..

JELITASARA : Eh cepatnya Uolls dapat berita. Camni2 sabar. Bawak bertenang. Nak sis belanja air dulu ke?

REMAJA RAMAI2 : TAKNAK! KAMI NAK PALAZO! KAMI NAK PALAZO!!

SARA : Kejap2, hehehe, pertama sekali sis nak ucapkan terima kasih sebab sentiasa menyokong sis dengan segala update2. Ye betul! Tapi bukan PALAZO je, malah ade KURUNG MELATI dan dua koleksi tudung FULLY INSTANT. Senang sgt nak pakai tudung2 ni, sarung terus je dah cantik menawan Uolls. Ni Weolls mempersembahkan keluaran kali ni, Weolls belanja sikit :


1-SARA JEMYMA (FULLY INSTANT )                                                                   2-SARA NAURA PRINTED (FULLY INSTANT)


3-KURUNG MELATI

4-SARA PANTS

RAMAI2 : CANTIIIIKKKK UOLLSSS!! JELITASARA AWESOME!!

JELITASARA : Macam biasa korang jgn lupa singgah ke laman sosial kami. Atau terus ke butik berdekatan, boleh try2 size giteww.

RAMAI : Jooommmm serrbuuuuu!!!

Facebook : https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram : https://www.instagram.com/jelitasara/

P/S : JANGAN LUPA FOLLOW LAMAN SOSIAL KAMI YE.

JELITASARA-DRAMA 2017 (1.0)

SARA : Uolls..eh betul ke ni? Berjumpa lagi ke? Macam kenal je. Ni yg loyal customers tu ke? Ya Allah, JS lovers lah. Sis JELITA, meh tgk ni.

JELITA : Eh, a’a la. Macam tak percaya je. Macam kenal je tudung tu, Macam…

SARA : Kau rase?

JELITA : Fuh, dah memang sah, ni mesti dari collection2 sebelum ni. Sis pun tak sempat sambar sehelai dua uolls sbb sis sibuk menyiapkan kelengkapan anak2 ke sekolah.

JELITASARA : Assalamualaikum, Hola! Sis semua ingat lagi tak? Sis SARA la, rindu sis SARA tak? Eh sorry2, rindu kami tak, JELITASARA??

SARA : Sekali lagi, Uolls semua rindu JELITASARA tak?? Haa kau, dah macam konsert dah..hahaha

JELITA : Kau kalau tak over tak sah kan? Lupe plak nak ucap, masih belum terlewat lagi kan?

JELITASARA : Selamat menyambut tahun baru 2017 uolls. Weolls sgt2 TERUJA! EXCITED! GUMBIRA! Sume rase ade ni, haa giteww.

SARA : A’a kan, sebab kebetulan JELITASARA dah keluar dengan keluaran2 baru utk semua JS LOVERS. Yang penting lebih GAH! DIVA! ELEGENT! segala macam lagi lah, yang pasti mcm pantun ni haa
” Pontianak terbang terlanggar tiang,
siapa suruh pecut lampu kuning,
tudung best customer girang,
pakai sedap poket pun tak kering”

JELITA : Yezzaa, tu yang penting, “pakai sedap poket pun tak kering”. Dah la koleksi eksklusif, tapi berpatutan, macam beli Starbucks harga Coolblog. Hehe, tudung high-class tapi “MAMPU MILIK”. Eh SARA, kau buat ape tu?

SARA : Beli Coolblog jap tadi. Iolls dah haus, sorry ok, hehe

JELITASARA : “Mempersembahkan, keluaran terbaru Weolls

1-MEERA SARA (INSTANT SHAWL)             2-SARA JADORE DIAMOND (LONG SHAWL)         3-SARA JASMINE (INSTANT SHAWL)

 

4-SARA SQUARE PRINTED                                                                                                     5-SARA KATE (FULLY INSTANT)

 

JELITASARA : Bukan tudung je tau, mini kurung pun weolls ade

  AURORA (MINI KURUNG)

JELITASARA : Haa ternganga masing2,hehe..jgn ckp sis tak payung.

SARA : Tu baru sikit sis2 sekalian, tahun 2017 ni menjanjikan idea dan kreativiti TEAM JELITASARA yang akan dipersembahkan dlm setiap keluaran dan semestinya, MAMPU MILIK.

JELITA : Eh lupe, ni ade kitorang sertakan kalau nak singgah kat laman social kami. Singgah je, kami tak saman pun, hahahahaha. Ok over lak gelak. Sorry.

Facebook : https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram : https://www.instagram.com/jelitasara/

 

JELITASARA : Haa macam mane? Gempak2 keluaran kali ni? Dah la awal tahun pulak tu, segala aura positif puas dah kami curah dan Yeaahhh! Hasilnya SUPERB Uolls!

SARA : Eh, alamak JELITA! Meeting next week  ni, boss kata ade surprise nak bincang.

JELITA : A’a la ek. Ok la guys, ape2 pun jgn lupe follow up media social kami utk lebih byk info2 baru. Weolls balik dulu

JELITASARA : Jumpa lagi Uolls..Eh, tiket parking td kau letak kat mane SARA?