BERITA TERBARU

POST TERBARU

KOLEKSI TUDUNG TERBARU JELITASARA 2019

Nak pakai tudung, tapi nak yg senang pakai ? Senang lilit ? Tak payah iron beria ? Material sejuk ? Tak panas ? Senang terbentuk ? Jika ciri2 ini yg anda cari, sila baca sampai habis 🙂


Nama diberi Sara Estelle . Senang pakai sebab hanya perlu sarung, lilit lah mcm mana pon, tetap jadi, meletopss !
Harga diberi sangat mampu milik , hanya RM59 sahaja 🙂 Ada 7 pilihan warna yang boleh dipilih. Material ? Sangat best, sangat sejuk dan berkualiti tinggi . Material yg digunkan adalah material Cotton.



Nama diberi Sara Daphne.  Koleksi ini juga sangat digemari peminat JELITASARA . Sebab apa ? Sebab korang hanya perlu sarung sahaja. Tak payah fikir nak lilit macam mana. Corak yg dikeluarkan pon sangat sweet2 gituu. Sesuai untuk semua peringkat umur . Ohh, nak bagi hadiah untuk yang tersayang pon boleh 🙂 Harga juga mampu milik , hanya RM59 sahaja 🙂

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

 

5 GAYA TUDUNG RINGKAS UNTUK KE PEJABAT

Assalamualaikum semua 🙂

Hari ni Sara nak kongsi beberapa gaya tudung ringkas yang korang boleh gayakan untuk ke pejabat. Mungkin selama ni korang selalu mengalami masalah untuk gayakan tudung ke pejabat kan ? Tak tahu style mcm mana lagi boleh buat kan ? Apatah lagi korang yang dah mula bekerja di office kan. Tidak dinafikan bahawa penampilan seseorang individu memainkan peranan yang amat besar di tempat kerja. Cara berpakaian atau penampilan seseorang pekerja biasanya menarik perhatian majikan mereka.

Takpa, kali ini Sara nak berkongsi gaya tudung ringkas untuk korang ke pejabat tapi dalam masa yang sama korang akan kelihatan lebih menarik dan elegen.

Macam mana ? Senang dan cantik kan. Selamat mencuba 🙂

Nah, Sara share kan koleksi tudung bawal yang korang boleh pilih untuk ke pejabat 🙂




Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

TREND TUDUNG 2019 (LAVISH EDITION)

Motif flora pada koleksi “Lavish” kali ni seperti memberi suntikan semangat baru kepada Sara, dan khasnya buat fans JELITASARA. Tampil yakin dengan koleksi “Lavish” yang bermaterialkan Satin Silk. Tidak terlalu licin, senang membentuk, dah cuba baru tahu 🙂

Diilhamkan dari “Rococo” di mana gaya perhiasan Barat yang menjadi popular pada abad ke-18, JELITASARA tampil untuk ketengahkan koleksi terbaru “Lavish” untuk sebatikan bersama elemen kemewahan dalam berfesyen.

Koleksi “Lavish”  didatangkan dengan 2 pilihan tudung iaitu LAVISH SQUARE dan LAVISH SEMI INSTANT .
Setiap satu koleksi didatangkan dengan 5 warna yg sangat cantik . Boleh dikatakan senang untuk mix and match dengan koleksi baju anda 🙂
Koleksi ini sesuai dijadikan sebagai hadiah kepada yang tersayang, hantaran. Boleh jugak kalau para suami nak suprise kan isteri tercinta ke, atau bonda tercinta ke. Dengan cara ini mereka akan rasa dihargai dan disayangi 🙂
 

       

NAME : LAVISH SQUARE
MATERIAL : SATIN SILK
COLOUR : 5 COLOUR 
PRICE : RM139



NAME : LAVISH SEMI INSTANT
MATERIAL : SATIN SILK
COLOUR : 5 COLOUR
PRICE : RM129

 

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

KOLEKSI TUDUNG TERBARU JELITASARA 2019 (JAN 2019)

“Dinda, cepat lah, kata nak keluar !” ” Berapa jam nak lilit tudung tu ?”

Begini lah drama suami isteri setiap kali nak keluar , betul ke wahai si isteri semua ? hehehehe
Disebab kan kanda asyik nak bebel je dinda siap lambat, kali ni dinda Sara nak bg thu yang dinda Sara keluarkan koleksi tudung yang sangat mudah , cepat dan pantas !

Nama diberi SARAH BASIC .
Material pula sangat berkualiti tinggi iaitu Bubble Chiffon . Yang best nya awak tak perlu ambil masa yang lama utk iron tau . Saraa suka sebab tak panas dan tak jarang 🙂 Oh, yang syok nya lagi, SARAH BASIC hanya perlu sarung sahaja sebab ianya fully instant .
Harga diberi adalah RM69 (Size M), RM79 (Size L) . Yang best nya ada 6 warna yg boleh dipilih tau 🙂

 



Ha, yg ni nama diberi EVERLY KATE .
Material juga sangat berkualiti tinggi iaitu Bubble Chiffon. Yang paling best nya lagi, tak jarang, tak panas, dan juga tak perlu ambil masa yang lama nak iron. Paling syok Sara tak perlu lilit pon, cuma perlu sarung sahaja.
Harga juga sangat berpatutan iaitu RM99 sahaja tau ! Detailing yang sangat kemas kerana dijahit dengan terperinci dgn tangan . Memang sangat cantik. Sara yakin kalau awak gayakan pergi kenduri, confirm banyak mata tak jemu memandang 🙂




Ehhhh, bukan fully instant sahaja yg ada, semi instant pon ada tau . Cantik pulak tu .
Cuba teka nama apa diberi ?
Ha, nama diberi adalah SARA CECELIA. Harga pula sangat berpatutan iaitu RM75 sahaja.
Senang je nak pakai, just lilit skali je. Terus meletop . Yang best nya koleksi ni , ianya ada 2 layer tau dekat bahagian bawah dan ada juga taburan diamond yang cantik !
Material yang digunakan adalah Premium Chiffon dimana ianya sangat berkualiti tinggi . Yang penting tak jarang dan tak panas 🙂

 


Nama diberi SARA ROSALYNJuga merupakan semi instant dimana awak hanya perlu lilit sekali sahaja disamping boleh digayakan dengan pelbagai style .
Material juga sangat best dan berkualiti tinggi iaitu High Grade Chiffon. Ada 5 pilihan warna diberi .
Harga juga sangat berpatutan iaitu RM69 sahaja 🙂

 

Korang boleh dapatkan KOLEKSI TERBARU di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/

 

JELITASARA 2019 PLANNER

Korang dah ada buku planner ke belum ?
Tahun 2019 ni mesti banyak goal, plan dan dreams ? So kita mesti ada satu buku untuk kita noted kan semua tu .

Korang wajib grab JELITASARA 2019 PLANNER ni tau 🙂 Banyak section yg menarik yang korang boleh gunakan.

Awak nak tak ?
Mesti semua nak kan ?
Sila baca terma & syarat dibawah untuk memenangi CASH RM200 ni !

Terma dan Syarat :

1) Dapatkan JELITASARA PLANNER book

2) Upload gambar kreatif di IG bersama JELITASARA
PLANNER book

3) Tag @jelitasara beserta
#jelitasara10tahun #jelitasaraplanner2019 #10yearswithjelitasara

Selamat mencuba !

 

Korang boleh dapatkan JELITASARA 2019 PLANNER di :

Website : http://www.jelitasara.com/onlineshop/

Untuk info lanjut, follow social media kami di

Facebook
https://www.facebook.com/jelitasara/

Instagram
https://www.instagram.com/jelitasara/